Ha rákattintok a fenyőfára vagy a hó tankra csak pörög a fogaskerék és nem adja be. Mod okozza, mert csak tegnap kezdte, azóta nem változott semmi?
Ha tegnap óta cseréltél modot, akkor volt változás. A kliens azóta nem frissült! Próbáld ki modok nélkül. Ha úgy jó, akkor tedd újra a modjaidat, ha úgy is csinálja, akkor C:/Users/felhasználóneved/AppData/Roaming/Wargaiming.net/WorldOfTanks mappa tartalmának törlése lehet segít.
A WIN8 egyéni teljesítmény, de az engem sem igazán érdekel (1063) viszont rajtam kivül még a csapatban vannak 14-en és bizony sajna az xvm nem baromság. 10 meccsből 9x 30% alatt van a teamwinrating és be is jön. Mikor nagy ritkán 50-60% fölött van akkor nyerünk is. Ez is tények!
Kapcsold ki azt a százalék kijelzést! Sokkal nyugodtabban fogsz játszani! Tapasztalat. Én már nem idegesítem magam a csata elején ezzel. Csak a csata végi jelentésnél hagytam bekapcsolva, hadd lássam hogy saccol az XVM. Nem túl pontosan... Vannak simán nyert 30%-os és pillanatok alatt elbuktt 60%-os csaták.
WIN8 meg nincs, max WN8.
A november vége óta lejátszott, majd' 200 csatáddal te sem erőltetted meg magad. Pont úgy ahogy én. Napi 4-5-6 csata össze-vissza tierben és típussal. Ez ilyen. Próbáld meg, hogy huzamosabban és egy típussal játszol, akkor mit dob a gép...
Egy kis segítség kellene! Hetek óta csak vesztes csapatba rak a játék a win8-am is nagyon csökken e miatt és nem tudom mitől lehet ez. Már hetek óta leszorzózni sem tudok a küldik már nem is érdekelnek. Gondoltam írok a WG-nek, de nem tudom van-e értelme. Lehet-e az, hogy búgos lett az accountom és e miatt van vagy segítene e a reset ezen. Köszönöm a tanácsokat és meg kérnék mindenkit aki személyeskedne, hogy nem az én hibám a sorozatos csapat bukás tehát nem érzem magam nagyon hibásnak mert a csapat vesztes állandóan. Xvm szerint is 30% fölött sosincs!
Ha ugyanez a jatekbeli neved is, akkor azert veszitesz allandoan mert 800 wn8 a teljesitmenyed ami a jelenlegi jatekosallomany mellett 42% win rate-re eleg.
Az xvm szerinti gyozelmi esely egy baromsag. Bar meg kell jegyezni, hogy te magad is lehuzod a sajat ertekeddel.
Ez nem szemelyeskedes volt, csak tenyek.
A WIN8 egyéni teljesítmény, de az engem sem igazán érdekel (1063) viszont rajtam kivül még a csapatban vannak 14-en és bizony sajna az xvm nem baromság. 10 meccsből 9x 30% alatt van a teamwinrating és be is jön. Mikor nagy ritkán 50-60% fölött van akkor nyerünk is. Ez is tények!
Nekem nincs XVM se semilyen mod.Van amikor beüt a szopóroller,nekem is volt már .Most is van 1 hónapja nem bírok nyerni akármit csinálok akármivel megyek.
Aztán a varázs pálca ütésre elkezdek nyerni(és a csapat sem debil).
Eggyik wot os barátom azt mondta erre,hogy kompenzál a játék.
55.14 ről lement a nyerési arányom 54.98 ra.A kedvem is elment az egésztől.
Aztán 2 napja fordult a kocka elkezdtem nyerni. Szóval nem kell beszarni nem marad így,hogy vesztesz mindig.
Egy kis segítség kellene! Hetek óta csak vesztes csapatba rak a játék a win8-am is nagyon csökken e miatt és nem tudom mitől lehet ez. Már hetek óta leszorzózni sem tudok a küldik már nem is érdekelnek. Gondoltam írok a WG-nek, de nem tudom van-e értelme. Lehet-e az, hogy búgos lett az accountom és e miatt van vagy segítene e a reset ezen. Köszönöm a tanácsokat és meg kérnék mindenkit aki személyeskedne, hogy nem az én hibám a sorozatos csapat bukás tehát nem érzem magam nagyon hibásnak mert a csapat vesztes állandóan. Xvm szerint is 30% fölött sosincs!
Ha ugyanez a jatekbeli neved is, akkor azert veszitesz allandoan mert 800 wn8 a teljesitmenyed ami a jelenlegi jatekosallomany mellett 42% win rate-re eleg.
Az xvm szerinti gyozelmi esely egy baromsag. Bar meg kell jegyezni, hogy te magad is lehuzod a sajat ertekeddel.
Akkor te elvarod, hogy 14 nalad jobb jatekossal sorsoljon ossze az MM, hogy lehozzak neked? Meg a szineket nezegeted es a gyozelmi esely miatt mar feladod csata elejen?
Elarulom a nagy titkot, hogy mindeni ugyanazokat a jatekosokat kapja maga melle/ellene csak van aki mindig a maximumot probalja kihozni a csatabol. Na, ok "kicsit" tobbet nyernek mint 30%...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem, FZRPUPU, Sics, Rohamnyuszi
Nekem nincs XVM se semilyen mod.Van amikor beüt a szopóroller,nekem is volt már .Most is van 1 hónapja nem bírok nyerni akármit csinálok akármivel megyek.
Aztán a varázs pálca ütésre elkezdek nyerni(és a csapat sem debil).
Eggyik wot os barátom azt mondta erre,hogy kompenzál a játék.
