Csak most olvastam Rallye – időnként elvonulok a világtól, s ha elmegyek remetének, olyankor nem viszek sem laptopot, sem mobilnetet, de legközelebb mobiltelefont se majd... – válasz ment.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
Csak most olvastam Rallye – időnként elvonulok a világtól, s ha elmegyek remetének, olyankor nem viszek sem laptopot, sem mobilnetet, de legközelebb mobiltelefont se majd... – válasz ment.
Az egyik legjobb módszer az egészséges elmeállapot megőrzésére Árpi bátyám.
Némi fizikai munka vagy hosszú séták, egy jó könyv, valami finom bor (én szívesebben használom az oly divatos szép helyett...), és természetesen se televízió, se internet. Na ez csodákra képes..
Last edit: 8 éve 5 hónapja by Apa1972_hu.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Szete58, Rallyefan81, lucha_nDall
Értem,és megértem. Kedvesemmel ,ha elvonolunk délre néhány napra, dettó. telefon is csak azért,hogy tudassuk élünk.
Csak annyiban, hogy régen lehetett velük csajozni! Mivel igazából már az én időmben sem volt annyira menő, mint mondjuk Che Gevara polót hordani, nem mélyítettem tovább a tudásom az elmúlt két évtizedben!
Az-az igazság, hogy kezembe került nagyapám régi levelezése, melyben találtam 1 1916-ban Amerikában feladott levelet és van rajta két darab 2 centes és egy darab 1centes bélyeg. Arra lettem volna kiváncsi mennyit adnának érte.
Csak annyiban, hogy régen lehetett velük csajozni! Mivel igazából már az én időmben sem volt annyira menő, mint mondjuk Che Gevara polót hordani, nem mélyítettem tovább a tudásom az elmúlt két évtizedben!
(Mi a kérdés?)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, AntTheZ
Az-az igazság, hogy kezembe került nagyapám régi levelezése, melyben találtam 1 1916-ban Amerikában feladott levelet és van rajta két darab 2 centes és egy darab 1centes bélyeg. Arra lettem volna kiváncsi mennyit adnának érte.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...