1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja#309544Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby
Ezt én is utálom, de valójában nincs többször mint az, amikor kiszeded...csak erre jobban emlékszik az ember....Az teljesen rendben van hogy 750es alfával kiszedsz egy ellenséget 760-ról, vagy 740-ről, de az ilyesmit megjegyzi az ember. 360-es alfára beadott 278 (!!!!!!) és túlélte az ellenség. (Én meg néztem mint Rozi a moziban, hogy repszt töltöttem volna be vagy mi?)
(Ja, amúgy HP-t hagyott meg HÁPÉT, érted?)
Bagó bagó...
Gondolom amikor a "program" benned hagy meg egyszámjegyű HP értéket és le tudsz még adni pár lövést, akkor azzal nincsen gond. Az érmének két oldala van, csak a játékosok nagy többsége hajlamos azokat a szituációkat elfelejteni, amikor az ő egylövéses tankjáról pattan az ellenfél, vagy épp egy bekapott lowroll miatt marad életben stb. Ha valami miatt lehet puffogni, az általában mindig fel van nagyítva, de RNGesus nem csak elvesz, hanem ugyanúgy ad is. Tessék néha a jót is észrevenni! (ez persze nemcsak neked szól)
Bagó bagó...
Gondolom amikor a "program" benned hagy meg egyszámjegyű HP értéket és le tudsz még adni pár lövést, akkor azzal nincsen gond. Az érmének két oldala van, csak a játékosok nagy többsége hajlamos azokat a szituációkat elfelejteni, amikor az ő egylövéses tankjáról pattan az ellenfél, vagy épp egy bekapott lowroll miatt marad életben stb. Ha valami miatt lehet puffogni, az általában mindig fel van nagyítva, de RNGesus nem csak elvesz, hanem ugyanúgy ad is. Tessék néha a jót is észrevenni! (ez persze nemcsak neked szól)
Azt hinném, hogy a nemrég fábián által kifejtett doktrína alapján, azon lövésből következtetni a meccs végeredményére nem ördöngösség.
Bagó bagó...
Azt hinném, hogy a nemrég fábián által kifejtett doktrína alapján, azon lövésből következtetni a meccs végeredményére nem ördöngösség.
Kérlek, bagó, legközelebb csak "Dr. fábián"-nak szólíts, vagy hivatkozz rám. Megértésedet köszönöm.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: perretz
1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja#309569Írta: bazsikatoma
Megválaszolva: bazsikatoma
Afk mindig is voltak és lesznek is,de azért azt nem hittem volna,hogy végéig nézik a csatát. 15 percig nem csinál semmit és a vége előtt 3 másodperccel beírja, hogy döntetlen.
Előfordult már veletek, hogy a betöltőképernyő beragad és nem tölt a játék, miközben megy a csata?? Velem már kétszer előfordult. Újraindítom és akkor már kilőttek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bulbasaur55
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...