Jelenleg 146 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 26 perccel ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 7 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 13 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 15 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 15 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

SEGÍTSÉG! [régi]

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #216070 Írta: Rohamnyuszi
Megválaszolva: Rohamnyuszi

Köszönöm az eddigi segítőkészséget, kicsit pontosítom a kérdést.
Nem ezek a felugró izék zavarnak, hanem alul, középen az a rész, ahol gyűjti az elszenvedett sebzéseket (képen levő jelzőpanel jobb oldala zavar).
Láttam több olyan streamet is, ahol a felhasználó valahogy kikapcsolta, mert nem mutatta ott az infókat.

No akkor aszondja' hogy:

1.

Az itt kijelölt részt, a szintén kijelölt opcióval lehet eltüntetni.

2.

Ez itt szintén zenész, de ezek az esemény even-tek.

3.

Ha ezek sem fedik le amire gondoltál, akkor erős a gyanúm, hogy olyan mod/modpack lehet fent Nálad, ahol aktív egy hitlog, így az újonnan beépített kliens mellett, az is számolja a bejövő sebzéseket.

Szóval ha ezek egyike sem oldja meg a problémát, akkor szerintem érdemes újra felrakni a modot/modpackot és kikapcsolni benne a hitlogot.

Amennyiben viszont azt szeretnéd megtartani, akkor a fenti opciókkal tudod kikapcsolni a "gyári" hitlogot.

Remélem ezek megoldják a problémát. :blondy:

szerk: minimal ninjad by pink lokomotive :angry:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tomat
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216071 Írta: Rohamnyuszi

Heló!

Remélem ide is írhatok ilyen témában. Prémium tankot vennék. A krédésem az lenne, hogy miképp járok jobban: veszek 2-3 darab 6-os prémiumot, és farmolok velük, vagy érdemesbb egy 8-ast IS 6 vagy fcm 50 t. Megéri ak siebb tankok, famrolás szmepontjából, visoznt kevésbé "évlezetes játékkal" ,vagy legyen a nagyobb 1 db tank, amivel "hatalmasabb" csatáakt lehet vívni?

Mivel máj ájsz ár blíding, segítek neked.

Tedd meg, hogy egy ctrl c + ctrl v kombóval megváltást hozol.

Heló!

Remélem ide is írhatok ilyen témában. Prémium tankot vennék. A kérdésem az lenne, hogy miképp járok jobban: veszek 2-3 darab 6-os prémiumot, és farmolok velük, vagy érdemesebb egy 8-as IS 6 vagy fcm 50 t. Jövedelmezőbbek-e a kisebb tankok farmolás szempontjából, kevésbé "élvezetes játékkal" , vagy legyen a 1 db 8-s tank, amivel "hatalmasabb" csatákat lehet vívni?

Köszi

ui: mivel nincs prém tankom, a kérdést szakavatott májszterekre hagyom.
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #216073 Írta: Tomat
Megválaszolva: Tomat

Nem ezek a felugró izék zavarnak, hanem alul, középen az a rész, ahol gyűjti az elszenvedett sebzéseket (képen levő jelzőpanel jobb oldala zavar).
Láttam több olyan streamet is, ahol a felhasználó valahogy kikapcsolta, mert nem mutatta ott az infókat.

Köszönöm az alaposságot. Mindent kinyomtam, benyomtam, akkor is ott van a beépített elszenvedett sérülés számláló. (1. kép)
A kerettörténet: borzalmasan tetszik a GambitER-nek a kiosztott sebzés számlálója (képen bal felül). Viszont jár hozzá egy elszenvedett sebzés számláló is. ami most rajta van a beépítetten, és így elég zavaró. A modokhoz annyira nem értek, hogy a GambitER-ből kiszedjem az alsó részt (elszenvedett sebzés mutató), gondoltam, hogy egyszerűbb a játékon belül kiszedni a beépítettet, de nem lehet.

ui.: a 18 fps-t ne higgyétek el, nem tudom, hogy miért esett le, de stabilan 40-60 között szokott lenni (ettől még előbb-utóbb be kell ruházni egy rendesebb videókártyára persze :) )
Mellékletek:
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216075 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
8-as prémmel szerintem jobban jársz. Hatosnak akkor látnám értelmét ha SH-ban kreditszorzóval tolnád. Ha csak a random a cél illetve lehetőség, akkor vegyél egy FCM-et vagy IS6-ot ahogy írtad. Nem biztos hogy kisebb tierben élvezetesebb csatákat mennél, plusz az említett 2 tank tier-limites így gyakrabban leszel top tier mint a hatos normál tier besorolású vasakkal.

Heló!

Remélem ide is írhatok ilyen témában. Prémium tankot vennék. A krédésem az lenne, hogy miképp járok jobban: veszek 2-3 darab 6-os prémiumot, és farmolok velük, vagy érdemesbb egy 8-ast IS 6 vagy fcm 50 t. Megéri ak siebb tankok, famrolás szmepontjából, visoznt kevésbé "évlezetes játékkal" ,vagy legyen a nagyobb 1 db tank, amivel "hatalmasabb" csatáakt lehet vívni?

