Én már évek óta berangsoroltam az informatikusainkat a létra legmagasabb fokára. Mivel a munkám 80%-a pc függő, hiába van legalább 6 főnököm, akkor is a guruk lesznek a legfontosabbak. Mikor sokan napokig email hegyekkel árasszák el őket mire odaérnek, én meg csak felemelem a telót és már bent is vannak a gépben az nagy szó, Igaz ez az elmúlt pár évben azért sok-sok mindenbe került, de már rég megtérült a befektetés 
... ez az én házam táján is így működik. Mivel ketten visszük kollégámmal egy full önkormányzat teljes PC-parkját (ebbe még ugye benne vannak a telefonok, laptopok, tabletek, céges mobilok, és minden, ami ezzel kapcsolatos) tudjuk, hogy mi és ki fontos épületen belül.
Pl. sokkal gyorsabban ott vagyunk egy pénzügyi előadó gépénél, ha hiba van, és reggeltől estig számokkal dolgozik, mint egy főnöknél, akinek az a legnagyobb gondja, hogy interneten nem indul el neki az a film, amit még fiatal korában látott, és qrvára szeretné megnézni.

És azt nem mondhatom, hogy csokikkal-sörökkel állnak sorban az ajtónk előtt a kéregetők, hogy neki ez kell, mert ott látta, neki meg az, de akit már kiismertünk, és úgy vagyunk vele, hogy jó fej, megérdemli, annak nálunk arany élete van... vagy még több is
Ui.: bakker, remélem a főnök nem tankozik, és topikol...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...