Ha itt tartunk mennyi a normális fps?
Mármint mi számit jónak?
Fix 50-60 FPS már jó szerintem
Minnél kisebb a minimum annál jobb , feltéve hogy a monitorod képes is ezt megjeleníteni az adott felbontáson.
Gyakorlatilag pl. ha 60Hz-es a plafon akkor semmi értelme nincs a 100-as FPS-nek
Megjeleníteni nem tudja , ergó nem is látod/érzékeled , de cserébe legalább fűt a VGA rendesen Bár ugye ez jelenleg nem is rossz amilyen hidegek vannak
(És persze e-pénisz növelésre is jó hatással van a számláló álltal kiírt félmillió fps )
Ésszerű bekapcsolni a Vsync-et , így nem kínozod a VGA-t feleslegesen , és egyenletesebb lehet a minimum is. (Persze ha elég erős a VGA akkor "csak" annyit fogsz látni hogy stabilan hozza a monitor frekijét . )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pap32, RedFox69, Sics
Ésszerű bekapcsolni a Vsync-et , így nem kínozod a VGA-t feleslegesen , és egyenletesebb lehet a minimum is. (Persze ha elég erős a VGA akkor "csak" annyit fogsz látni hogy stabilan hozza a monitor frekijét.
7 éve 6 hónapja#269692Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Én pusztán csak szeretném a gyenge I3 as procimon a gt970 es karimmal kihotni a lehető legjobb minőséget, teljesitményromlás nélkül.
Azért köszi a válaszokat.
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja#269694Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo
Ami engem illet , túl öreg vagyok már hogy észrevegyek pár ezredmásodperces késést egy FPS-.ben A tearing viszont igencsak zavaró lehet , eléggé furán néz ki ha a tank egyik része odébb van mint a másik
Bár tény hogy nem jellemző a vasaimra hogy nem bírnák az aktuális igénybevételt
(Jelenleg R5 16000x - Asus Prime X370 Pro - 16 GB Ram - RX 580 OC )
De ha túl gyenge a vas akkor tényleg hozhat gondot is.
Amúgy mivel mostanában sokaknak "fárasztó" olvasni ezért gondolom ez is megfelelő lesz róla :
Last edit: 7 éve 6 hónapja by AzertsemJo.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Cortez31, RedFox69
Én pusztán csak szeretném a gyenge I3 as procimon a gt970 es karimmal kihotni a lehető legjobb minőséget, teljesitményromlás nélkül.
Azért köszi a válaszokat.
Szerintem ha letöltöd az 1.0 grafikai tesztjét mindjárt képben leszel
Nagy valószínűséggel jobban fog menni mint a jelenlegi motorral.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Sat_Okh
Látogató
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja#269702Írta: Sat_Okh
Kihasználja! 2 mag után 4 magra cserélni olyan lesz az új grafikával hogy bekapcsolódik a másik 2 mag is és segít ha limites volt a CPU előtte, ha több magod van akkor sztem még jobb. 2 magról váltottam 4 magra és 150 fps van 768P ben, előtte maximum 90 fps volt mert limitált a 2 magos CPU. Szóval egy 10 éves kenyérpirítón is játszható lesz!
Amikor a Ryzen 1600X 16 szála megindul.... wooohoooo
... ismerősömnek van egy 4 szálas Interlock-ja, azon is kipróbálom! Mediumon talán elfut!
Ami engem illet , túl öreg vagyok már hogy észrevegyek pár ezredmásodperces késést egy FPS-.ben A tearing viszont igencsak zavaró lehet , eléggé furán néz ki ha a tank egyik része odébb van mint a másik
Bár tény hogy nem jellemző a vasaimra hogy nem bírnák az aktuális igénybevételt
(Jelenleg R5 16000x - Asus Prime X370 Pro - 16 GB Ram - RX 580 OC )
De ha túl gyenge a vas akkor tényleg hozhat gondot is.
Amúgy mivel mostanában sokaknak "fárasztó" olvasni ezért gondolom ez is megfelelő lesz róla :
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...