8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#216858Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Legénységi képesség osztásnál elnéztem a dolgot, és a négy fő közül háromnak BIA-t, egynek véletlenül javítást jelöltem meg. Mit lehet ilyenkor tenni, hogy a félrekattintott fazon is BIÁ-t kapjon? Látom van ilyen gomb, hogy visszaállít, de akkor félek elveszik minden képzettség és korábban megszerzett képesség.
Megtaláltam a megoldást köszi annak, aki segített volna.
Második napja nem tudok belépni a játékba, eddig, vagyis tegnapig nem volt semmi gond.
A szokásos szöveget írja ki mindig:
"A szerverhez való csatlakozás sikertelen.
A szerver talán nem elérhető, vagy a hálózat beállításaid hibásak".
Netem van, hiszen ide tudok írni:) a másik része a dolognak, h laptopról játszok, és szinte csak WOT-ozásra használom, meg néha filmnézésre.
Szép estét mindenkinek! Kérlek segtsetek, mert kezdek kiakadni. Gyakorlatilag csak az XVM és eg J1mbo van fenn, nem használtam-hsználok aimbot-ot, node hogy jobb click-re semmi ne történjen, azt picit nehezítésnek ( sportszerűtlen.. érzem...mit rontottam el??? Válaszokat előre is köszönöm. Endre
Nézd meg mire állítottad át a célbefogást... Nekem speciel középső egérgombon van mert így szeretem ,, lényeg h a kontroll beállításoknál meg lehet nézni és változtatni h melyik funkciót melyik gombbal éred el.
A másik lehetőség hogy az egered (netán egérdrivered) szarakszik... de ha nem történik semmi az egyik gomb lenyomására (vagy nem mindíg érzékeli h lenyomtad) az sajna egerentyű cserét szokott jelenteni.
Valòszìnű Nàlad nem ez a gond, de èn egy hete màsfèl òràn keresztül 20 percenkènt pròbàlkozva jàrtam ìgy mikor feltűnt hogy pàrom lehùzta tàlcàra a teszt szerveres ikont is ès èn azt fàrasztom...
Egy wot. ùjra telepìtès tuti megoldja Nàlad a gondot.
Tud nekem valaki segíteni abban, hogy miért nem tudok garázsban a chaten írni? Ha megnyitom a barátlistámon lévő emberekkel a chatet, nem tudok gépelni, ki van szürkítve a rész. Ha ők írnak azt sem látom csak néha, totál random.
A közös chatbe tudok írni, meccsek közben is, szakasz chaten is, csak a normál 1v1 chaten nem és random emberekkel sem megy.
Tud nekem valaki segíteni abban, hogy miért nem tudok garázsban a chaten írni? Ha megnyitom a barátlistámon lévő emberekkel a chatet, nem tudok gépelni, ki van szürkítve a rész. Ha ők írnak azt sem látom csak néha, totál random.
A közös chatbe tudok írni, meccsek közben is, szakasz chaten is, csak a normál 1v1 chaten nem és random emberekkel sem megy.
Találkozott valaki más ezzel a problémával?
Régen volt ilyen emlékszem és valamelyik mod zavart be akkor,ha esetleg van fent valami,akkor próbáld ki biztonságos módban indítani,hátha úgy jó lesz.
Találkozott valaki más ezzel a problémával?
Nekem akkor volt ez a gondom, mikor még Win 7-et használtam, Win 10-re váltás megoldotta a problémát. (Modokat nem használok, az nem keverhetett be.)
Csak egy mod van fent, a WG által készített xp számláló, ami a versenyhez van és Win 10-em van.
Ez valami bug lesz, legalábbis utánaolvasva ez már évekkel ezelőtt is jelen volt a játékban. Ajánlgatták az újraindítást, meg a vírusirtó is bekavarhat, de nekem ezek nem hoztak megoldást. Valahogy majd lesz.
Csak egy mod van fent, a WG által készített xp számláló, ami a versenyhez van és Win 10-em van.
Ez valami bug lesz, legalábbis utánaolvasva ez már évekkel ezelőtt is jelen volt a játékban. Ajánlgatták az újraindítást, meg a vírusirtó is bekavarhat, de nekem ezek nem hoztak megoldást. Valahogy majd lesz.
Lehet ez hülyeség amit mondok,de nem lehet hogy hatással van az is,hogy teljes képernyős módban van a játék vagy ablakban?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...