A találkozóról röviden, mivel csak a fele van meg. Chaos gondoskodott a tapasztalatról, AntTheZ a dőlésszögekről, én arról hogy mindig szinten legyen a hangzavar, Szete pedig arról, hogy soha ne legyen üres a poharam. Hrabalt szeretem, de itt vagy tíz, tizenkettő üveggel ittam meg belőle, s bár szokva vagyok a pálmaborhoz, de ez sör. Mégpedig jó. Szetétől kaptam ajándékba egy tank makettet, amit jól ott is hagytam az asztalon és már csak Mordorban jutott eszembe, amikor magamhoz tértem az úton haza felé. Szombaton az emlékezetet segítendő megittam még öt üveg sört, majd délután egy üveg muskotályt, amitől emlékmorzsák merültek fel, melyek olyanok voltak, mint a kiwi, vagy a nyenyec asszonyok Novaja Zemlján, gumószerűek és szőrösek, de belül finomak, ahogy azt a gyümölcsszeretők és a jegesmedvék már megtapasztalhatták. Beszélgettünk mindenről, illetve én beszéltem össze vissza, de rendes fiúk ezek, nem vertek meg, és az asszony is azt tette otthon, ami a legbölcsebb volt, hallgatott. És másnap is, ami tőle igen szokatlan, így kimentem az ajtó elé és jól megnéztem, jó helyre mentem -e haza...
Nincs aláírás ki, kicsoda, lehet találgatni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...