Jelenleg 73 vendég és 3 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 19 perccel ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 6 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 13 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 20 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 21 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 22 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja

SEGÍTSÉG! [régi]

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #223057 Írta: mikolion
Megválaszolva: mikolion
Segítsetek . Rangsorolt csatákat hogyan :blink: kell, létre hozni .Mik a feltételek.
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #223078 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Segítsetek . Rangsorolt csatákat hogyan :blink: kell, létre hozni .Mik a feltételek.

Már lassan egy éve nincs rangsorolt csata. Kötött idejű bajnokságok vannak, amikre előre kell regisztrálni. A másik lehetőség a faceit , ahova szintén külön lehet regisztrálni. Az utóbbinál van lehetőség rangsorolt csapatokat létrehozni.
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #223169 Írta: kovka
Megválaszolva: kovka
Sziasztok,bocs ha rossz helyre írnék!
Véletlen a Hajós résznél vettem meg a:Captain’s Present
You have a chance to get Doubloons, camouflage, a boatload of Premium Account time, and multiple Premium ships.
930.59 HUF ot!
Mit lehet tenni hogy a WOT részére kerüljön a csomag?
Előre is köszi a segítséget,egy keveset angolul tudó..:)
Kellemes Ünnepeket!
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #223180 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Sziasztok,bocs ha rossz helyre írnék!
Véletlen a Hajós résznél vettem meg a:Captain’s Present
You have a chance to get Doubloons, camouflage, a boatload of Premium Account time, and multiple Premium ships.
930.59 HUF ot!
Mit lehet tenni hogy a WOT részére kerüljön a csomag?
Előre is köszi a segítséget,egy keveset angolul tudó..:)
Kellemes Ünnepeket!

Vissza kérheted a pénzed, ha véletlenül nem azt vetted, amit szerettél volna.
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #223188 Írta: boba_fett
Megválaszolva: boba_fett
G.W. Tiger gépezetröl valaki dobhatna fel elemzést.Én akár hogy nézem,elödjéhez képest kib*szot nagy a szorása és nagyon pontatlan.Töltés gyorsitó bentvan,meg elödböl vannak bent az emberkék,de célzásnál amit becélzok,nagyon messze röpköd attól a löszer.
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #223209 Írta: Roadster
Megválaszolva: Roadster
Sziasztok! Csak egy kérdés. A csata indítóképnél a nevem mellett egy kis piros négyzet van, ez mi? A visszaszámlálásnál már nincs ott.
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #223241 Írta: kovka
Megválaszolva: kovka
Igen gondoltam,csak a nagy kérdés mely menüpontban?
Fordítóval már az agyam el durrant addig kerestem mely menü pont az.
Help!
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #223358 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad

Sziasztok! Csak egy kérdés. A csata indítóképnél a nevem mellett egy kis piros négyzet van, ez mi? A visszaszámlálásnál már nincs ott.

Ha xvm-et használsz az hibás,tudnak a csata betöltő hibájáról,többen jeleztük,de javítás nem jött rá most sem :sick:
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #223383 Írta: Syddal
Megválaszolva: Syddal
Egy kis segítség kellene! Hetek óta csak vesztes csapatba rak a játék a win8-am is nagyon csökken e miatt és nem tudom mitől lehet ez. Már hetek óta leszorzózni sem tudok a küldik már nem is érdekelnek. Gondoltam írok a WG-nek, de nem tudom van-e értelme. Lehet-e az, hogy búgos lett az accountom és e miatt van vagy segítene e a reset ezen. Köszönöm a tanácsokat és meg kérnék mindenkit aki személyeskedne, hogy nem az én hibám a sorozatos csapat bukás tehát nem érzem magam nagyon hibásnak mert a csapat vesztes állandóan. Xvm szerint is 30% fölött sosincs!
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #223384 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi

Egy kis segítség kellene! Hetek óta csak vesztes csapatba rak a játék a win8-am is nagyon csökken e miatt és nem tudom mitől lehet ez. Már hetek óta leszorzózni sem tudok a küldik már nem is érdekelnek. Gondoltam írok a WG-nek, de nem tudom van-e értelme. Lehet-e az, hogy búgos lett az accountom és e miatt van vagy segítene e a reset ezen. Köszönöm a tanácsokat és meg kérnék mindenkit aki személyeskedne, hogy nem az én hibám a sorozatos csapat bukás tehát nem érzem magam nagyon hibásnak mert a csapat vesztes állandóan. Xvm szerint is 30% fölött sosincs!

Pech széria? Tegnapelőtt frissen üdén lelkesen T1 (egyik kedvencem) akartam leszorzozni, 14 vesztes csata után már kevésbé lelkesen inditottam harcba ismét :cheer: Váltogass gépeid között,sok sikert ahhoz hogy nyerj :)
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #223386 Írta: Syddal

Pech széria? Tegnapelőtt frissen üdén lelkesen T1 (egyik kedvencem) akartam leszorzozni, 14 vesztes csata után már kevésbé lelkesen inditottam harcba ismét :cheer: Váltogass gépeid között,sok sikert ahhoz hogy nyerj :)

Válogatok, de ugyan az :wb: Túl hosszú ez pech szériának!
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #223387 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi

Válogatok, de ugyan az :wb: Túl hosszú ez pech szériának!

Passz akkor, nekem Crusader ami mindig feldobja játékom :) Majd a profik okosan, bölcsen segitennek. Remélem változik a szitu. (mondjuk engem win8 sose érdekelt) jó játékot :)
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #223389 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Ha ugyanez a jatekbeli neved is, akkor azert veszitesz allandoan mert 800 wn8 a teljesitmenyed ami a jelenlegi jatekosallomany mellett 42% win rate-re eleg.

Az xvm szerinti gyozelmi esely egy baromsag. Bar meg kell jegyezni, hogy te magad is lehuzod a sajat ertekeddel.

Ez nem szemelyeskedes volt, csak tenyek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rohamnyuszi
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #223396 Írta: SgtBradly
Megválaszolva: SgtBradly
Ha rákattintok a fenyőfára vagy a hó tankra csak pörög a fogaskerék és nem adja be. Mod okozza, mert csak tegnap kezdte, azóta nem változott semmi?
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #223397 Írta: Syddal

Ha ugyanez a jatekbeli neved is, akkor azert veszitesz allandoan mert 800 wn8 a teljesitmenyed ami a jelenlegi jatekosallomany mellett 42% win rate-re eleg.

Az xvm szerinti gyozelmi esely egy baromsag. Bar meg kell jegyezni, hogy te magad is lehuzod a sajat ertekeddel.

Ez nem szemelyeskedes volt, csak tenyek.

A WIN8 egyéni teljesítmény, de az engem sem igazán érdekel (1063) viszont rajtam kivül még a csapatban vannak 14-en és bizony sajna az xvm nem baromság. 10 meccsből 9x 30% alatt van a teamwinrating és be is jön. Mikor nagy ritkán 50-60% fölött van akkor nyerünk is. Ez is tények!
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Tankpeti profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kb lényegtelen, ha alapvetően mindenki azzal...
    • Írta: Tankpeti
    • 5 órája 57 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 18 órája 41 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 10 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.