Jelenleg 211 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

1.0 tapasztalatok

7 éve 6 hónapja #269789 Írta: Sat_Okh
Megválaszolva: Sat_Okh

35GB lett a vége. Az Updates könyvtárból kitöröltem sok-sok gigát, lehet hogy neked még ott vannak a letöltött patch-ek..

Már letöröltem a tesztszervert így nem tudom megnézni de igazad lehet ... mindenesetre úgy látom, nem úszom meg egy nagyobb SSD vétele nélkül! A rendszer is külön SSD-n van meg a WoT is.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 6 hónapja #269800 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

Tehát, unspotted tankoknál nincsenek tracerek, kivéve artival artinak, csak arti nézetben, csak már eleve a közelébe célozva.

7 éve 6 hónapja #269902 Írta: Bogar001
Megválaszolva: Bogar001
Sziasztok!
Valaki segítene, nálam ciklámen színű az ellenfél jelzőszíne, szeretném pirosra állítani, hogy lehetne ezt megoldani?

7 éve 6 hónapja #269903 Írta: ticsungg
Megválaszolva: ticsungg
Én két gépen teszteltem, egy időben:

Core I5 4670, 16 GByte DDR3 RAM 5 TByte HDD, Asus 1050Ti.... Maximális beállítások esetén sem szaggatott, remek grafiaka HD kliens

Laptop Core I7 2820QM, 8 GByte RAM, NVS 4200M videóvezérlő, 256 GByte SSD, természetesen SD klienssel, de minimális beállítássokkal élvezhetően szaggatásmentesen futott, de a grafika így elég szegényes, kevésbé élvezhetőek az újítások. viszont a térkép teszteléséhez (az új térképre randomban soha sem dobott be) jó volt.

7 éve 6 hónapja #269904 Írta: Exami
Megválaszolva: Exami

Sziasztok!
Valaki segítene, nálam ciklámen színű az ellenfél jelzőszíne, szeretném pirosra állítani, hogy lehetne ezt megoldani?

A beállításoknál kapcsold ki a színtévesztő módot.

7 éve 6 hónapja #269906 Írta: WilhelmCanaris
Megválaszolva: WilhelmCanaris
sziasztok, azt írták a teszt szerón elérhető az új olasz prém , de én nem láttam hol tudom megvenni? Valaki tudja hogy lehet a teszt szerveren elérni az új olasz csodát?
:thx2:

7 éve 6 hónapja #269912 Írta: Solinari
Megválaszolva: Solinari

sziasztok, azt írták a teszt szerón elérhető az új olasz prém , de én nem láttam hol tudom megvenni? Valaki tudja hogy lehet a teszt szerveren elérni az új olasz csodát?
:thx2:

Csak a HD modell került be a tank nem.

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #270146 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
Az 1.0-nál lesz ugyanúgy HD és SD kliens is? A teszten hogy van?

Szerk.: Már tárgytalan... hogy a szemem nem szúrta ki.

Core I5 4670, 16 GByte DDR3 RAM 5 TByte HDD, Asus 1050Ti.... Maximális beállítások esetén sem szaggatott, remek grafiaka HD kliens

Laptop Core I7 2820QM, 8 GByte RAM, NVS 4200M videóvezérlő, 256 GByte SSD, természetesen SD klienssel, de minimális beállítássokkal élvezhetően szaggatásmentesen futott, de a grafika így elég szegényes, kevésbé élvezhetőek az újítások. viszont a térkép teszteléséhez (az új térképre randomban soha sem dobott be) jó volt.

7 éve 6 hónapja #270168 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32

:ohmy:
Ez megint valami ilyen "nem teljesen azt mondtuk, hogy..." a WG-től? Mert mintha az lett volna nyilatkozva, hogy 1.0-tól MINDEN HD lesz...vagy a "minden"-be nem tartozik bele a kliens? :lol:

7 éve 6 hónapja #270465 Írta: CyberCop71
Megválaszolva: CyberCop71
Tud valaki valamit arról, hogy az eddig megszerzett vásárlási bónuszok megmardnak-e? Svéd vonal, karácsonyi tank vásárlás bónuszok? Tegnap néztem DezGamez videóját és amennyit az én angolommal az ő angoljából ki tudtam hámozni az nem volt megnyugtató... Esélyem sincs a tier x-es bónuszomat addig behajtani, de nem szeretném ha elveszne... Ha valakinek esetleg van infója pls... ne hagyjon kétségek között. Köszi

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #270469 Írta: szecsibeni
Megválaszolva: szecsibeni

Tud valaki valamit arról, hogy az eddig megszerzett vásárlási bónuszok megmardnak-e? Svéd vonal, karácsonyi tank vásárlás bónuszok? Tegnap néztem DezGamez videóját és amennyit az én angolommal az ő angoljából ki tudtam hámozni az nem volt megnyugtató... Esélyem sincs a tier x-es bónuszomat addig behajtani, de nem szeretném ha elveszne... Ha valakinek esetleg van infója pls... ne hagyjon kétségek között. Köszi

Ha ki van választva a hőn áhított tankra az akció,akkor az addig marad meg, míg a tank be nem kerül a garázsodba.

