Jelenleg 79 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 8 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 15 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 17 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 17 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

SEGÍTSÉG! [régi]

8 éve 10 hónapja #216096 Írta: EgyJátékos
Megválaszolva: EgyJátékos
Amúgy látom a hirdetésed.. szerinted olyan is létezik aki 1-2 T55A-s küldetést bevállal valamilyen ellenszolgáltatásért cserébe? Pl arany..:)
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #216097 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger
Figyelem: Spoiler!

Ha jól látom megérkezett laciqwer1-nek a konkurenciája. :troll:
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216099 Írta: Salsch
Megválaszolva: Salsch

Amúgy látom a hirdetésed.. szerinted olyan is létezik aki 1-2 T55A-s küldetést bevállal valamilyen ellenszolgáltatásért cserébe? Pl arany..:)

Lehet, hogy van olyan is.
Nekem viszont van elég aranyam, én csak azért vállalok sok mindent, hogy valakit hozzá segítsek egy új saját lila accounthoz, 10-es tankkal. ;)

Közben mondjuk úgyis megcsinálja a missziókat is.
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216100 Írta: Salsch

Ha bánt a posztom, akkor elnézést kérek.
Csak szeretnék segíteni valakinek, meg persze magamnak is! :) Adok is, kapok is, ez így fair trade.
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #216101 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger

Csak szeretnék segíteni valakinek, meg persze magamnak is! :) Adok is, kapok is, ez így fair trade.

Nem neked írtam vagyis nem rád,ha ismered az említett személy írásait vagyis az írás formáját itt az oldalon és visszalapozol egy oldalt,akkor nagyon szembetűnő a hasonlóság a két személy közt.De mindjárt javítom is és beteszem az idézetet,mert így tényleg félreérthető.
shaking :beer2:
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #216102 Írta: Rohamnyuszi
Megválaszolva: Rohamnyuszi

Sziasztok!

Nagy tapasztalattal rendelkező (36k battle, 16 db Tier X, 2050 WN8) játékos vállal ingyen oktatást platoonban, kizárólag új accot kezdőknek!
Tehát, akkor jelentkezz ha teljesen új accot kezdenél sok játékkal (majdnem minden nap!), elszánt vagy és tanulni akarsz és gyorsan el akarod érni a 10-es szintet. Lehet ez egy tapasztaltabb játékos rerollja, vagy kihagyás utáni újrakezdés vagy account eladás utáni újrakezdés vagy első acc, bármi.

Azt gondolom ez egy előnyös együttműködés lesz:
Én kapom a T95E2-t, amint meg van az első 10-es tankod. (WG meghívásos misszió)
Te kapod: 3x, 2x 1,5x XP szorzókat, tanulási lehetőséget platoonban (ha szükséged van rá), klánkapcsolatokat (ha szükséged van rá), egy jó stattal és 10-es tankkal rendelkező accountot, plusz igényed szerinti ajándékot az első 10-es tankod mellé!
shaking

Egy szó, mint száz! Ha kihúznál új accra egy tízes tankot, akkor keress meg előtte a játékban, biztosan jól fogsz járni! :)

:thx2:
Salsch

Esetemben nincs relevanciája a dolognak (rajtam már semmi sem segítene, hogy ebből legyen valami), de mivel ilyet még nem láttam itt, megteszed, hogy dobsz egy játékosnevet ide a fórumra, hogy "lássuk a portékát" is?

Köszi

szerk: nevörmájnd...csak kibrénsztormingoltam, hogy rákeressek a fórumnévre... :wb:
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216104 Írta: Salsch

Sziasztok!

Nagy tapasztalattal rendelkező (36k battle, 16 db Tier X, 2050 WN8) játékos vállal ingyen oktatást platoonban, kizárólag új accot kezdőknek!
Tehát, akkor jelentkezz ha teljesen új accot kezdenél sok játékkal (majdnem minden nap!), elszánt vagy és tanulni akarsz és gyorsan el akarod érni a 10-es szintet. Lehet ez egy tapasztaltabb játékos rerollja, vagy kihagyás utáni újrakezdés vagy account eladás utáni újrakezdés vagy első acc, bármi.

