Hááát, Ati. Én sosem értettem, hogy ha úgy rakták össze darabokból, akkor ő mire büszke? Jól sikerült iparosdarab, ennyi.
Figyelem: Spoiler!
Ja, értem !!!
Arra gondolsz, hogy nem természetes rajta a cucc, hanem konkrétan megdudásították...
Persze nem is annyira szép, de azzal a hideg vizes flakonnal...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja#244503Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Mindig kiváncsi voltam, h a magyarok kalandozásaik közben ha viking portyába botlottak, mi lehetett az eredmény? Valószinüleg kikerülték egymást s eltávolodtak, de ha összeütközésre került sor? A magyarokat, lévén lóháton voltak, sztem megszoritani nemigen tudták, de a vikingek pajzsfala is nagyon hatékony volt. Esetleg a magyarok nyilzáporára visszavonultak a hajókra a vikingek, s onnan meg patthelyzet?
Mindig kiváncsi voltam, h a magyarok kalandozásaik közben ha viking portyába botlottak, mi lehetett az eredmény? Valószinüleg kikerülték egymást s eltávolodtak, de ha összeütközésre került sor? A magyarokat, lévén lóháton voltak, sztem megszoritani nemigen tudták, de a vikingek pajzsfala is nagyon hatékony volt. Esetleg a magyarok nyilzáporára visszavonultak a hajókra a vikingek, s onnan meg patthelyzet?
Mondom: a magyarok nyilaztak, a vikingek pajzsfalaztak. (0:0) A magyarok közelebb vágtattak kelevézezni (hajítódárda), mire kaptak a pofájukba pár hajítófejszét. (1:1) Akkor szétváltak, kicsit pihegtek, majd kiment középre egy-egy harcos, s rövid úton megegyeztek, hogy a szomszédos falut/várost/apátságot közösen lerohanják, kifosztják, és a javakon igazságosan osztoznak... pár pofon után megegyeztek, hogy inkább feleznek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Samy70, tiger, Kopasz0721, Rallyefan81, AzertsemJo, Sztyepan65
Mondom: a magyarok nyilaztak, a vikingek pajzsfalaztak. (0:0) A magyarok közelebb vágtattak kelevézezni (hajítódárda), mire kaptak a pofájukba pár hajítófejszét. (1:1) Akkor szétváltak, kicsit pihegtek, majd kiment középre egy-egy harcos, s rövid úton megegyeztek, hogy a szomszédos falut/várost/apátságot közösen lerohanják, kifosztják, és a javakon igazságosan osztoznak... pár pofon után megegyeztek, hogy inkább feleznek.
Valami ilyesmi lehetett. Bár biztos volt ,amikor morcosak voltak Erikék, mert a táltosaink véletlen az Yggdrasilra másztak fel.De megbeszélték néhány korsó serital mellett, hogy az nem úgy volt mégsem. Csaptak mennyegzőt ennek örömére, innen származik az eltitkolt közös ősnépcsoportunk a a VikHunugor. Mai képviselőik felismerhetők a sörhas-szakáll-hosszúhaj kombórol, bár ezutóbbi egy idő után elmúlik. A lovakat hangosan dörmögő fém paripákra cserélték és jobbára az ősöket méltató , íj húrokkal felszerelt sámándobszerű villanybendzsókat használó , népi motívumokkal megspékelt fémzenének nevezett dalokat hallgatnak. Hangosan. Mer'az jó.De tényleg!
És nem abban egyeztek meg annó,hogy feleznek,hanem hogy feleseznek!
Egyes infórmációk szerint a mai északi leszármazottjaik Svédeknek nevezett ágánál látogatóban járva, a helyi szőke leányok körében meglehetősen népszerűek a ma Magyaroknak nevezett hím egyedek.
Last edit: 8 éve 2 hónapja by Rallyefan81.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Szete58, Potrien, Sztyepan65
Hááát, Ati. Én sosem értettem, hogy ha úgy rakták össze darabokból, akkor ő mire büszke? Jól sikerült iparosdarab, ennyi.
before - after
Jó-jó de azért szarból nehéz várat építeni.. nézd meg Geronazzot!
és egyébként meg Sziasztok!
a múltkor letöltöttem az aktuális pecst és gurultunk is pár kört, na tegnapelőtt megint letöltöttem.. de már gurulni nem volt időm.. most már csak letöltögetni járok fel
De legalább nem feltöltögetni járok le
Ezt már Besenyő Pista bácsi is megmondta, hogy mekkora nem mindegy felről le vagy lerről fel! )
Ölelésem!
A TibiLaciFeriPetiPaliJani etc. nevűeknek meg Boldogat!
Jah kávé!
Coming soon!
Mellékletek:
Last edit: 8 éve 2 hónapja by Katjaton.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, tiger, treffhetes10, Szete58, Rallyefan81, Potrien, DarkRaven73, Sics, Frankenstein Bourne, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Szeretem h mi magyarok mindenhol az elsők közt ott voltunk...
Persze! A magyar a legősibb nemzet a világon. Először voltunk mi, majd jöttek az amőbák, ostorosok csillósok. Persze, hogy találkoztunk a vikingekkel is, épp úton voltak megalapítani Kijevet amikor összefutottunk velük a sztyeppén. Mókásak voltak, ahogy tolták a hajóikat az árvalányhajas mezőn. Kende világosította fel őket, hogy vagy rakjanak alájuk kerekeket, vagy vizet, mert úgy könnyebb lesz. Mivel a Dnyeper közelebb volt, mint egy bognár, így lettek híres hajósnépség. Ez a Kende okos fiú volt, mikor Egyiptomban jártunk Sznofru elpanaszolta neki, hogy, csak a Níluson tudnak közlekedni, mert az utakat mindig belepi a homok. Ekkor javasolta neki, hogy nagy kövekből rakják ki azokat, amik kiemelkednek a sivatagból. Azok össze is hordtak egy irdatlan rakással, de a fáraó közben meghalt, a tervet elfelejtették, és az egyiptomiak évekig kerülgették a kupacot, míg Hufu ki nem nevezte azt temetkezési helyének, ami máig is látható a gízai fennsíkon.
Last edit: 8 éve 2 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Samy70, treffhetes10, Szete58, Rallyefan81, DarkRaven73, Katjaton, Leopardusz, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
És a Közel meg Távol Kelet?? A sumérok, meg a japán szigetek? Oda is Kende ment, v az ötccse?
Ösmeri Kend e dalt?
Ezt hallgatták....
"A nyugat nyugodt, ha távol van kelet,
Valahol majd összefutok veled."
Na Valahol találkoztak az Öt Csével. Akik persze még nem a Hét Vezér volt! Aztán ittak! és ott voltak! Ja, Pán sípon is tudtak játszani a Szigeten, Margitnál.
Last edit: 8 éve 2 hónapja by Rallyefan81.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Potrien, Katjaton, Sztyepan65
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...