8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#217749Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Akkor annak a telefon számát add meg akinek el akarod ajándékozni,csináljátok meg a változtatást és kész,onnantól az övé a felhasználó fiók,hidd el ezeknek nincs szükségük arra,hogy ki adják az adataidat pénzért.
Korábban jött 1 olyan lehetőség, ha valaki elnéz 1 tank eladást, vagy legénység elbocsájtást, akkor azok visszaszerezhetőek pár napig. Vagy ez csak prém tankra vonatkozik??
Az expet eladom, nem nagyon mozgok már tier5-be, és kellene a legénység az O-NI ba... bár lehet néha jó lenne vele nosztalgiázni, bár arra ott az örök kedvenc kv1:)
Korábban jött 1 olyan lehetőség, ha valaki elnéz 1 tank eladást, vagy legénység elbocsájtást, akkor azok visszaszerezhetőek pár napig. Vagy ez csak prém tankra vonatkozik??
Az expet eladom, nem nagyon mozgok már tier5-be, és kellene a legénység az O-NI ba... bár lehet néha jó lenne vele nosztalgiázni, bár arra ott az örök kedvenc kv1:)
Megnézheted ott is, hátha úgy olcsóbban visszakapod
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan weboldal, ami kiirja nekem, hogy az adott tankommal, pl. M4 hány csatát mentem, és átlag hányas tier-be sorolt be az MM?
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan weboldal, ami kiirja nekem, hogy az adott tankommal, pl. M4 hány csatát mentem, és átlag hányas tier-be sorolt be az MM?
A vbaddict tudja, csak oda folyamatosan fel kell tölteni a csaták adatait (egy progi a háttérben auto megcsinálja) és abból dolgozik.
Nem, a restart nem oldotta meg a problémát. Kb. 10-15 percig voltam ingame, akkor magától helyre állt. Most vagy a szerver kommunikációval volt a baj, vagy az én gépemben van valami hiba, nem tudom. Főleg, hogy a Hun, Magyarok Ide chat-en senki nem tapasztalt még ilyet, és oda meg tudtam írni, miközben ismerősöknek meg nem.
Sziasztok olyan problémám lenne hogy regisztrált email címem meg szűnt..Jelszavam autó matára volt rakva.A gépemet újra raktam igy nem tudok fel lépni az akkomra irtam a supportnak de nem igazán segitenek.Aki járt már igy és tudna segite kérem irjon elöre is köszi.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...