Melyik prém tankot: ez egy örökzöld kérdés ( mindíg visszatér

) ... és egyénenként más rá a válasz. ( Meg az idő múltával is változik - pld fél éve nem volt még Skorpió G, a T-44-100 pedig még újabb jövevény a játékban... és ugye hamarosan érkeznek megint új prém tankok..)
No de a kérdésedre visszatérve: szempotok vannak

... amiket Te ismertsz igazán!
1.
Mivel szeretsz játszani, milyen stílus megy neked?
(Ez fontosabb annál mint hogy melyik tank mennyi pénzt hoz - ha utálsz vele játszani akkor úgy is csak ott fog állni a garázsban és nem hoz neked pénzt...)
2.
Milyen nemzetekkel játszol, milyen legénységre volna szükséged?
3.
Az alábbi linken azt lehet nézegetni, hogy melyik tank mennyit szokott hozni nagy átlagban:
www.vbaddict.ne...erver=
.. persze az adatok kicsit csalókák, hisz pld IS-5-tel az farmol, aki CW kampányon nyert ilyent, tehát kb benne van Európa legjobb 10 ezer játékosa közt ( kb 500 ezer EU szerveres acc létezik asszem) .. . T-44-100-ak jó részét is nyerték a gazdáik.. míg IS-3A vagy IS-6 bárkinek lehet akinek épp volt rá 14000 Ft-ja.
Másik véglet a PzT25, ami látszólag nem keres túl jól .. valóságban egy élvezetes és jól kereső t5 prémtank ... viszont sok kezdő/kölyök ezt veszi meg elsőször amikor akciósan 750 arany .. így egy olyan játékospupuláció tolja, amelyiknek fele vészesen szar játékos ... ezért tűnik úgy hogy nem keres annyira jól..
4.
Farmolásra szerintem pontosan két prémtank kell, nem több (és úgy hogy ne ugyanaz a legénység üljön bennük) - egyik csatában ragad akkor már tolhassa az ember a másikat. ( Én Chi-Nu-Kai + PzT25 párossal kezdtem, nagyon jó ugyanis az ár-érték arányuk ... 50% leárazáskor összesen 1500 gold volt a kettő.)
Az is jó ha csak egy prém tankod van ... ha csatában ragad addig tolsz mást, mondjuk azt amit épp húzol... csak akkor nem árt ha nem az a legénység való bele amit épp a prémben tornáztatsz
5.
Én a helyedben erősen elgondolkodnék egy Lővén ... keresni okésan bír, és egyben átrakhatod bele az E-75-öd legénységét tréningezni. Ráadásul Tiger2-höz hasonló stílusban tudnál vele játszani ami már ismerős kell legyen neked.
6.
t6 prémek: ez annak fontos, aki hatos osztagban szokott játszani és itt tervez pénzt keresni. CromwellB,Type64 ... esetleg SkodaT40 és Rudy, meg még tán az új svéd táras gonoszság szokott itt leginkább előfordulni a prémek közül.
7.
Olyan prémet érdemes szerintem venni, amivel fog tudni játszani az ember - mindíg fogom a fejem, amikor valaki olyan prémtankot kezd el játszani, amihez hasonlóval illetve amilyen szinten ő még nem játszott. Ezt az ember oltári nagy szívásként szokta megélni ... szívás neki és a játékostársainak is. ( Amikor megvettem a Wz-111-et, már volt kínai nyolcas heavym ... sőt annak a középső ágyúja pont megegyezett a WZ-111 ágyújával... szóval annyira nagy meglepetések nem érhettek vele. Viszont az ugyancsak t8 prém német bulldog-gal iszonyú szívás volt mikor elkezdtem játszani ... pedig 2 skill körüli legénységgel kezdtem ... most három skill körül járok, és bár már fejlődtem vele, de még mindíg nem vagyok vele jó .. amikor megvettem még csak t6 light-tankom volt... a t10 medek jelenléte a mapon sokkoló újdonság volt számomra.
Ok, vannak kivételek: ha valaki nagyon rákészül megnéz sok órai videót és replayt az adott tankkal...
Na most nálad nagy gond semmivel nem lehet, hisz önerőből kifejlesztettél már t9 tankot is.
Szóval a Te esetedben az adott hogy Lővével tudnál játszani, az IS-6 meg egyszerű mint egy faék, könnyebben játszható-megtanulható még kezdőnek is ... Azt nem tudom hogy light med és TD vonalakon hogy állsz... van pár új prém a játékban amik neked újdonságok lehetnek (ezek csak néha kerülnek be a boltba, és ilyenkor csak forintért kaphatók, goldért nem)
- a német bulldog néha kapható nyolcas light, amihez nem árt t7-t8 lightos előképzettség,
- a Mutz egy nagyon jó német med ( indiánpancer utánérzésnek tűnik kicsit, meg a CDC.-hez is hasonlítható)
- Skorpió G prém nyolcas forgótornyos TD, Borsig-hoz hasonló ( de rosszabb az álcája, tehát ha élni akar vele a gazdija nem árt a max álcás stb legénység, és harmadik vonalból kell "csipegetni" vele.. kurvára nagyot tud csípni amúgy és AP-val átüti az IS-7 frontját... jól hozza a kreditet, hisz azt ugyebár sebzésre adják)
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...