Mivel máj ájsz ár blíding, segítek neked.

Tedd meg, hogy egy ctrl c + ctrl v kombóval megváltást hozol.

Heló!

Remélem ide is írhatok ilyen témában. Prémium tankot vennék. A kérdésem az lenne, hogy miképp járok jobban: veszek 2-3 darab 6-os prémiumot, és farmolok velük, vagy érdemesebb egy 8-as IS 6 vagy fcm 50 t. Jövedelmezőbbek-e a kisebb tankok farmolás szempontjából, kevésbé "élvezetes játékkal" , vagy legyen a 1 db 8-s tank, amivel "hatalmasabb" csatákat lehet vívni?

Köszi

ui: mivel nincs prém tankom, a kérdést szakavatott májszterekre hagyom.

Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #216076 Írta: wotcummunityisabig0
Megválaszolva: wotcummunityisabig0
Köszi! Így el is dőlt. Megvárom a karácsonyi akciót és beruházok rá.

(Rohamnyuszi is kösz :))
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216077 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly
Csak olyan prémium tankom van, amit nyertem vagy megnyert aranyból vásároltam, de pár tippet adhatok.
A 6-os (vagy 5-ös) prémium abban az esetben jobb, ha új legénységet szeretnél kiképezni az adott nemzettel.
A 8-assal ugyan többet lehet farmolni, de csak azoknak ajánlom, akiknek már van képzett legénysége (minimum egy képesség 100%-on, parancsnokon 6. érzék) és már van valamennyi tapasztalatuk a játékban.
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216080 Írta: wotcummunityisabig0
Megválaszolva: wotcummunityisabig0
Régen nagyon sokat játszottam -a játék emgjelenése után 1 évvel -, most 3 év szünet után tértem vissza. Eddig sosem volt prémium tnakom, cska amit ajándékba adtak, de aztán msto vettünk egy churchill 3-at, és gondoltam visszatérek annyita játékba, hogy legyen legalább havi 12-15 óra játékom. És kell valami tank a rohadt E75 mellé, mert ultrasozpás menni el úgy, hogy a legjobb űgú még hiányzi k -ezért is adtam el régebben -, és prémium fiókot nem akaork venni, mivel ne mhasználnám ki, de valami kell ,hogy hozza az ezüstöt a churchill-Tiger mellett.
A legénységet jó hogy emíltetted - mindig elfelejtek iylen egyszeűr de alap dolgoakt -, hogy a chruchillből karácsonyra egy faja kis 2 kéepsséges legénység lenne, és az IS6-ba remekül passzolna.
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #216082 Írta: Rohamnyuszi

Köszönöm az alaposságot. Mindent kinyomtam, benyomtam, akkor is ott van a beépített elszenvedett sérülés számláló. (1. kép)
A kerettörténet: borzalmasan tetszik a GambitER-nek a kiosztott sebzés számlálója (képen bal felül). Viszont jár hozzá egy elszenvedett sebzés számláló is. ami most rajta van a beépítetten, és így elég zavaró. A modokhoz annyira nem értek, hogy a GambitER-ből kiszedjem az alsó részt (elszenvedett sebzés mutató), gondoltam, hogy egyszerűbb a játékon belül kiszedni a beépítettet, de nem lehet.

ui.: a 18 fps-t ne higgyétek el, nem tudom, hogy miért esett le, de stabilan 40-60 között szokott lenni (ettől még előbb-utóbb be kell ruházni egy rendesebb videókártyára persze :) )

Szerény megfigyelési képességeim alapján, azt hiszem rájöttem, hol a hiba a dologban.

A kép alapján azt látom, hogy nem a játékba beépített új izémizé a ludas, mivel annak teljesen más a grafikai megjelenítése.

Nagy valószínűséggel az általad használt modpack-ben két olyan opció is feltelepült ami hasonló szerepkörben, hitlogként funkcionál.

Mivel nem ismerem milyen modokat használsz, ezért annyit tudok csak javasolni, hogy egy újratelepítés keretében csekkold le a felkerülő modokat és amelyik hitlogra nincs szükséged, azt ne tedd fel.

Meglehet persze, hogy tévedek, de szerintem a hiba a modpack-ben lesz és nem az újonnan bevezetett modifikáció zavar be az erőbe.
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #216083 Írta: Rohamnyuszi

(Rohamnyuszi is ksöz :D)

(Rohamnyuszi is ksöz :D)

(Rohamnyuszi is KSÖZ :D)

Meggyőződésem, hogy maga trollkodik velem :angry:
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216086 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
FCM-re vonatkoztatva abszolút egyetértek. IS6-al viszont simán el lehet lenni lámpa nélkül (T29-ben 3 szett komplett 2 skilles legénységet húztam ki T7-ben más tankokba) - tolod előre és a lámpa hiányából adódó hátrányt valamennyire kompenzálja a páncél (ami ugye FCM-nél nem játszik).

