Megkaptam a nyerj meg 5 csatát kihívást.. egyet sem tudtam.. 7 vereség egyhuzamban..
Mi ez ha nem direkt van..
Senki nem tart pisztolyt a fejedhez hogy megcsináld azt a küldetést. Amúgy is láthatóan frusztrál ha keveset nyersz ( az hogy átlagban még mindig 3-at sem tudsz lőni egy LIS-sel mondjuk egyáltalán nem jogosít fel a panaszkodásra ) miért kínzod magad még tovább egy ilyen küldetés teljesítésével? Nem azon a 25 ponton fog múlni a szezon végén a Battle Pass gondolom.
Last edit: 5 hónapja 1 hete by karnevalkupa@gmail.com.
Igazad van karneval, nem igazán adja be a lövéseimet, meg sokszor én is béna vagyok, volt olyan, hogy 0 volt a találatom, igen. De mellettem még 14 játékos van. Aztán volt fordítva is, hogy én voltam a legjobb és voltak akik nulláztak.Még annyi, hogy legénységem még nincs 3 skilles, mert lassan fejlődöm.
Nem szoktam ilyen miatt általában dühöngeni, de: mi a f*sz van a Roham móddal? Mindenki meghülyült?
Pedig a kvalifikáció még nem is volt rossz, 10/6 győzelem. Egyébként annyira nem borít ki, mert csak a Silver rang a cél (a tank miatt amire már megint nincs kötvény) illetve a küldetések jutalma. Na mindegy, pár napra pihentetjük a módot.
Igazad van karneval, nem igazán adja be a lövéseimet, meg sokszor én is béna vagyok, volt olyan, hogy 0 volt a találatom, igen. De mellettem még 14 játékos van. Aztán volt fordítva is, hogy én voltam a legjobb és voltak akik nulláztak.Még annyi, hogy legénységem még nincs 3 skilles, mert lassan fejlődöm.
Ismerve benneteket bagó haveroddal, hadd mutassak rá egy lehetséges tévképzetre. Az, hogy X skilles egy legénység és dühöngtök, hogy nem működik az adott tank, az nem egyenlő a valóban X hasznos skillel rendelkező legénységgel.
Remélem érthetően fogalmaztam.
A tévedés jogát természetesen fenntartom, ez esetben előre is elnézést kérek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, karnevalkupa@gmail.com
Bocsánat, Mikroby, hogy nem válaszoltam. Nem tudom, mi a gond. Nos, nagyjából tudom, hol kell beütni a tankot, de legtöbbször nem oda megy a lövés ahová célzom. A Netem átlagos UPC, most azt hiszem Vodafone 500 mbit/s. Higyjétek el nézem a streamereket, de azok a lövések amiket ők csinálnak, nem mennek be.Pattan vagy elmegy a fenébe. A legénységről: Megszoktam nézni, hogy Skill kiket sze a tanjába és nagyjából azokat teszem én is.
Hogy értsétek nem vagyok hülye, sok mindennek utánanéztem már, szoktam "forgatni" a tanks.gg-t is. De sok időm nincs. nagyon sokszor vasárnap tankozom, akkor meg ugye vannak érdekes csaták. Ja és nem vagyok már kisgyerek, nemsokára nagypapa leszek, így nyugodtan beszélhettek összetett mondatokban is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721
Feltételezve, hogy ami szerinted rendben van, tényleg úgy is van (skillezés felszerelés, megfelelő ismeretek) , mindenkinek vannak rossz szériái.
Mivel a lövéseid 99%a a célkörön belül megy, de azon belül elméletben mehet bárhová, (nézd meg a szóráskép nevű képet neten megtalálod) és tényleg egyébként minden rendben van, előfordul a legjobbakkal is, hogy nem találnak a lövések. Ami megkülönböztető az az, hogy hány százalékban talál, vagy nem talál. Mondjuk elég sokan használnak VPN-t is, hogy a net problémák véletlenül se szólhassanak bele az egyenletbe.
Tank elitnek van egy videója a játék beállításairól, azt is nézd át.
Egyébként, meg van ilyen, néha le kell nyelni.
Igen, néztem a tankelites videót, nagjából hasonló, ami neki van. Azt vettem észre, hogy neki olyan sziklaszilárd a célzópöttye, nekem meg mászkál. Egyébként meg több, mint 12 éve játszom a játékkal és tisztában vagyok a dolgokkal, de soha nem vettem prémiumot. A kezdetekben tényleg csak aranyért volt a gold löszer, akkor nem nagyon lőttem semmit. Most azért más a dolog. Nem, nem vagyok jó játékos, de azt elvárnám, hogy ami biztos találat, az az legyen. Ah, mindegy, csak jó néha kidühöngeni magam. Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Last edit: 5 hónapja 5 napja by werz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby
Ja és ma délután 11 csatából összesen 2 byertes.. ahahha.
Lehet mondani, micsoda seggfej vagyok. Elismerem..
De ez azért mégiscsak nonszensz, ez a véleményem.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...