Nem Szete bá' , Te vagy Isten! 
Tényleg rajta vagyok a képen, de én is csak azért találtam meg a most épp potrieni fejemet, mert tudom, h. akkor és ott ki mögött s hol álltam. A kép csalóka piczinyt, hisz Sapkowski Mestert legalább ugyanennyien hallgatták a lépcsőről és a galériáról, ahogy mondani szokták, a csilláron is lógtak a Garalt-fanatikusok, de a kemény mag már akkor sorban állt a dedikálóasztal tájékán, amikor a Mester még meg sem érkezett... amikor kezemben a kincset érő kötettel elléptem a pulttól, kíváncsiságból végigmentem a sor mellett: dedikálásra akkor kb. kétszázan álltak még, a sor átkígyózott a szomszéd épületbe, s szerintem majd ugyanennyien csak a pultnál tolongtak, hogy megvehessék a könyvet Sapkowski-szignó nélkül. Most visszanézve jó móka volt, bár amikor a sor vége tájékát néztem volt, rám szólt az Őrmester Úr sztentori hangján a kisördög, hogy elkiabáljam magam, hogy van nálam egy dedikált kötet, ki mennyit ad érte, de nem engedtem, hogy belém bújjon ama маленький дьявол, mert az életemet azért féltettem... summa: ha isten nem is, de egy hős bizton vagyok, már csak azért is, mert visszavertem az Asszony rohamait, h. jönne ő is... summa - a Sztrugackij testvérekkel szólva -: Nehéz istennek lenni...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...