wow, köszi, érdekes volt, s nem tudtam róla. Igaza van a szerzőnek, a mai török vezetés nagyban elősegiti majd egy ujabb progrom elinditását.
Ha jól tudom a kurdlakta területek ellenzik azon a népszavazáson az elnöki hatalom erősitését...
Tényleg h a törökök azt az egyet leszámitva h Trianon körül megvédték a saját országuk területi épségét csak a rosszat s elitélendőt tették egész történelmük során
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, DarkRaven73
Szép napot! Urak, TI mit szívtok, hogy ily vidám a lelketek ,mikor mások szenvednek a napi küldivel?
A kérdésedben benne van a válasz, Mi nem szenvedünk a napi küldikkel, így vidámak vagyunk.
Annyi minden más van az ember környezetében, aminek lehet örülni, mint pl. most is hogy süti a hátam a nap az irodában, olvashatom más kínlódását a napi küldikkel, és ihatok egy jó kávét meló közben, a kedves ide betévedő emberek pedig szép képeket tesznek be a kávé mellé.
Mi kell ennél több!? Ja, hogy nem otthon vagyok a kertben, ez egy picit beárnyékolja a jókedvemet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Szép napot! Urak, TI mit szívtok, hogy ily vidám a lelketek ,mikor mások szenvednek a napi küldivel?
1-Van elég ok máson anyázni hétköznap.
2-Mivel a játék a küldik miatt olyan,amilyen jórészünk belehülyült...
3-Néhány túlóra és sunyiban enter a pilot megvásárlásra.
4-Rohadjon meg az egész ott ,ahol van.
Válassz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, DarkRaven73, gwr
1-Van elég ok máson anyázni hétköznap.
2-Mivel a játék a küldik miatt olyan,amilyen jórészünk belehülyült...
3-Néhány túlóra és sunyiban enter a pilot megvásárlásra.
4-Rohadjon meg az egész ott ,ahol van.
Válassz.
Én a 4-et választom!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...