Jelenleg 103 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 7 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 8 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 15 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 22 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Tankos Apukák Fóruma #3

8 éve 2 hónapja #244803 Írta: Hohenstauf
Megválaszolva: Hohenstauf
És az utolsó:
Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Rallyefan81, Katjaton, Leopardusz, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #244840 Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne
Jó reggelt :)

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, sandorati, Rallyefan81, Leopardusz, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #244848 Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien

És a Közel meg Távol Kelet?? A sumérok, meg a japán szigetek? Oda is Kende ment, v az ötccse? :P

Pár dolgot itt kiigazítanék. A Távol és Közel-Kelet gyakran használt, de nem pontos kifejezések, mivel azok nem földrajzi, hanem napszaki kategóriák, a ráérek még, vagy már indulnom kéne haza a kocsmából témakörben. A hazadanolás már a hajnal terminusba esik, az árokba esés ennek a végén és a kora reggel határán van. A sumer témához jegyezném meg, hogy már náluk is számtalan agyagtáblán olvasható a gabonafélékből erjesztett italok készítése, és az Kr.e. 1800-ból származó Ninkaszi-himnusz is a sörkészítést dicsőíti. A térség kutatója, a nem rég elhunyt Peter Damerrow a Max Planck Intézet ókortörténésze szerint, viszont: "A sumerok sörfőzésével kapcsolatos igen kevés információ alapján nem állíthatjuk biztosan, hogy a termék tartalmazott alkoholt." Ezzel vitába szállnék, mert az Ur-i Zikkurat és a Horszábádi palota sem jöhetett volna létre, ha az azt építő kőművesek alkoholmentes sört kapnak, nem is beszélve az öntözéses gazdálkodást biztosító csatornarendszert kiásó kubikosokról. Japánban a szaké-gyártásban hasonló biokémiai folyamatok játszanak szerepet, mint a sörfőzésben, előállítási módszerét Yoi Osake-nek köszönhetjük, aki az ebédre főzött rizses lábasba véletlenül élesztőt ejtett, majd mivel sürgős csatázhatnékja akadt valamelyik yokozunával háborúba sietett, és mire győztesen visszatért az addigra megerjed, úgy, hogy egyből volt mivel ünnepelnie. A kérdés persze jó, hogy a magyarok közül oda, illetve japánba ki ment, mert mikor is ezt tárgyalták, és a hét lófő körbe ülte a vezéri sátorban a tüzet, és a sámánnak is sikerült másodszorra megidéznie a szellemeket, mert előbb nem volt térerő, Kurszán feltette a körkérdést a jobbján ülővel kezdve: -'Oszt keletre elmegy kend -e? -Na basszus, már megint én! Emelkedett fel ültéből vele szemben az egyik vezér, majd kard lógatva elhagyta a sátrat. A többiek előbb nem értették mi történt, de utána a félreértés örömére berúgtak. És azért is nem mehetett oda az öt Cse, mert ugyan Shakespeare tengert adott nekik, de ez költői túlzás lévén azon áthajózni japánba nem tudtak volna. Viszont Březnák Ležák, Kelt, Pardál, Topvar és Zlaty Bazant eljutott Egyiptomba, ahol a Kék-Nílus környékén eltanulták a sörfőzést az ottaniaktól, akik viszont a babilóniaktól hozták a receptet. És itt zárul a kör.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58, Axekiller01, Rallyefan81, DarkRaven73, Katjaton, Leopardusz, gwr, Frankenstein Bourne, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #244852 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Ugyan, kedves Potrien, mondja meg, de őszintén, honnan szerzi kend az adatait? Netán sumerológiából meg japanisztikából is a topon van s épp a helyi, gabonafélékkel kapcsolatos népi felhasználási módozatokat gyakorolta?
:beer2: :wine: :d2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Rallyefan81, Potrien, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #244861 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

Ugyan, kedves Potrien...

Leopardusz Úr, Ön kihez beszél? :whistle: :P
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Potrien, Leopardusz
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #244931 Írta: Sztyepan65
Megválaszolva: Sztyepan65

Én már évek óta berangsoroltam az informatikusainkat a létra legmagasabb fokára. Mivel a munkám 80%-a pc függő, hiába van legalább 6 főnököm, akkor is a guruk lesznek a legfontosabbak. Mikor sokan napokig email hegyekkel árasszák el őket mire odaérnek, én meg csak felemelem a telót és már bent is vannak a gépben az nagy szó, Igaz ez az elmúlt pár évben azért sok-sok mindenbe került, de már rég megtérült a befektetés :trollol:

... ez az én házam táján is így működik. Mivel ketten visszük kollégámmal egy full önkormányzat teljes PC-parkját (ebbe még ugye benne vannak a telefonok, laptopok, tabletek, céges mobilok, és minden, ami ezzel kapcsolatos) tudjuk, hogy mi és ki fontos épületen belül.
Pl. sokkal gyorsabban ott vagyunk egy pénzügyi előadó gépénél, ha hiba van, és reggeltől estig számokkal dolgozik, mint egy főnöknél, akinek az a legnagyobb gondja, hogy interneten nem indul el neki az a film, amit még fiatal korában látott, és qrvára szeretné megnézni. :talking2:
És azt nem mondhatom, hogy csokikkal-sörökkel állnak sorban az ajtónk előtt a kéregetők, hogy neki ez kell, mert ott látta, neki meg az, de akit már kiismertünk, és úgy vagyunk vele, hogy jó fej, megérdemli, annak nálunk arany élete van... vagy még több is :beer2:

Ui.: bakker, remélem a főnök nem tankozik, és topikol... :blink: :ohmy: ;)

Bakker, bakker.
Speed delete!
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #244935 Írta: sandorati
Megválaszolva: sandorati

Én már évek óta berangsoroltam az informatikusainkat a létra legmagasabb fokára. Mivel a munkám 80%-a pc függő, hiába van legalább 6 főnököm, akkor is a guruk lesznek a legfontosabbak. Mikor sokan napokig email hegyekkel árasszák el őket mire odaérnek, én meg csak felemelem a telót és már bent is vannak a gépben az nagy szó, Igaz ez az elmúlt pár évben azért sok-sok mindenbe került, de már rég megtérült a befektetés :trollol:

... ez az én házam táján is így működik. Mivel ketten visszük kollégámmal egy full önkormányzat teljes PC-parkját (ebbe még ugye benne vannak a telefonok, laptopok, tabletek, céges mobilok, és minden, ami ezzel kapcsolatos) tudjuk, hogy mi és ki fontos épületen belül.
Pl. sokkal gyorsabban ott vagyunk egy pénzügyi előadó gépénél, ha hiba van, és reggeltől estig számokkal dolgozik, mint egy főnöknél, akinek az a legnagyobb gondja, hogy interneten nem indul el neki az a film, amit még fiatal korában látott, és qrvára szeretné megnézni. :talking2:
És azt nem mondhatom, hogy csokikkal-sörökkel állnak sorban az ajtónk előtt a kéregetők, hogy neki ez kell, mert ott látta, neki meg az, de akit már kiismertünk, és úgy vagyunk vele, hogy jó fej, megérdemli, annak nálunk arany élete van... vagy még több is :beer2:

Ui.: bakker, remélem a főnök nem tankozik, és topikol... :blink: :ohmy: ;)

Bakker, bakker.
Speed delete!

too late..... :applause: :beer2: :beer2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sztyepan65
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #244959 Írta: gwr
Megválaszolva: gwr

És a Közel meg Távol Kelet?? A sumérok, meg a japán szigetek? Oda is Kende ment, v az ötccse? :P

Pár dolgot itt kiigazítanék. A Távol és Közel-Kelet gyakran használt, de nem pontos kifejezések, mivel azok nem földrajzi, hanem napszaki kategóriák, a ráérek még, vagy már indulnom kéne haza a kocsmából témakörben. A hazadanolás már a hajnal terminusba esik, az árokba esés ennek a végén és a kora reggel határán van. A sumer témához jegyezném meg, hogy már náluk is számtalan agyagtáblán olvasható a gabonafélékből erjesztett italok készítése, és az Kr.e. 1800-ból származó Ninkaszi-himnusz is a sörkészítést dicsőíti. A térség kutatója, a nem rég elhunyt Peter Damerrow a Max Planck Intézet ókortörténésze szerint, viszont: "A sumerok sörfőzésével kapcsolatos igen kevés információ alapján nem állíthatjuk biztosan, hogy a termék tartalmazott alkoholt." Ezzel vitába szállnék, mert az Ur-i Zikkurat és a Horszábádi palota sem jöhetett volna létre, ha az azt építő kőművesek alkoholmentes sört kapnak, nem is beszélve az öntözéses gazdálkodást biztosító csatornarendszert kiásó kubikosokról. Japánban a szaké-gyártásban hasonló biokémiai folyamatok játszanak szerepet, mint a sörfőzésben, előállítási módszerét Yoi Osake-nek köszönhetjük, aki az ebédre főzött rizses lábasba véletlenül élesztőt ejtett, majd mivel sürgős csatázhatnékja akadt valamelyik yokozunával háborúba sietett, és mire győztesen visszatért az addigra megerjed, úgy, hogy egyből volt mivel ünnepelnie. A kérdés persze jó, hogy a magyarok közül oda, illetve japánba ki ment, mert mikor is ezt tárgyalták, és a hét lófő körbe ülte a vezéri sátorban a tüzet, és a sámánnak is sikerült másodszorra megidéznie a szellemeket, mert előbb nem volt térerő, Kurszán feltette a körkérdést a jobbján ülővel kezdve: -'Oszt keletre elmegy kend -e? -Na basszus, már megint én! Emelkedett fel ültéből vele szemben az egyik vezér, majd kard lógatva elhagyta a sátrat. A többiek előbb nem értették mi történt, de utána a félreértés örömére berúgtak. És azért is nem mehetett oda az öt Cse, mert ugyan Shakespeare tengert adott nekik, de ez költői túlzás lévén azon áthajózni japánba nem tudtak volna. Viszont Březnák Ležák, Kelt, Pardál, Topvar és Zlaty Bazant eljutott Egyiptomba, ahol a Kék-Nílus környékén eltanulták a sörfőzést az ottaniaktól, akik viszont a babilóniaktól hozták a receptet. És itt zárul a kör.