Azt gondolom ez egy előnyös együttműködés lesz:
Én kapom a T95E2-t, amint meg van az első 10-es tankod. (WG meghívásos misszió)
Te kapod: 3x, 2x 1,5x XP szorzókat, tanulási lehetőséget platoonban (ha szükséged van rá), klánkapcsolatokat (ha szükséged van rá), egy jó stattal és 10-es tankkal rendelkező accountot, plusz igényed szerinti ajándékot az első 10-es tankod mellé!
shaking

Egy szó, mint száz! Ha kihúznál új accra egy tízes tankot, akkor keress meg előtte a játékban, biztosan jól fogsz járni! :)

:thx2:
Salsch

Esetemben nincs relevanciája a dolognak (rajtam már semmi sem segítene, hogy ebből legyen valami), de mivel ilyet még nem láttam itt, megteszed, hogy dobsz egy játékosnevet ide a fórumra, hogy "lássuk a portékát" is?

Köszi

szerk: nevörmájnd...csak kibrénsztormingoltam, hogy rákeressek a fórumnévre... :wb:

Talált, süllyedt! :d2:
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216105 Írta: Salsch

Nem neked írtam vagyis nem rád,ha ismered az említett személy írásait vagyis az írás formáját itt az oldalon és visszalapozol egy oldalt,akkor nagyon szembetűnő a hasonlóság a két személy közt.De mindjárt javítom is és beteszem az idézetet,mert így tényleg félreérthető.
shaking :beer2:

Nem ismerem és bár visszalapoztam, nem találtam semmit, de nem is fontos.
Szép estét, jó tankozást!
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #216138 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Melyik prém tankot: ez egy örökzöld kérdés ( mindíg visszatér :D ) ... és egyénenként más rá a válasz. ( Meg az idő múltával is változik - pld fél éve nem volt még Skorpió G, a T-44-100 pedig még újabb jövevény a játékban... és ugye hamarosan érkeznek megint új prém tankok..)

No de a kérdésedre visszatérve: szempotok vannak :) ... amiket Te ismertsz igazán!

1.
Mivel szeretsz játszani, milyen stílus megy neked?
(Ez fontosabb annál mint hogy melyik tank mennyi pénzt hoz - ha utálsz vele játszani akkor úgy is csak ott fog állni a garázsban és nem hoz neked pénzt...)

2.
Milyen nemzetekkel játszol, milyen legénységre volna szükséged?

3.
Az alábbi linken azt lehet nézegetni, hogy melyik tank mennyit szokott hozni nagy átlagban:

www.vbaddict.ne...erver=

.. persze az adatok kicsit csalókák, hisz pld IS-5-tel az farmol, aki CW kampányon nyert ilyent, tehát kb benne van Európa legjobb 10 ezer játékosa közt ( kb 500 ezer EU szerveres acc létezik asszem) .. . T-44-100-ak jó részét is nyerték a gazdáik.. míg IS-3A vagy IS-6 bárkinek lehet akinek épp volt rá 14000 Ft-ja.

Másik véglet a PzT25, ami látszólag nem keres túl jól .. valóságban egy élvezetes és jól kereső t5 prémtank ... viszont sok kezdő/kölyök ezt veszi meg elsőször amikor akciósan 750 arany .. így egy olyan játékospupuláció tolja, amelyiknek fele vészesen szar játékos ... ezért tűnik úgy hogy nem keres annyira jól..

4.
Farmolásra szerintem pontosan két prémtank kell, nem több (és úgy hogy ne ugyanaz a legénység üljön bennük) - egyik csatában ragad akkor már tolhassa az ember a másikat. ( Én Chi-Nu-Kai + PzT25 párossal kezdtem, nagyon jó ugyanis az ár-érték arányuk ... 50% leárazáskor összesen 1500 gold volt a kettő.)

Az is jó ha csak egy prém tankod van ... ha csatában ragad addig tolsz mást, mondjuk azt amit épp húzol... csak akkor nem árt ha nem az a legénység való bele amit épp a prémben tornáztatsz :D

5.
Én a helyedben erősen elgondolkodnék egy Lővén ... keresni okésan bír, és egyben átrakhatod bele az E-75-öd legénységét tréningezni. Ráadásul Tiger2-höz hasonló stílusban tudnál vele játszani ami már ismerős kell legyen neked.

6.
t6 prémek: ez annak fontos, aki hatos osztagban szokott játszani és itt tervez pénzt keresni. CromwellB,Type64 ... esetleg SkodaT40 és Rudy, meg még tán az új svéd táras gonoszság szokott itt leginkább előfordulni a prémek közül.