55.14 ről lement a nyerési arányom 54.98 ra.A kedvem is elment az egésztől.
Aztán 2 napja fordult a kocka elkezdtem nyerni. Szóval nem kell beszarni nem marad így,hogy vesztesz mindig.
Hát lehet igazad van nem tudom, de kétnap jó és aztán hetekig megint "pech széria" már elág morál romboló. Szerintem vagy account reset lesz vagy WoT delete! Azért köszönöm a jó tanácsokat! Kellemes ünnepeket!
Előről kezdeni az egészet ááááááá az mazoizmus.Inkább töröld aztán majd valamikor folytatod.
én is csináltam.Még amikor a T10 IS8 volt.
Hidd el,hogy csak szopóágon vagy.Majd egyszer csak a visszájára fordul az egész.
Az iskolai szünetek akkor halál van az egész játékban!
Hát lehet igazad van nem tudom, de kétnap jó és aztán hetekig megint "pech széria" már elág morál romboló. Szerintem vagy account reset lesz vagy WoT delete! Azért köszönöm a jó tanácsokat! Kellemes ünnepeket!
Szia Syddal!
Az account reset-et SEMMIKÉPPEN SEM AJÁNLOM, mert nem fog megoldani semmit, nem ettől leszel szerencsésebb vagy jobb játékos, viszont mindent kezdhetsz elölről és később jó eséllyel bánni fogod ezt a lépésedet.
Sajnálom és megértem az elkeseredésedet, tudom (és itt mindenki tudja, mert tapasztalta), hogy milyen az a vesztes széria. Nyilván a 15:1-ekkel nem sokat tud kezdeni még az unikum játékos sem, de azért nagyon is számít, hogy az ember mennyi odafigyelést tesz bele a csatájába.
Az XVM használata áldás és átok is lehet. Egy időben használtam, de már egy jó ideje egyáltalán nem, mégpedig azért, mert rám rossz hatással van. Ha a meccs elején azt látom általa, hogy az ellenfél jobb, akkor már előre feladom és úgy is állok hozzá és garantált a bukás. Ha pedig a mi oldalunk erősebb xwm szerint, akkor meg hajlamos voltam elbízni magamat és lebecsültem az ellenfelet. Emiatt nem vagyok kíváncsi rá, hogy papíron ki a jobb. Nélküle most már minden meccshez úgy állok, hogy hogyan lehetne az ellenfél oldalán lévő 15 tankot legyőzni és emiatt a teljesítményem is javult. Egyéb statisztikát is egyre ritkábban nézek, mert plusz teher a vállamon, ha az jár az agyamban, hogy "most növelnem kéne már győzelmi arányomat vagy a kill-jeim számát".
Az utóbbi időben tudatosan állok át arra, hogy egy csatákban gondolkodom. Nem mondom, hogy immunis vagyok 10 egymás után lose-ra, de már próbálom helyére rakni a dolgokat és nem elkeseredni. Minden vesztes meccs után azon gondolkodom, hogy én mit tehettem volna másképp, hogy győzzünk. Ha rájövök, hogy mit hibáztam, akkor azt legközelebb már igyekszem orvosolni. Ha pedig arra jutok, hogy 15:3-ra ledaráltak minket, hiába voltam jó pozícióban és módosítottam a helyem/stratégiám a frontvonal változásával, akkor pedig elkönyvelem, hogy ez van, én mindent megtettem és tiszta a lelkiismeretem, így egyre kevésbé húzom fel magam az ilyenek miatt. Akár 10 egymás utáni vesztes csata esetén is.
Minden csatára úgy menny be, hogy meg akarod nyerni és játszd végig, ne rohanj be az ellenfél közé megöngyilkolni magad, mert már szerinted vesztettetek, mert 3:8 az állás. Sokszor előfordult,ilyenkor, hogy úgy döntöttem nem adom fel és sikerült lehozni, mert az ellenfél elbízta magát a túlereje miatt és óvatlanul próbált rám rontani a nyílt mezőn, stb.
Csak játssz csatánként! Ha elkeseredsz és épp nem tudom magad feldobni, akkor inkább lépj ki a játékból, mert ha nem teszed, onnantól minden meccshez rossz szájízzel és hozzáállással fogsz neki kezdeni és akkor még több vesztes meccsed lesz. Ez egy ördögi spirál.
Köszönöm a jó tanácsokat és igérem meg fogadom!!!!
Ne keseredj el,sajnos ünnepek miatt sok a luzer,nem csak nálad van vesztes csata zsinorba. 75% irt nyerésnél,azt 5:15 lett a vége. 9-10esbe tesz,90% a bukta.van olyan hogy 3-4 ember ki se megy a bázisról,vagy a banda fele 0dmg sebzéssel zárja a csatát.
Ma reggel jött egy patch, azóta nem tölt be a játék......más is járt így? Aslain's mod packom van.
ui. Üres res_mods mappával persze elindul...
Nekem fut gond nélkül/promod pack/,viszont amit furcsállok,hogy a méretéhez képest/hatalmas,2GB+/SEMMILYEN infót nem találtam róla,semmi változást nem vettem észre.
Valakinek ha van értesülése,dobhatna egy linket.
Ma reggel jött egy patch, azóta nem tölt be a játék......más is járt így? Aslain's mod packom van.
Nekem fut gond nélkül/promod pack/,viszont amit furcsállok,hogy a méretéhez képest/hatalmas,2GB+/SEMMILYEN infót nem találtam róla,semmi változást nem vettem észre.
Köszi, ezek szerint az aslain's csomag a rossz a frissítéshez.
Köszi, ezek szerint az aslain's csomag a rossz a frissítéshez.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...