Jelenleg 82 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 6 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 7 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 13 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 20 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Tankos Apukák Fóruma #3

8 éve 2 hónapja #244493 Írta: sandorati
Megválaszolva: sandorati

Hááát, Ati. Én sosem értettem, hogy ha úgy rakták össze darabokból, akkor ő mire büszke? Jól sikerült iparosdarab, ennyi. :whistle:

Figyelem: Spoiler!

Ja, értem !!! :banana:
Arra gondolsz, hogy nem természetes rajta a cucc, hanem konkrétan megdudásították... :rofl: :rofl:
Persze nem is annyira szép, de azzal a hideg vizes flakonnal... :yk: :troll: :whistle:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #244494 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Leopardusz, Sztyepan65
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #244503 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Mindig kiváncsi voltam, h a magyarok kalandozásaik közben ha viking portyába botlottak, mi lehetett az eredmény? Valószinüleg kikerülték egymást s eltávolodtak, de ha összeütközésre került sor? A magyarokat, lévén lóháton voltak, sztem megszoritani nemigen tudták, de a vikingek pajzsfala is nagyon hatékony volt. Esetleg a magyarok nyilzáporára visszavonultak a hajókra a vikingek, s onnan meg patthelyzet? :unsure: :d3:
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #244585 Írta: DarkRaven73
Megválaszolva: DarkRaven73
Köszönet Szete bátyámnak és ChaosIminek a Vaják sorozat ajánlásáért!

(A múlt héten kedden kaptam az első kötetet, és ma már a másodikat olvasom :dancing: )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #244599 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58
Nekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem? Rallye-nak inkább! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #244603 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

Mindig kiváncsi voltam, h a magyarok kalandozásaik közben ha viking portyába botlottak, mi lehetett az eredmény? Valószinüleg kikerülték egymást s eltávolodtak, de ha összeütközésre került sor? A magyarokat, lévén lóháton voltak, sztem megszoritani nemigen tudták, de a vikingek pajzsfala is nagyon hatékony volt. Esetleg a magyarok nyilzáporára visszavonultak a hajókra a vikingek, s onnan meg patthelyzet? :unsure: :d3:

Mondom: a magyarok nyilaztak, a vikingek pajzsfalaztak. (0:0) A magyarok közelebb vágtattak kelevézezni (hajítódárda), mire kaptak a pofájukba pár hajítófejszét. (1:1) Akkor szétváltak, kicsit pihegtek, majd kiment középre egy-egy harcos, s rövid úton megegyeztek, hogy a szomszédos falut/várost/apátságot közösen lerohanják, kifosztják, és a javakon igazságosan osztoznak... pár pofon után megegyeztek, hogy inkább feleznek. :whistle:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Samy70, tiger, Kopasz0721, Rallyefan81, AzertsemJo, Sztyepan65
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #244608 Írta: Rallyefan81

Mondom: a magyarok nyilaztak, a vikingek pajzsfalaztak. (0:0) A magyarok közelebb vágtattak kelevézezni (hajítódárda), mire kaptak a pofájukba pár hajítófejszét. (1:1) Akkor szétváltak, kicsit pihegtek, majd kiment középre egy-egy harcos, s rövid úton megegyeztek, hogy a szomszédos falut/várost/apátságot közösen lerohanják, kifosztják, és a javakon igazságosan osztoznak... pár pofon után megegyeztek, hogy inkább feleznek. :whistle:

Valami ilyesmi lehetett. Bár biztos volt ,amikor morcosak voltak Erikék, mert a táltosaink véletlen az Yggdrasilra másztak fel.De megbeszélték néhány korsó serital mellett, hogy az nem úgy volt mégsem. Csaptak mennyegzőt ennek örömére, innen származik az eltitkolt közös ősnépcsoportunk a a VikHunugor. Mai képviselőik felismerhetők a sörhas-szakáll-hosszúhaj kombórol, bár ezutóbbi egy idő után elmúlik. A lovakat hangosan dörmögő fém paripákra cserélték és jobbára az ősöket méltató , íj húrokkal felszerelt sámándobszerű villanybendzsókat használó , népi motívumokkal megspékelt fémzenének nevezett dalokat hallgatnak. Hangosan. Mer'az jó.De tényleg!
És nem abban egyeztek meg annó,hogy feleznek,hanem hogy feleseznek!
Egyes infórmációk szerint a mai északi leszármazottjaik Svédeknek nevezett ágánál látogatóban járva, a helyi szőke leányok körében meglehetősen népszerűek a ma Magyaroknak nevezett hím egyedek. :dry:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Szete58, Potrien, Sztyepan65
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #244656 Írta: Sztyepan65
Megválaszolva: Sztyepan65
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Rallyefan81
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #244663 Írta: Leopardusz
Szeretem h mi magyarok mindenhol az elsők közt ott voltunk... :d3:
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #244670 Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien

