Potrien, minden jelentősebb, és nem jelentősebb történelmi eseményen részt vett már i.e-től kezdve. Hatalmas mennyiségű memoárral rendelkezik, így ha valami történelmi kép, vagy írás előkeveredik, akkor beássa magát a memoárok közé, és kitúrja az odaillő történetet.
Szete, meg csak ott volt mindig, mindenhol Vele.
Jaja, mert kell egy szerény, ám szavahihető szemtanú is mindig a háttérben... egyetlen egyszer engedett csak előtérbe, amikor a Golgotán szerényen szögekkel és kalapáccsal, római legionáriusnak öltözve jelent meg... de Dallasban visszakapta, amikor udvarias félmosollyal kinyitottam előtte és világszép neje előtt az elnöki limuzin ajtaját...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Lidercnyomas, Samy70, treffhetes10, sandorati, Apa1972_hu, DarkRaven73, gwr
Potrien, minden jelentősebb, és nem jelentősebb történelmi eseményen részt vett már i.e-től kezdve. Hatalmas mennyiségű memoárral rendelkezik, így ha valami történelmi kép, vagy írás előkeveredik, akkor beássa magát a memoárok közé, és kitúrja az odaillő történetet.
Szete, meg csak ott volt mindig, mindenhol Vele.
Mindig is tudtam, hogy valaki már épített egy időgépet
Időgép!? Nekik nincs rá szükségük, és nem is vámpírok. Ők egyszerűen:
Itt és most dobtam el az agyam, visítva fetrengek a röhögéstől!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Amúgy azt a tavaszi szösszenetet már eladtam itt egyszer, de egy nagy áldásra, az emberi feledékenységre alapozva ismét elővettem, leporoltam, aktualizáltam, itt-ott átírtam...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58, AntTheZ
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja#234845Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien
Erről jut eszembe. A nyolcvanas évek közepén a kijevi pályaudvaron figyeltem fel egy idős mongolra, aki sehogy sem akart felszállni a vonatra, bár már vagy három gyezsurnaja (vagonkísérő hölgy, rendszerint a KGB alkalmazottja) győzködte, kapacitálta. Félt az öreg, mondta, hogy ő erre az istentelen szerkezetre fel nem űl, inkább megy repülővel. Ezen elcsodálkoztam, de később kiderült, hogy helikopterrel, repülővel rendszeresen utazik a tajgában, azokat ismeri, megszokta, de ilyet még soha nem látott.
Last edit: 8 éve 6 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, Szete58, DarkRaven73, gwr
Szép napot! Urak, TI mit szívtok, hogy ily vidám a lelketek ,mikor mások szenvednek a napi küldivel?
A kérdésedben benne van a válasz, Mi nem szenvedünk a napi küldikkel, így vidámak vagyunk.
Annyi minden más van az ember környezetében, aminek lehet örülni, mint pl. most is hogy süti a hátam a nap az irodában, olvashatom más kínlódását a napi küldikkel, és ihatok egy jó kávét meló közben, a kedves ide betévedő emberek pedig szép képeket tesznek be a kávé mellé.
Mi kell ennél több!? Ja, hogy nem otthon vagyok a kertben, ez egy picit beárnyékolja a jókedvemet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58, Potrien, DarkRaven73, gwr, AntTheZ
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...