"Azonban te tehetsz is erről, képzeld annak a 14 játékosnak a helyébe magad, akik miattad veszítenek. "
Megoszlik a bűn az strv-s bajtárssal vagy ő is miattam vesztett?
(Hiszen egymás mellett állva fogtuk vissza a csapatot a Párizs jobb alsó sarkában lévő td pozícióban.)
Aztaqva.
Tehát azt akarod mondani, mert 1 csatában sebeztél 3k felett, akkor neked elvi alapon jár a győzelem?
Akkor mit csinálhattál az előző 4-ben, ha ennek ellenére is csak 1,2k az átlagod?
Azt remélem konstatálod, hogy egy 750 alfás tankkal nem tudsz átlagban kettőt lőni egy csatában.
De akár beszélhetsz erről a csatádról is tomato.gg/battl...101306
Itt épen ki hibázott, amiért nem csináltál semmi a csatában?
Vagy én erre is kiváncsi lennék. Tier 9-es közegben kinullázni egy 2250 tárpotenciálos tankkal. De cserébe lefarmoltatni magad egy ST-II-vel. tomato.gg/battl...101306
Itt az a baj, hogy még mindig nem a játék a hibás, csak te vagy egy hátrányos helyzetű szerencsétlen balfasz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: karnevalkupa@gmail.com
Ez a tank semmire nem jó.
Esetleg annyira, ha szart se csinálok, és még vereség is, akkoris plusszos a kör.
Senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy játssz vele. Érdekes, én 46 csatából tettem rá egy 3 gm-et 1200 feletti avg-vel. Lehet nem a víz a hibás, ha a kacsa nem tud úszni.
Ez a tank semmire nem jó.
Esetleg annyira, ha szart se csinálok, és még vereség is, akkoris plusszos a kör.
Senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy játssz vele. Érdekes, én 46 csatából tettem rá egy 3 gm-et 1200 feletti avg-vel. Lehet nem a víz a hibás, ha a kacsa nem tud úszni.
Akkor játssz olyannal, amivel szeretsz, és nem frusztrál. Azzal talán jobb teljesítmény érsz el, és többet fogsz nyerni is. Az itteni vergődéssel nem sokat fogsz elérni. A válaszaink nem nagyon tetszenek látszólag, akkor mégis mit szeretnél elérni? Leírhatod egy jegyzettömbbe is a panaszaidat, meghallgatni az is megtud...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721
Lehet velem van a baj, de ezt a nem akarok a dühöngésem oka ellen tenni, de azért dühöngök és mindenkinek a ..... ..... aki nem ért velem egyet című hozzáállást (és van itt néhány ilyen) eléggé elítélem és nem tartom konstruktívnak. Persze lehet más, nem megszólalónak, aki hasonló problémával küzd eljut valami hasznos infó mástól vagy akár tőlem. De ez amit eddig tőled láttam, ez a jegyzettömbbe dühöngés kategória (nálam).
Last edit: 4 hónapja 2 hete by karnevalkupa@gmail.com.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...