Csak olyan prémium tankom van, amit nyertem vagy megnyert aranyból vásároltam, de pár tippet adhatok.
A 6-os (vagy 5-ös) prémium abban az esetben jobb, ha új legénységet szeretnél kiképezni az adott nemzettel.
A 8-assal ugyan többet lehet farmolni, de csak azoknak ajánlom, akiknek már van képzett legénysége (minimum egy képesség 100%-on, parancsnokon 6. érzék) és már van valamennyi tapasztalatuk a játékban.

Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216088 Írta: Tomat

Szerény megfigyelési képességeim alapján, azt hiszem rájöttem, hol a hiba a dologban.

Nagy valószínűséggel az általad használt modpack-ben két olyan opció is feltelepült ami hasonló szerepkörben, hitlogként funkcionál.

Mivel nem ismerem milyen modokat használsz, ezért annyit tudok csak javasolni, hogy egy újratelepítés keretében csekkold le a felkerülő modokat és amelyik hitlogra nincs szükséged, azt ne tedd fel.

Meglehet persze, hogy tévedek, de szerintem a hiba a modpack-ben lesz és nem az újonnan bevezetett modifikáció zavar be az erőbe.

Köszönöm szépen!
Rengeteget szórakoztam a modokkal, amikor rájöttem, hogy kell a GambitER-nek a felső része, megpróbálom még egyszer, aztán feladom, max leragasztom postit-tel a monitor ominózus részét, hogy ne lássam :trollol: .
Jacktor modpack v5 van fent (ez még nem a hivatalos Jacktor, hanem amit Kopi alakítgatott) és a GambitER, mást nem használok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rohamnyuszi
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216091 Írta: Tomat
Elnézést az időrablást!
És akkor nyilvánosan: láma vagyok!
Rohamnyuszi! Köszönöm szépen az időráfordításod és a segítséged! Te jöttél rá a problémára, én pedig általad a figyelmetlenségemre.
(Fáj leírni, mert ennyire nem vagyok szőke nő, de akkor is megtörtént: a mod pack tartalmazta azt a modot, amit próbáltam még egyszer beleerőltetni.)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rohamnyuszi
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #216092 Írta: Rohamnyuszi

Elnézést az időrablást!
És akkor nyilvánosan: láma vagyok!
Rohamnyuszi! Köszönöm szépen az időráfordításod és a segítséged! Te jöttél rá a problémára, én pedig általad a figyelmetlenségemre.
(Fáj leírni, mert ennyire nem vagyok szőke nő, de akkor is megtörtént: a mod pack tartalmazta azt a modot, amit próbáltam még egyszer beleerőltetni.)

Nem tetszel láma lenni, az ilyen apróságok felett mindenki hajlamos elszöszölni, amúgy meg pont ezért is van ez a fórum. ;)

Azt pedig külön kiemelem, hogy ne érezd (nagyon, nagyon) szőke lánynak magad, miszerint örülök, hogy segíthettem.

... max leragasztom postit-tel a monitor ominózus részét, hogy ne lássam...

Szeni, már ezért a mondatért megérte minden :d2:

Lényeg, hogy sikerült megtalálni az univerzális (csajos) megoldást vész esetére. :blondy: :rofl:
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216093 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Lényeg, hogy sikerült megtalálni az univerzális (csajos) megoldást vész esetére. :blondy: :rofl:

Majd ha cicát is rajzol arra post-it-re. :applause:
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216095 Írta: Salsch
Megválaszolva: Salsch
Sziasztok!

Nagy tapasztalattal rendelkező (36k battle, 16 db Tier X, 2050 WN8) játékos vállal ingyen oktatást platoonban, kizárólag új accot kezdőknek!
Tehát, akkor jelentkezz ha teljesen új accot kezdenél sok játékkal (majdnem minden nap!), elszánt vagy és tanulni akarsz és gyorsan el akarod érni a 10-es szintet. Lehet ez egy tapasztaltabb játékos rerollja, vagy kihagyás utáni újrakezdés vagy account eladás utáni újrakezdés vagy első acc, bármi.

Azt gondolom ez egy előnyös együttműködés lesz:
Én kapom a T95E2-t, amint meg van az első 10-es tankod. (WG meghívásos misszió)
Te kapod: 3x, 2x 1,5x XP szorzókat, tanulási lehetőséget platoonban (ha szükséged van rá), klánkapcsolatokat (ha szükséged van rá), egy jó stattal és 10-es tankkal rendelkező accountot, plusz igényed szerinti ajándékot az első 10-es tankod mellé!
shaking

Egy szó, mint száz! Ha kihúznál új accra egy tízes tankot, akkor keress meg előtte a játékban, biztosan jól fogsz járni! :)

:thx2:
Salsch
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 10 órája 40 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 12 órája 11 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.