Szia Ormi.
Szivesen olvasom soraidat, mert szepen olvasmanyosan fuzod a szot, de altalaban amit irsz szokott lenni ertelme. Ez nagyon log a levegoben.

Ilyen az, amikor a szerzőt menet közben legyűri a kánikula, és a pálinka... :woohoo:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, Katjaton
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #244671 Írta: Katjaton
Megválaszolva: Katjaton

Hááát, Ati. Én sosem értettem, hogy ha úgy rakták össze darabokból, akkor ő mire büszke? Jól sikerült iparosdarab, ennyi. :whistle:

before - after

Jó-jó de azért szarból nehéz várat építeni.. nézd meg Geronazzot! :)

és egyébként meg Sziasztok! B)

a múltkor letöltöttem az aktuális pecst és gurultunk is pár kört, na tegnapelőtt megint letöltöttem.. de már gurulni nem volt időm.. most már csak letöltögetni járok fel :whistle: :silly:
De legalább nem feltöltögetni járok le :blink:
Ezt már Besenyő Pista bácsi is megmondta, hogy mekkora nem mindegy felről le vagy lerről fel! :))

Ölelésem!

A TibiLaciFeriPetiPaliJani etc. nevűeknek meg Boldogat! :)

Jah kávé!

Coming soon!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, tiger, treffhetes10, Szete58, Rallyefan81, Potrien, DarkRaven73, Sics, Frankenstein Bourne, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #244672 Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien

Szeretem h mi magyarok mindenhol az elsők közt ott voltunk... :d3:

Persze! A magyar a legősibb nemzet a világon. Először voltunk mi, majd jöttek az amőbák, ostorosok csillósok. Persze, hogy találkoztunk a vikingekkel is, épp úton voltak megalapítani Kijevet amikor összefutottunk velük a sztyeppén. Mókásak voltak, ahogy tolták a hajóikat az árvalányhajas mezőn. Kende világosította fel őket, hogy vagy rakjanak alájuk kerekeket, vagy vizet, mert úgy könnyebb lesz. Mivel a Dnyeper közelebb volt, mint egy bognár, így lettek híres hajósnépség. Ez a Kende okos fiú volt, mikor Egyiptomban jártunk Sznofru elpanaszolta neki, hogy, csak a Níluson tudnak közlekedni, mert az utakat mindig belepi a homok. Ekkor javasolta neki, hogy nagy kövekből rakják ki azokat, amik kiemelkednek a sivatagból. Azok össze is hordtak egy irdatlan rakással, de a fáraó közben meghalt, a tervet elfelejtették, és az egyiptomiak évekig kerülgették a kupacot, míg Hufu ki nem nevezte azt temetkezési helyének, ami máig is látható a gízai fennsíkon.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Samy70, treffhetes10, Szete58, Rallyefan81, DarkRaven73, Katjaton, Leopardusz, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #244682 Írta: Leopardusz
És a Közel meg Távol Kelet?? A sumérok, meg a japán szigetek? Oda is Kende ment, v az ötccse? :P
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #244686 Írta: Rallyefan81

És a Közel meg Távol Kelet?? A sumérok, meg a japán szigetek? Oda is Kende ment, v az ötccse? :P

Ösmeri Kend e dalt?
Ezt hallgatták.... :troll:
"A nyugat nyugodt, ha távol van kelet,
Valahol majd összefutok veled."

Na Valahol találkoztak az Öt Csével. Akik persze még nem a Hét Vezér volt! Aztán ittak! és ott voltak! Ja, Pán sípon is tudtak játszani a Szigeten, Margitnál.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Potrien, Katjaton, Sztyepan65
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #244752 Írta: Katjaton
Megválaszolva: Katjaton
Halihó!

...és mi történt a mi "futársmasszerünkkel"? A napitöri-dealer megint kerítést fest? Vagy kerítést szaggat? :whistle:
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 49 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 1 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.