Jelenleg 214 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 17 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 18 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

1.0 tapasztalatok

7 éve 7 hónapja #267120 Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne

Nekem idáig ami bugnak tűnik:Az értesítés hangok késnek 2-3 másodpercet,bekapott találatnak nincs hangja.

Nem elég, ha bekapod, még hang is kell? :trollol:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #267121 Írta: rotkcaj
Megválaszolva: rotkcaj
Így kezdődik egy német vicc az oroszoknál. :trollol:
Mellékletek:

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #267155 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Reggel ígértem a hír alatt, alkalmatlan gép, standard grafika teszt.

Szóval, ez egy 27' iMac, ha jól emlékszem 2010ből. Ami gamer szempontból hozzávetőleg azt jelenti, hogy egy idejétmúlt laptopnak felel meg. Valami semmi integrált videokártya. Öreg is, már attól is képes komolyan melegedni, ha 1080p streamet nézek.

Természetesen, nem is 27 colon játszom, hanem a második monitoron 1680x1050 felbontásban.

A jelenlegi standard mód az vállalhatatlannak tűnt, ezért az "improved" grafikával sokáig kísérletezgettem, hogy mit érdemes teljesen levenni, hogy minél kevesebb fps esés, akadás satöbbi legyen. Azt találtam, hogy az árnyék az egyik legvészesebb - ami nélkül meg így néz ki a garázsom:

Figyelem: Spoiler!

Nem véletlen kezdtem el használni a minimal garage modot, ami gyakoraltilag csak egy fekete háttér ehelyett. Szintén modokkal kisegítve, effektek kiválogatva, a játékból most ezt látom:

Gyakran már azt is nehéz pontosan kivenni, ami 200 méterre van, sokszor nincs meg a szükséges "térérzet" sem.

Szóval, nekem is érdekes volt, hogyan fog a HD 1.0 indulni. Tegnap este beléptem, lehúztam pár csúszkát, nem nézett ki rosszul, víz mellett néha szenvedett, máskülönben összevissza villanások, feleslegesnek tűnő effektek, majd lehet ezen finomítani!
Ma reggel aztán az jutott eszembe, talán jobban járok, ha a standardból indulok ki, és ott húzom fel a játékmenet szempontjából fontosnak tűnő beállításokat. Viszont első próbának mindent feltoltam, amit egyáltalán lehetséges ebben a módban.

Beállítások:

Garázs:

Játék:

Csak a próba kedvéért. Ahol azt találtam, hogy a játék sokkal élesebb, átláthatóbb, gazdagabb a jelenleginél. Fontos effektek, mint például a lövés nyomvonala is tökéletesen látszik.. Ami még nem is annyira meglepő, csakhogy a maximalizált (vsync) 60fps a standard mód legjobb beállításai mellett is oda lett ragasztva. Nem találtam még helyzetet, ahol leesett volna 58 alá. Még visszaszámlálás után sem, amikor elindulnak a tankok. Szaggatás semmi. Melegedés semmi. Durván a jelenlegi beállításaim optimalizált verziója!

Pár kattintás után ilyen lehet a kiszenvedett, moddolt, keserves mostanihoz képest.

Persze, ha az ultra, 4k stb futtatáshoz mérünk, akkor ez sehogyan sem néz ki, de számomra egy nagy ugrás és elégedettség lesz, ha más nem is, akkor az új standard grafika. Még fontosabb, hogy játékmenet szempontjából egyelőre semmilyen hiányérzet nem adódott. (Arra is tippelek, hogy az úgynevezett "esport beállítás" is jóval közelebb lesz ehhez, mint az elméleti maximumhoz.)

Szóval, én azt mondom, ha nincs gaming pc, akár próbáljátok ki a standardot, hátha ez ad majd jobb játékélményt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN, Serious_Threat, DarkRaven73, wrch, Frankenstein Bourne

7 éve 7 hónapja #267157 Írta: robertgida
Megválaszolva: robertgida

Akkor én kezdeném is,bocsi ha ismételek.Elég viharvert a gépem,izom sem sok van benne.
FX-6300 proci,GTX650 kártya.
Tapasztalat:
Közepes beállítást ajánlott a játék azon kezdtem.Első indításnál kb 2 percig egy nagy alaktalan massza volt a tankom,majdnem bepánikoltam,de egyszer csak "beugrott":)Azóta minden csatát gond nélkül betölt.
50 fps,és már így sokkal szebb a látvány.
Csata után a finombeállításokon húztam felfelé,és még így is 45 fps.A nyomjelzőnél,van hogy behúzom a nyakamat:)
Lehet hogy nem jól látom,de szerintem a szebb grafikával nem erőlködik nálam a játék annyira,mint a régivel.Most valamit nagyon eltaláltak a muzsikok.Mondjuk modok nélkül ilyen,az másik kérdés lesz.
Ui:A hangok is eszméletlenek,erdőben lapulok lightal,és harkály dolgozik a fejem felett:D

amd x4 955,gtx 650 2gb volt nekam anno mikor kezdtem a wotot,de 70-80fps akkor is megvolt max grafikán.A te fx 6300ad jóval izmosabb az x4 955nél.Mondjuk gtx 650be van 1gb-os is ha jól tudom.Rammal nem érdemes sporolni.

7 éve 7 hónapja #267172 Írta: Ba_nshee
Na toltam még egy másfél órát. Továbbra is zéró lag vagy fps esés. Még itt sem, ahol ennyi tank harcolt egyszerre:

Amúgy meg szerintem jól néz ki így is és kész! :whistle:

(A "csak adat van arról, hogy eltaláltak" bug bosszantó, meg néha mintha HE lövések megjelenítésével külön probléma lenne, de nem hiszem, hogy ezeknek bármi köze lenne a beállításokhoz.)