7 éve 6 hónapja #270480 Írta: CyberCop71
Megválaszolva: CyberCop71
Isten szóljon belőled...

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #270484 Írta: miafenelegyen
Megválaszolva: miafenelegyen
Üdv.!

Egy kis képhalmaz az 1.0-ról Ryzen 2400G processzorral, Asus PRIME-X370-PRO alaplappal, 8 GB 2400 MHz-es (dual ch. 2*4GHz) RAM-mal.
A két csata tapasztalata alapján futni fog a játék vele használhatóan, de nem piszkáltam még a BIOS beállításait. Így viszont itt-ott kevésnek tűnik a grafikus memória a LOW+Cust beállításnál is.
Ez nem azt jelenti, hogy hasznavehetetlen, de néha leesik az fps száma 20-24-re, plusz megakad a folyamatosság. Azt mondanám, hogy MED beállításokkal 85% fölötti a folyamatosság, illetve a LOW-nál 95% feletti. Mindkettőnél módosított az élsimítás értéke, felfelé!
Az egy-egy csata alapján messzemenő következtetéseket nem kell, és nem is lehet levonni. Csak, mint érdekesség, avagy "mihez tartás" végett osztottam meg. Azok számára, akik ilyen processzor vásárlásán gondolkodnak a mostani VGA árak miatt.

Szerk.: Ezen a hozzászólásomon egy kicsit bővebben is lehet olvasni, és nézelődni... B) Remélem hasznosítható lesz másoknak is.

Szerk._2:
Azóta volt egy kis tuning , a képek bővültek.

7 éve 6 hónapja #271272 Írta: ticsungg
Megválaszolva: ticsungg

:ohmy:
Ez megint valami ilyen "nem teljesen azt mondtuk, hogy..." a WG-től? Mert mintha az lett volna nyilatkozva, hogy 1.0-tól MINDEN HD lesz...vagy a "minden"-be nem tartozik bele a kliens? :lol:

Ha nem lenne SD Kliens, akkor a játékosok 50%-a holnaptól nem játszana. (Ekkor jön az 1.0)
Viszont minden a HD Kliensre épül, a butított változat is. Csak a Grafika lesz SD, mint eddig.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pap32

7 éve 6 hónapja #271273 Írta: Jocek89
Megválaszolva: Jocek89

Bizony most jön el az immár négymagos i3 és az olcsóbb ryzenek ideje. Kis büdzséből kijön egy jó wotos multis gép, ha van már valami újabb kártya mellé.

Stahanow úr én ott ramot is becserélnék, ha valami kis felárral lehetne gyorsabbat. Ryzenek 3ezer felettieket csipázzák, pláne az új kétezres széria. Videókon lehet látni 10-15-20 fpses többletet 3200-3600as ramokkal a tavalyi pricikban is. AA játéknál lehet pont azzal léped át a 60-at ultrán.

Köszi a tippet Jocek, akkor valószínűleg cserés lesz a ram is :) mit ajánlasz, milyen ramot vegyek azon kívül, hogy nagyobb frekin menjen? Pl anno a Kingstone volt a jó, de már ebbe sem vagyok biztos.

Neharagudj, nem vettem észre a kérdést.
Igazából sok jó márka van, Corsairból a Vengeance, Crucialból a Ballistics, Gskill Ripjaws. A régi Kingston hyperx-ből kivált az utóbbi, simán hyperx néven, abból is a fury változat teljesen jó. Megismered őket a menő színes borításról. Sima zöld lapocskát ne vegyél, lehet kicsivel olcsóbb de nincs hűtőbordája, ezek a menőbbek emiatt vastagabbak.
Ami a lényeg, hogy az alaplapod honlapján nézd meg a ramkompatibilitást, úgxnevezett QVL lista. Legyen a listán a ram pontos típusa amit veszel, mittomén Crucial Ballistics 3200mhz és a kódszám egyezzen. Mert ez a legnagyobb gond a ryzen alapú gépeknél, hogy egyes ramok nem tudnak max frekvencián menni, 3200-ból 2933 lesz meg ilyenek.
Ha viszont ott a listán az adott cucc, akkor tuti jó lesz.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.