Ja és ma délután 11 csatából összesen 2 byertes.. ahahha.
Lehet mondani, micsoda seggfej vagyok. Elismerem..
De ez azért mégiscsak nonszensz, ez a véleményem.
Van amikor jobb egy vesztes csata mint egy turbó oda se érsz sebezni győzelem...
Werz, ezt mi humorral viselhetjük csak el...
Hiszen mi csak hátráltatjuk a csapatot.
Na nem most.
Hanem az előző meccsen, ahol ezzel a konfigurációval nem találtam el közvetlen közelről sem (két alkalommal) az ellent. wot-record.com/...zelrol
Mellékletek:
Last edit: 5 hónapja 3 napja by bagoneillezredes@gmail.com.
Bagó, vakok közt a félszemű a király.
Nézd meg a csapatársaidat.
Így látatlanban az alsó 5-10 szobanövény. És akkor megérted mi a probléma ha te vagy az éppen.
Amivel nincs is baj, ha nem jössz ide a melledet verni, mert 10 csatából egyszer sikerült sebezni 8asok közt Grillével.
Last edit: 5 hónapja 3 napja by Mikroby.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: karnevalkupa@gmail.com
Egyrészt nekem tudnom kéne ki hányas?
Másrészt a neves streamerek is kikapcsolják azt a funkciót, hogy kiderüljön ki mekkora osztályban van.
Sőt maga Norton parancsnok is így tett, mikor nálam játszott.
Ha egyébként valaki nem 8-as, hanem 10-es, akkor már indokolt, hogy én (bár 4-5 skilles a tankom) ne találjam el közvetlen közelről?
Hja, biztos ennyire ügyes az ellen, ha már 10-es...
Last edit: 5 hónapja 3 napja by bagoneillezredes@gmail.com.
Nem tudom milyen funkcióról beszélsz, tank alapján evidens hogy ki milyen tierben van. De örülök, hogy megint átment a lényeg.
Nem tudom milyen hallás, olvasás-gátlót használsz de nekem is kéne...
Last edit: 5 hónapja 3 napja by Mikroby.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, karnevalkupa@gmail.com
Téged úgyis csak a győzelem érdekel...Nem mindegy mivel és mennyire lőnek szét közben?
Meg legalább nézd már át a panaszkodásodat, és ne írj bele balgaságot. (300-as pen...)
Last edit: 5 hónapja 2 napja by karnevalkupa@gmail.com.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...