En Kobanyan lakom, soroksaron a munkahelyem van, oda mentem vissza. Ilyan allapotban nem mertem a felesegem ele kerulni. Masnap reggel mentem haza, mivel rendszeresen ejszakazom bent mar nem is kerdezi hol vagyok.
Nagyon regen nem kocsmaztam, es ez a talalkozo egy jo alkalom volt.
Nagyon regen nem kocsmaztam, es ez a talalkozo egy jo alkalom volt.
Hű, én is írtó régen voltam már igazi kocsmában. Persze családi-baráti társaságban szoktunk olykor tartani ripsz-ropsz ereszd el a hajamat, de ilyenben már régen volt része(gsége)m!
Last edit: 8 éve 5 hónapja by CrawlingChaos.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, AntTheZ
A találkozóról röviden, mivel csak a fele van meg. Chaos gondoskodott a tapasztalatról, AntTheZ a dőlésszögekről, én arról hogy mindig szinten legyen a hangzavar, Szete pedig arról, hogy soha ne legyen üres a poharam. Hrabalt szeretem, de itt vagy tíz, tizenkettő üveggel ittam meg belőle, s bár szokva vagyok a pálmaborhoz, de ez sör. Mégpedig jó. Szetétől kaptam ajándékba egy tank makettet, amit jól ott is hagytam az asztalon és már csak Mordorban jutott eszembe, amikor magamhoz tértem az úton haza felé. Szombaton az emlékezetet segítendő megittam még öt üveg sört, majd délután egy üveg muskotályt, amitől emlékmorzsák merültek fel, melyek olyanok voltak, mint a kiwi, vagy a nyenyec asszonyok Novaja Zemlján, gumószerűek és szőrösek, de belül finomak, ahogy azt a gyümölcsszeretők és a jegesmedvék már megtapasztalhatták. Beszélgettünk mindenről, illetve én beszéltem össze vissza, de rendes fiúk ezek, nem vertek meg, és az asszony is azt tette otthon, ami a legbölcsebb volt, hallgatott. És másnap is, ami tőle igen szokatlan, így kimentem az ajtó elé és jól megnéztem, jó helyre mentem -e haza...
Figyelem: Spoiler!
Nincs aláírás ki, kicsoda, lehet találgatni.
En ketto emberket tudom,h ki lehet... Barcsak en is ott lettem volna
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, AntTheZ
Kb egy ezrest, mivel millószámra adtak el azokból. A bélyegzettekből az elsőnapi-alkalmi bélyegzett ér többet. Én egy 1985-ös ferraris- 2 ft-os bélyeget felnyalva adtam el 2004-ben 500 ft-t. Szinte ölni tudott volna a vevő...
egyhülyevoltpostás
- Nem - hazudta az uralkodó szemrebbenés nélkül. Olyan bután nézett a jövevényre, hogy az szeretett volna örömében felkiáltani. Ez a bamba néger az ő embere!
- Nos hát megmondom neked, hogy mi a bélyeg. Engem Verhagennek hívnak. Ujabban állandóan Gambiában tartózkodom, különben belga vagyok. Érted?
- Értem. Ez a bélyeg."
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Leopardusz, AntTheZ
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...