Szia Robb_HUN!
Eddig a WIN10-et használtam és nem volt vele gond! Hidd el h már nekem is megfordult a fejemben, hogy feltelepítem a 8.1-et.
Biztos van olyan, akinek semmi baja vele.
1-2 hónapja viszont elég sokan "nyekeregnek" itt a fórumon miatta.
Meggondolni érdemes egy más oprendszer feltelepítését.
Nekem sem volt eddig semmi gondom vele, megfordítva minden korábbi verzióval voltak már bosszúságaim. Emlékeim szerint a 8.1-vel legutóbb úgy 2013 környékén volt kisebb-nagyobb felfordulás, amikor több közkedvelt játékkal akadtak problémák.
Szerintem visszafelé már sosem érdemes lépni, mert a legnagyobb támogatást mindig a "zászlóshajó" kapja, minden fejlesztőnél.
Ez a mostani bosszantó hiba, de a shit happens kategória. Ahogy elnéztem a frissítés újdonságait, egy csomó olyasmit kerül be, amire szerintem nincs mindenkinek szüksége. A legtöbb oprendszerrel szerintem ez lesz a legnagyobb baj, hogy egyre több olyan funkciót akarnak belezsufolni, amit jobb lenne a userekre bízni, hogy akarják-e telepíteni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ankhiszesz
Szia Robb_HUN!
Eddig a WIN10-et használtam és nem volt vele gond! Hidd el h már nekem is megfordult a fejemben, hogy feltelepítem a 8.1-et.
Biztos van olyan, akinek semmi baja vele.
1-2 hónapja viszont elég sokan "nyekeregnek" itt a fórumon miatta.
Meggondolni érdemes egy más oprendszer feltelepítését.
Nekem sem volt eddig semmi gondom vele, megfordítva minden korábbi verzióval voltak már bosszúságaim. Emlékeim szerint a 8.1-vel legutóbb úgy 2013 környékén volt kisebb-nagyobb felfordulás, amikor több közkedvelt játékkal akadtak problémák.
Szerintem visszafelé már sosem érdemes lépni, mert a legnagyobb támogatást mindig a "zászlóshajó" kapja, minden fejlesztőnél.
Ez a mostani bosszantó hiba, de a shit happens kategória. Ahogy elnéztem a frissítés újdonságait, egy csomó olyasmit kerül be, amire szerintem nincs mindenkinek szüksége. A legtöbb oprendszerrel szerintem ez lesz a legnagyobb baj, hogy egyre több olyan funkciót akarnak belezsufolni, amit jobb lenne a userekre bízni, hogy akarják-e telepíteni.
Én 2015 óta használom a 8.1-et. Soha, semmilyen gondom nem volt vele. 1x raktam újra vírusfertőzés miatt.
Ízlések és pofonok C.C
Nekem 10-es van, és már nem akarok 8.1-t. Pláne hogy minden 10-es kliensem jogtiszta.
Ha így tud valaki segíteni, vagy megoldja a driver újratelepítés, akkor jó. Ha meg nem, akkor nem játszok, amíg nem lesz megint a Windows - nak meg a wot-nak is olyan verziója, ami nem akad. Ha sokakat érint, nem kell rá sokat várni, de ha hetekig nem Wotozok, akkor sem történik semmi
Last edit: 7 éve 7 hónapja by CrawlingChaos.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphus101
Nekem 10-es van, és már nem akarok 8.1-t. Pláne hogy minden 10-es kliensem jogtiszta.
Ha így tud valaki segíteni, vagy megoldja a driver újratelepítés, akkor jó. Ha meg nem, akkor nem játszok, amíg nem lesz megint a Windows - nak meg a wot-nak is olyan verziója, ami nem akad. Ha sokakat érint, nem kell rá sokat várni, de ha hetekig nem Wotozok, akkor sem történik semmi
7 éve 7 hónapja#265795Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Igen, csak a paysafe aktív, a többi szürke.
Azt írja ki, a gift opcióhoz nem lehet ezt a fizetési módot használni. Mármint bankkártyáét.
Ez fura, nemrégen decemberben ez még nem volt ilyen.
Drágalátos WG felfüggesztette az accom team dmg/kill indokkal, azért mert felfordult a tankom, a csapatársak meg próbáltak vissza fordítani. Amint lökdöstek sérültek persze meg én is, de ez most így komoly nem tud különbséget tenni a BOT, ez és a szándékos team dmg között?
Valaki járt már így?
Nem volt szándékos csapattárs sebzésem kb. soha... És nem ma kezdtem el a játékot....
WG oldalán írtam ticketet, de elvileg az ilyen jellegű bannokkal nem foglalkoznak....
Ha soha nem voltál felfüggesztve, akkor max egy órás ban-t kaphattál.
OK, hibás a WG mechanizmusa.
( Nekem eddig legalább kétszer sikerült bekékülni attól, hogy felborult csapattársat próbáltam visszaállítani ... )
De megéri ezen rugózni? Az az egy óra sokat nem számít.. megnézek addig egy sorozat-részt
Ok, ha valami bónusz megy vagy kláncsatába várnának vagy ekkor van időm játszani és emiatt nem sikerül egy kötvényes küldi az kicsit gáz.
Van egy olyan problémám hogy nem tudom eladni a tankom. Nincs benne legénység, se modul és nem használok semmilyen modot. Ez igaz bármelyik tankomra egyiket se engedi eladni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...