A pont hu lemaradt.
Szóval a wows.hu-n regisztráltam,de nem aktiválódtam. Régebben is megtettem, de akkor nem érdekelt. Mosz Rallyefan8101 néven dobtam új reget, mert a mostanit foglalt ,aktívnak írta.
Én úgy tudom, hogy közös account van a Wargaming játékok alatt, csak annyi a különbség, hogy a WoWs-nak külön arany valutája van, ami nem kompatibilis a tankossal és a repcsissel. Úgyhogy jó eséllyel a saját "orig" accountod miatt nem engedett még egy regisztációt ugyanazon a néven.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
Én úgy tudom, hogy közös account van a Wargaming játékok alatt, csak annyi a különbség, hogy a WoWs-nak külön arany valutája van, ami nem kompatibilis a tankossal és a repcsissel. Úgyhogy jó eséllyel a saját "orig" accountod miatt nem engedett még egy regisztációt ugyanazon a néven.
Azt tudom, mentem repülőssel is, ladikos játékban mentem kb. 50 csatát, Szetebátyám beválasztott Tengerész Faterok Klánjába fedélzetet sikálni. Ahoj!
A pont hu lemaradt.
Szóval a wows.hu-n regisztráltam,de nem aktiválódtam. Régebben is megtettem, de akkor nem érdekelt. Mosz Rallyefan8101 néven dobtam új reget, mert a mostanit foglalt ,aktívnak írta.
Pedig a régi is valószinüleg a tiéd , sztem kérj rá egy uj jelszót
Annyit tennék hozzá a témához, hogy már régóta tankoztam, amikor egyszer találtam egy ÚJ accountukra érvényes meghívókódot a hajós játékhoz, és ezzel regeltem be oda, a WOT-os acc nevemmel.. és lett egy Campbelton rombolóm... azaz működött a meghívókód.
Asszem a prémium acc is kompatibilis, viszont a gold a tankos és a repcsis játékban van csak, a hajós dublonnal megy... mondjuk eleinte nem nagyon kell ahhoz se.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...