Hozzánk nem ilyen csajok járnak. Általában anyukák, akik még nem akarnak elfolyni. Már olvadoznak ugyan, de tenni akarnak ellene.
Reggel is a szokásos futópad. Ma elhatároztam, hogy Katáig futok. Nem érted? Elmagyarázom. Hét órakor kezdek. Már az órát sem kell néznem, van egy reggeli menetrend, tudom hol állok. Majd hét óra tizenötkor, egy idősebb hölgy parkol le egy Toyotával szemben, eltűnik a sarkon, ott valamelyik boltban dolgozhat. Hét óra húszkor fiatal rövid hajú anyuka jön át az úton a kislányával, viszi iskolába. Hét óra huszonötkor egy pár indul munkába, mindegyik saját autóval, de mindig a srác indul először. Hét óra harminckor negyvenes úr balról, bőr aktatáskával, azzal a békebeli kétcsatossal, siet a buszhoz, egyenes tartású, határozott léptű középvezető. Hét óra harmincötkor jön Kata, Vien volt osztálytársnője a barátjával, és annak haverjával, mennek a gimibe. Negyvenkor egy pattanásos lány, mindig fehér fülhallgatóval a fején. Negyvenötkor egy régi ismerős a kondiból, már máshova jár, de beinteget, drukkol, mutatja gyorsabban, ne lazsáljak. Egyezményes középső ujjas választ kap. Ötvenkor ballag jobbról "Bélabácsi", telepi kisnyugdíjas csíkos rafiaszatyorral, megy a közértbe, újságoshoz. Óra előtt nem sokkal a teremedző szokott érkezni, és kész. Tehát ma Katáig futottam volna, de majd bele szakadtam, mert nem jött, elmaradhatott az első órája. Háromnegyedkor zihálva, sértődötten elvonultam súlyzózni...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...