8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja#237362Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Uraim, én is nagyon jól éreztem magam, családom értékelése szerint kellemesen mosolygósra ittam magam. Hiába ilyen az, amikor az ember arcán a görcs szerencsés konstellációban rögzíti az idegeket és az izmokat...
Arra még emlékszem, hogy söralátétekkel igyekeztem modellezni az orosz csukaorr kiképzést, ami korántsem volt egyszerű (előzetesen pár alátétet sikerült eléggé el nem ítélhető módon elláztatni... SÖRREL!!!...)
Mindesetre kéretik mindent fenntartásokkal venni, amit mondtam! Bírósági meghallgatás esetén mindent az állapotomra fogok!
Last edit: 8 éve 5 hónapja by CrawlingChaos.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Potrien, DarkRaven73
Jelentem, az Őrmester Úr is épségben hazaért! Legazemberezett, hogy aljas módon leitattam annyira, hogy még a tankját is elhagyta, s reggel is csak akkor tért magához nagyjából, amikor már a harmadik palack gyógysörén volt túl... hiába, no, a gyenge franczia löttyök nem készítik fel a légióst a Hrabal-sörre.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, DarkRaven73
Nem tudtam sajnos elmenni hozzátok,pedig nagyon készültem rá.Szívesen megismertem volna a társaságot,na majd ha lesz legközelebb és a munka nem szól közbe,akkor bepótolom.Addig is jegyezzétek fel,hogy most már 2 estére való ittasság íratik a számlámra.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Uraim, én is nagyon jól éreztem magam, családom értékelése szerint kellemesen mosolygósra ittam magam. Hiába ilyen az, amikor az ember arcán a görcs szerencsés konstellációban rögzíti az idegeket és az izmokat...
Arra még emlékszem, hogy söralátétekkel igyekeztem modellezni az orosz csukaorr kiképzést, ami korántsem volt egyszerű (előzetesen pár alátétet sikerült eléggé el nem ítélhető módon elláztatni... SÖRREL!!!...)
Mindesetre kéretik mindent fenntartásokkal venni, amit mondtam! Bírósági meghallgatás esetén mindent az állapotomra fogok!
Nehezen ertettunk szot pancelvastagsag becsapodasi szog es egyeb fontos kerdesben.
Hogy hozzon a pincer meg egy kort ez lelkes egyetertesbe torkolt.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...