Nem tudom milyen funkcióról beszélsz, tank alapján evidens hogy ki milyen tierben van. De örülök, hogy megint átment a lényeg.
Nem tudom milyen hallás, olvasás-gátlót használsz de nekem is kéne...
A vereségek játékában az aláhúzott funkciót kapcsolják ki egyes sztárok.
A kezdő játékosok meg, akik általában a streameket nézik és nem tudják hova tartoznak a tankok, ámuldoznak az esetleges 10k sebzéseken.
Mellékletek:
Last edit: 5 hónapja 3 napja by bagoneillezredes@gmail.com.
Az megvan ugye, hogy ha normálisan használod a paneleket, akkor oldalt is megmutatja mi hanyas szintű tank? Sőt, még a típusát is. Ennyire ne legyél már amatőr.
A liberté fölött szerintem lejárt az idő. Lehet vele menni jó köröket, de a 9es tierben behozott jó átütésű tankok miatt gyakorlatilag nincs páncélja, 8as tierben tudnak pattogni róla, ha jól forgatod, és nem goldoznak. A 300as alfádra a töltésidő nevetséges, ez a tank talán akkor volt jó amikor behozták. Ha választanom kellene, biztos nem ezzel mennék.
Ezért is fontos kitől kapod az infőkat, mert aki dicséri ezt a tankot, az nem tudom mivel játszik.
Tegnap egyik tag többször is kitolt engem és egy másik játékost. A végjátékban segítséget kérek és kiröhög. Plusz még én vagyok a béna senki. Amikor tudás alapú MM-ről beszélek az ilyen barmokat akarom elkerülni. Semmihez nincs tehetsége,de önbizalom van. Elnézést Mikroby,hogy ilyen cikket írtam,de valamiért kiakart jönni belőlem. Sok értelme nincs a cikknek,de kicsit megnyugtat,hogy kitudom beszélni megnyugtatd
Mellékletek:
Last edit: 5 hónapja 2 napja by bazsikatoma. Indoklás: szöveg kiegészítése
Szerintem maradok inkább a rohamnál, elképesztően passzív ma mindenki Tier8-ban, az enemy és a csapattárs is. Ha kell akkor 15 percig bámulnak egy sziklát és nem tartanak semmit, kivéve az enemy mert ők minden szöget letartanak.
Szerintem maradok inkább a rohamnál, elképesztően passzív ma mindenki Tier8-ban, az enemy és a csapattárs is. Ha kell akkor 15 percig bámulnak egy sziklát és nem tartanak semmit, kivéve az enemy mert ők minden szöget letartanak.
Én meg maradok a randomnál...Csak azért nem hagyom abba teljesen a rohamot, mert azért a küldik végén a bond felszerelés azért kell....
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Néha úgy érzem, a játékosok nevénél az elismerés mellett lehetne egy Dislike gomb is
Viccet félretéve kulturáltabb jelzése lenne annak, hogy valaki elszúrt valamit, mint chatben anyázni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: javadamka1
Tier 10-ben, a talán létező legnehezebben játszható tankkal, 438 sebzéssel piszok nehéz lesz ilyen epikus medálokat szerezni.
Javaslom, hogy az előírt legkisebb tierű tankokkal próbálkozz (ha jól emlékszem az excalibur tier6-tól elérhető...), mondjuk egy m6-tal, vk 36.01h, su100, tiger 131 vagy egyéb "metább" tankokkal. Én pl. mostanában az m6-ot nyúzom, kifejezetten tetszetős tank lett. Vele 1682 átlagsebzést tudok hozni, egész könnyen megvan a nagy kaliber, ami ugye csata hőse medál.
Szóval javaslom, hogy inkább kisebb tierekben hajszold és ne t10-ben, mert ott kb. ilyen tankokkal "lehetetlen". Foch 155-öt a nagyon jó játékosok tudják működésre bírni (én pl. nem is mertem még vele gurulni, mert tudom, hogy úgyse menne vele.). Egyébként megsúgom, hogy t10-ben nem is játszom, mert nem is igazán megy ott nekem, max t9-ben. Ott nagyjából tudok tisztességesen érvényesülni még.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69, fabyzol3, Mikroby, bagoneillezredes@gmail.com
Azt elmagyarázná valaki, hogy miért nem lehet csatát nyerni?
Azt ne mondjátok mert szar vagy, ezt tudom énis, de ha én szar vagyok akkor a többi mi?
Ma 53% winrate-d van, elmúlt hónapban kis híján 49% 750 csatából. Ez azért nagyon messze van a nem lehet csatát nyerni állapottól. Átlagos játékos vagy, átlagos winrate-el. Mit szeretnél?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: perretz, fabyzol3
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...