Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Történt ugyanis, hogy, Skype használatával akartunk szakaszozni (mivel nincsen TS-em) a barátommal, de nálam a Skype levette a háttérben futó alkalmazások hangját ezért a játékból nem hallottam semmit (ekkor tapasztaltam meg milyen sz*r süketen csatázni). A Skype beállításaiban persze semmilyen opció nem volt arra, hogy ne csak a beszélgetésünket halljam.... de csak nálam a barátomnál volt ilyen opció és neki jól is működött. Kiderült, hogy másik verziót használ.
Ekkor döntöttünk, hogy akkor én lepucolom a gépemről a Skype-ot és felteszem a klasszikust, ami neki is fut, na DE itt jön a probléma, ez a szemét nem engedi magát törölni, és emiatt az újat se tudom feltelepíteni..... ja és most már el se indul.

Program eltávolításánál (vezérlőpult) a következő hibát dobja: "Egy másik telepítés már folyamatban van. Fejezze be a másik telepítést mielőtt az újat elkezdené." (érted program eltávolításánál....) Ha az újat akarom telepíteni szintén ezt az üzenetet dobja.....
Próbáltam a gépet újraindítani, hátha akkor befejezi azt a bizonyos telepítést, de nem.... feladatkezelőben se látom, hogy mi történik, nem pörgeti semmi a procit, se a memóriát, se a process-eknél, szervice-eknél nem látok semmi olyat ami telepítést végezne, hogy ki tudjam lőni....
A gépen egyébként Windows 10 fut.
Tudom, hogy nem WoT-os kérdés, de valami ötlet? Nem is a Skype miatt, már nem is akarom felrakni (bár faterom használta néha.... szóval talán mégis), de zavar, hogy egy ilyen dolgot nem tudok megoldani....
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...