7.
Olyan prémet érdemes szerintem venni, amivel fog tudni játszani az ember - mindíg fogom a fejem, amikor valaki olyan prémtankot kezd el játszani, amihez hasonlóval illetve amilyen szinten ő még nem játszott. Ezt az ember oltári nagy szívásként szokta megélni ... szívás neki és a játékostársainak is. ( Amikor megvettem a Wz-111-et, már volt kínai nyolcas heavym ... sőt annak a középső ágyúja pont megegyezett a WZ-111 ágyújával... szóval annyira nagy meglepetések nem érhettek vele. Viszont az ugyancsak t8 prém német bulldog-gal iszonyú szívás volt mikor elkezdtem játszani ... pedig 2 skill körüli legénységgel kezdtem ... most három skill körül járok, és bár már fejlődtem vele, de még mindíg nem vagyok vele jó .. amikor megvettem még csak t6 light-tankom volt... a t10 medek jelenléte a mapon sokkoló újdonság volt számomra.

Ok, vannak kivételek: ha valaki nagyon rákészül megnéz sok órai videót és replayt az adott tankkal...

Na most nálad nagy gond semmivel nem lehet, hisz önerőből kifejlesztettél már t9 tankot is.

Szóval a Te esetedben az adott hogy Lővével tudnál játszani, az IS-6 meg egyszerű mint egy faék, könnyebben játszható-megtanulható még kezdőnek is ... Azt nem tudom hogy light med és TD vonalakon hogy állsz... van pár új prém a játékban amik neked újdonságok lehetnek (ezek csak néha kerülnek be a boltba, és ilyenkor csak forintért kaphatók, goldért nem)
- a német bulldog néha kapható nyolcas light, amihez nem árt t7-t8 lightos előképzettség,
- a Mutz egy nagyon jó német med ( indiánpancer utánérzésnek tűnik kicsit, meg a CDC.-hez is hasonlítható)
- Skorpió G prém nyolcas forgótornyos TD, Borsig-hoz hasonló ( de rosszabb az álcája, tehát ha élni akar vele a gazdija nem árt a max álcás stb legénység, és harmadik vonalból kell "csipegetni" vele.. kurvára nagyot tud csípni amúgy és AP-val átüti az IS-7 frontját... jól hozza a kreditet, hisz azt ugyebár sebzésre adják)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216139 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Én már tuti Matilda BP-t veszek, kiprobáltam, bejön :) Ha kibirom állni h várok negyed áron meglehet majd venni. Elméletileg.
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216140 Írta: Koteal
Megválaszolva: Koteal

Én már tuti Matilda BP-t veszek, kiprobáltam, bejön :) Ha kibirom állni h várok negyed áron meglehet majd venni. Elméletileg.

Jesszus, nehogy vegyél olyat... Azzal játszani olyan, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén érdekes, de inkább fájdalmas. (Ford Fairlane után szabadon)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216142 Írta: Chaos_42
Megválaszolva: Chaos_42

Az mindenre jó, de inkább semmire. :yk:
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #216156 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Hm, valentin-napi garázsakcióban végül is mért ne... ( Megveszi az akció során, eladja, kap kreditet, és megmarad a garázs.Asszem ezt kis ValentineII-vel minden évben érdemes lehet eljátszani :D )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216169 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Igen, elméletileg akkor van negyed áron :) De nem adnám vissza el. Irtam h kiprobáltam. Nem tudom miért utáljátok.
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216183 Írta: Chaos_42
Megválaszolva: Chaos_42

Igen, elméletileg akkor van negyed áron :) De nem adnám vissza el. Irtam h kiprobáltam. Nem tudom miért utáljátok.

Én azért mert játszottam vele. :troll:
Na, nem a fő accomon, hanem azon amelyikkel kihúztam a T95E2-öt.
Valantinnapi akcióban vettem free goldból.
Tapasztalat: Papíron szép meg jó. Csatában használhatatlan, pénz farmolásra használhatatlan.
Az ágyú kevés, pontatlan, a felépítmény otromba és nagy. A páncél vicc, a normál Matildához képest.
Lehet vele epic köröket futni, de a sok szenvedés amit kapsz tőle elhalványítja azt a csillogását. :rofl:
A MatildaIV vagy a ValentineII még mindig nagyobb fun faktort hoz magával. Mint ez a Farankeinstein féle tákolmány.
Én szóltam! :troll:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Tankpeti profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kb lényegtelen, ha alapvetően mindenki azzal...
    • Írta: Tankpeti
    • 1 órája 6 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 13 órája 51 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 6 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.