Üdv!
Most frissítettem az asztali gépkonfigomat, egy GTX1060 3GB-al, és egy SSD-vel.
Eddig win7-et használtam de már illő volt váltani WIN10-re úgyhogy ezt is cseréltem. 
Viszont a várva várt eredmény elmarad egyenlőre ugyanis 1920x1080-ba Maximumon (nem Ultra) 40-70fps van HD klienssel, aminek meg is van az oka....40-55%-os GPU használat játék közben és nem is megy fentebb nagyon. Ez azért érdekes számomra mert a benchmark ultrán simán ment 90fps körül, ott meg is volt a 95-100% körüli GPU használat. Egy gyors 3D MARK tesztet is nyomtam, ott is az elvárt értéket hozta a gép ugyhogy nem hardware-s problémája van. Legfrissebb NVIDIA driver van fent, tök csupasz a WIN10 is, gyakorlatilag WOT van csak a gépen. Esetlegesen járt így valaki? Megoldása valakinek? Előre is köszi.
Hali, nekem laptop van, i7es procival és 1060as 6 gigás kártyával.
Szintén 50-70 FPS. De elvileg nekem gyengébb mint a tied, mert az asztali.
A proci kihasználtság 35% körül van, szóval az nem nagyon szól bele a dolgokba.
Én ULTRA beállításon nyomom. Vannak, akiknek itt a te konfigoddal 120 FPS+ lett, talán ők elmondják, h érték el. Elvileg az asztali 20%kal jobb mint a laptopos, a netes teszt alapján, szóval én azt mondanám, h asztali 1060as kb 80-90 FPSt kéne elérjen ULTRA beállítás mellett.
Reális átlagFPSt úgy mérhetsz, h pl FRAPS progival 1 órán át benchmarkolod a játékot.
Azt, h pillanatnyilag mennyit mutat, az nem releváns.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...