Most már csak az az EGY nagy St.Xar kérdésem van hogy:
-Hány szolgálatban és nem szolgálatban lévő orvos-picomókús lőtte főbe magát, miközben a MI hőn szeretett őrmesterünkkel kell találkozott , csak úgy jártában -keltében ???

:yk: :silly:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, DarkRaven73, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #244983 Írta: Potrien

Most már csak az az EGY nagy St.Xar kérdésem van hogy:
-Hány szolgálatban és nem szolgálatban lévő orvos-picomókús lőtte főbe magát, miközben a MI hőn szeretett őrmesterünkkel kell találkozott , csak úgy jártában -keltében ???

:yk: :silly:

Hát egy sem, bár sorozáskor az orvostiszt már erősen tikkelt a vizsgálat végén. Már azon is meglepődött, hogy mikor megkérdezte, akarok -e katona lenni, azt válaszoltam, hogy igen, nagyon. -Miért? Érdeklődött. -Mert szeretem a fegyelmet, a rendszerességet, a rendet. Válaszoltam mindezt csőnadrágban, térdig érő kockás ingben, alföldi papucsban. -Olyan jó, hogy majd egy olyan szervezet tagja lehetek, amelyik vigyáz az ország biztonságára, a szocializmus vívmányaira, és a keleti blokk nyugati határán száll szembe az imperializmussal. Tódítottam. -Értem, válaszolta, de gyanakvóan méregetett, hogy most esetleg ki akarom -e játszani a debil kártyát? -És melyik alakulathoz szeretne kerülni? -Határvadász! Ott vadásznék a határsértőkre, diverzánsokra és a párt ellenségeire. -Maga most hülyének néz engem? Dőlt hátra az alezredes. Mit szórakozik itt a sorozóbizottsággal?! Sértett, őszinte felháborodással válaszoltam: -Ön így gondolja? Viccelődésnek tartja, hogy mikor folyamatos fenyegetésben élünk, és van itt valaki, aki az országot meg akarja védeni szívvel, lélekkel, aki nem megúszni akarja a katonaságot, aki szolgálni akar?! Csend lett, csak a pecsét puffanása hallatszott a papíromon. "Alkalmas." Az igaz, hogy nem bizonyíthattam rendíthetetlen eltökéltségemet, mert építő műszaki alakulatba kerültem, olyan fél-analfabéta hatodlépcsős ezredhez, amelyiket már csak akkor vezényelték volna a frontra, ha már az asszonyok és a gyerekek is kint harcolnak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58, Rallyefan81, Katjaton, gwr, Lord_Loga, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #244998 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81
Fülledt az idő.... :beer:
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, tiger, sandorati, Sics, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #245001 Írta: sandorati
Megválaszolva: sandorati

Fülledt az idő.... :beer:

az... :oops:
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Rallyefan81, Sics, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #245030 Írta: Viszanik_jano
Megválaszolva: Viszanik_jano
Sziasztok!
Viszanik Janó vagyok, 44 éves családapa, bolti eladó.

Szeretnék belépni hozzátok, pont egy olyan klánt keresek, mint a TFK
Munkámból, és a családból kifolyólag nincs annyi időm wotozni. Korábban 4 évig munkanélküli voltam, így 80.000+ csatát tudtam lejátszani. Tagja voltam DOGS-nak, MBZ-nek.

Mára inaktívabb lettem, mivel 4 év után sikerült munkát találnom. Eladó vagyok egy élelmiszer üzletben.
Valamint 4 gyerek apja is lettem az évek alatt, miattuk sincs már annyi időm a játékra.
Fél éve született a legkisebb gyerekem, Etelka. Így sokszor fel kell kelnem a gép elől, és odamenni hozzá amikor sír.
Ezek miatt nem tudok komoly kötelességeknek eleget tenni, de egy jó társaságnak szívesen a tagja lennék.

Kivel kell kontaktolnom?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Potrien, gwr, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #245031 Írta: Szete58
Öröm a munka is, a fantasztikus négyeshez külön gratuláció, Te aztán tényleg tudod, hova kell lőni! Hogy kinél köll jelentkezni... öööö... tankozik itt még valaki? No, annál!

Hamarost jön ide valaki kevésbé agyvízfelforrt ember, majd megmondja, hogy szól a FB-n a NagyAsszonynak, hogy két Nemzetközi QtyaNagyonNagyDíj átvétele közben pislantson rá a tankozni vágyókra is... tankozni... micsoda badarság ez?! :rofl:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #245038 Írta: Potrien

.. tankozni... micsoda badarság ez?! :rofl:

Azért nem mindenkinek vannak itt vizelettartási problémái, hogy csak nedvesebb csatákban érezze otthon magát... :P
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #245042 Írta: Szete58
Hmmm, miért is fúrattál lyukat a tankod fenéklemezébe, Őrmi? :spaz:
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 2 órája 19 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 3 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.