7 éve 7 hónapja #267303 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN
Na kérem.Idáig közepes beállításokkal toltam,amit egyénileg picit még feltoltam.Szép volt a game,de ugye a high beállításokhoz képest azért eléggé csunyácska,illetve lassan töltött be,mindíg ment már a csata mire beléptem,illetve a tankom néha 1-2 percig alaktalan massza volt.Gondoltam semmit nem veszítek,felhúzom,max játszhatatlan lessz.Friss NVIDIA drivert feldobtam(nem a legfrissebb volt fent),és a grafikát highre húztam,majd még customban belepiszkáltam,még fentebb húztam ezt-azt.Első csata és kb a visszaszámolás felénél már a mapon voltam,tankok betöltve,indulásnál semmi lag,40 fps,AKADÁS NÉLKÜL FUT A JÁTÉK.Gyönyörű effektek,amiket idáig én nem is láttam. :)
Nem értem hogy van ez,de remélem ez így marad.Szoktam köpködni a WG-re,de most kapnak egy hatalmas váll veregetést :silly:
FX-6300,GTX650 1gb,16 gb ram

7 éve 7 hónapja #267305 Írta: robertgida
Megválaszolva: robertgida

Na kérem.Idáig közepes beállításokkal toltam,amit egyénileg picit még feltoltam.Szép volt a game,de ugye a high beállításokhoz képest azért eléggé csunyácska,illetve lassan töltött be,mindíg ment már a csata mire beléptem,illetve a tankom néha 1-2 percig alaktalan massza volt.Gondoltam semmit nem veszítek,felhúzom,max játszhatatlan lessz.Friss NVIDIA drivert feldobtam(nem a legfrissebb volt fent),és a grafikát highre húztam,majd még customban belepiszkáltam,még fentebb húztam ezt-azt.Első csata és kb a visszaszámolás felénél már a mapon voltam,tankok betöltve,indulásnál semmi lag,40 fps,AKADÁS NÉLKÜL FUT A JÁTÉK.Gyönyörű effektek,amiket idáig én nem is láttam. :)
Nem értem hogy van ez,de remélem ez így marad.Szoktam köpködni a WG-re,de most kapnak egy hatalmas váll veregetést :silly:
FX-6300,GTX650 1gb,16 gb ram

Ne reménykedj hogy ilyen marad.Szerintem megszokhattad volna már hogy ami jó,abba a wg belenyul és elcseszi,amin javitani kellene,arra meg cseszik rá.

7 éve 7 hónapja #267320 Írta: Sat_Okh
Megválaszolva: Sat_Okh
Sziasztok!
Nekem most mindegy hogy állítom a grafikát sniper módban bezöldül az egész képernyő ... mit állítsak rajta szerintetek?
Köszi!

7 éve 7 hónapja #267335 Írta: Feri38_HUN
Most viszont belépésnél "updating garage",már vagy 10 perce,kb 5. próbálkozásra.

7 éve 7 hónapja #267337 Írta: Sat_Okh
Megválaszolva: Sat_Okh
A teszt szerver 50GB+ helyet foglal most a gépemen ... lehet számítani rá hogy ekkora vagy nagyobb helyigénye lesz? ... mert akkor SSD csere nagyobbra ...
Most beengedett rendesen és a zöld képernyő is elmúlt ... de mitől lehetett??

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #267344 Írta: Thothem
Megválaszolva: Thothem
Csatlakozom Feri38_HUN-hoz.

FX-6300, Radeon HD 7790 1GB, 16GB RAM
High + max AA, Texture és Draw Distance valamint - sniper extra - lánctalp nyomok - fű a snipermódban

50-60FPS (VSYNC-el), akadozás nélkül, visszaszámlálás vége előtt 10 másodperccel bent vagyok Grand battle-ban is. ( Igaz a tankoknak csak indulásra lesz formája. :) )

Szerk.:
Árányesssőő a ccccáááálááááádomrááá,
JJJJjjjjjjjjááááááááááááááááááááááááááááááááááááj, he meghalok...

Páncerhéttel, normál lőszerrel, nem lőttem át az előttem !!!fekvő!!! szerencsétlenül járt T-100LT tetejét. *sad* Töltöttem goldot utána... :D Igazából,mintha ingyen adnák, mindenki azt lövi... de ezt már talán írták is előttem páran :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #267355 Írta: Kulung69
Megválaszolva: Kulung69
I7 4770k, GTX 950, 16GB RAM, improved graf, minden maxon textúrák highon (nem engedte maxra tenni) 45-50 fps. Jobb, mint amire számítottam. Azt hiszem így nem kell VGA-t cserélni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN

7 éve 7 hónapja #267409 Írta: Feri38_HUN
Visszaszámlálás közben már bent vagyok a mapon és így néz ki,illetve látni az FPS számot.High+customban még felhúztam ezt-azt.Semmi lag,vagy szaggatás.
FX-6300,GTX650-1gb.

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem, ZsoltHun76, Kulung69

7 éve 7 hónapja #267600 Írta: Ba_nshee
Akkor essünk szót Erlenbergről! :trollol:

worldoftanks.eu...part2/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem

7 éve 7 hónapja #267602 Írta: szecsibeni
Megválaszolva: szecsibeni
Most azon gondolkodom, hogy jobb lesz-e így Erlenberg? Furcsa volt először játszani rajta, nem igazán találtam a helyem.
De ugyanez az álláspontom vonatkozik a többi pályára is. Nagyon sok minden változott, az eddigi bevált helyek tűntek el, így teret adva az új ösvényeknek. Nekem hiányozni fognak a "régi" pályák...

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 9 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 20 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.