Jelenleg 216 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 17 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 18 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

1.0 tapasztalatok

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #267614 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

Most azon gondolkodom, hogy jobb lesz-e így Erlenberg? Furcsa volt először játszani rajta, nem igazán találtam a helyem.

Most nem mászok bele a statjaimba, de Erlenberg biztosan az egyik legeredményesebb pályám. Amihez két dolgot tennék sebesen hozzá. A védés nagyon sokszor halálosan és megkerülhetetlen frusztrált rajta. Volt, hogy amúgy sem egyensúlyban lévő időszak után nyolcszor egymás után kaptam védő oldalt (nem túlzás, van fotó is meg minden), egy órás bannal szakadt félbe a védő stratégák irányába tett könyörgésem. Pontosabban, egy idő után ünnepelve a helyzetet és pozíciót elkezdtem WZ132ben körözve HE-t lőni a D9ben ülő hét, főleg T9-10 tank feje felett, mint egy megkattant konfettigép, aztán néha véletlenül eltaláltam valamit. :newyear4: Ha minden igaz, második 1 órás bann volt. (Akartam is írni róla, de HD előtt már nem biztos.)

A másik, hogy tízből kábé kilencszer kaptunk assaultot rajta? Ami amúgy egyáltalán nem is volt egy rossz félmegoldás. A normál csata, ranked biztosan az egyik legrosszabb pálya volt. Ha nem a legrosszabb.

De ugyanez az álláspontom vonatkozik a többi pályára is.

Jó kérdés. Nekem egyelőre az a benyomásom, hogy nagyon rosszabb csak nem lesz a helyzet (bármennyire is ijesztő elsőre Fjords vagy Erlenbergen a két camp domb erdős-bokros-hegygerinc), miközben a régi-új pályák varázsa mindenképpen meglesz. Legrosszabb eshetőségnek egy ilyen td meta érkezést tudnék most vizionálni. Méééég több tédével, és persze méééééég több vállalkozókedvű artival. Ugyanakkor, erőltetett objektivitással, általában a high tier tédék meg lightok is gyengék. Pláne lightok. A pályák nyitásával és ellaposodásával a lightok és medek közti különbség is észrevehetőbbé válhat. Elméletben?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, Sics, szecsibeni

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 7 hónapja #267619 Írta: szecsibeni
Megválaszolva: szecsibeni
Igen, abban egyetértek, hogy a mostani állapotában nagyon kempelős és zavaró is tud lenni Erlenberg. Én egy ideje kikapcsoltam a támadó/védő modot, mert már nagyon de nagyon idegesített. Folyamatosan ugyan azokat a szerencsétlen pályákat dobta.

Egyébként igyekszem minél többet játszani tesztszerveren, hogy legalább ne érjen akkora meglepetés. Viszont Fjordson az a kis domb a pálya közepe táján igencsak meglepett...

7 éve 7 hónapja #267621 Írta: Ba_nshee

Én egy ideje kikapcsoltam a támadó/védő modot

Én szeretem őket, meg jól is mennek, ismétlődés tehát nem is bosszantott. Egyébként, ha emiatt, akkor nyugodtan megpróbálhatod visszapipálni, a mostani mm változtatással már nem adja őket egymás után este sem.

Egyébként igyekszem minél többet játszani tesztszerveren, hogy legalább ne érjen akkora meglepetés.

Bennem is felmerült ilyen terv, aztán nem tudom, hogy mennyi időt sikerül majd ténylegesen rászánni :).

Viszont Fjordson az a kis domb a pálya közepe táján igencsak meglepett..

Hátba lőttek onnan, mikor próbáltál felmenni A0 felé? :rofl:
Daki háborgott a pályán hosszasan, és hát nem nagyon tudnék vele vitatkozni. Minden létező előny a keleti oldalon?

7 éve 7 hónapja #267624 Írta: szecsibeni
Lehet, hogy visszakapcsolom őket, mert egy picit már uncsi a sima random :cheer: Meg amúgy is rég mentem rajtuk, már azt sem tudom, hogy mi merre hány méter :silly:

Nem sokszor voltam még az új Fjordson, de mintha először hátbalövés nélkül tudtam elfoglalni. De szerintem elég kockázatos pozíció, mert ahogy elnéztem, mindkét olsalról a tédék szedhetnek ki.

Viszont én lőttem hátba másokat A0-ból :evil:
Szóval igen, rizikós...

7 éve 7 hónapja #267625 Írta: szecsibeni
Egyébként még több tédét és még több artyt nem akarok. Főleg artát...Mert ígyis eléggé bosszantanak...

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #267628 Írta: Ba_nshee

Nem sokszor voltam még az új Fjordson, de mintha először hátbalövés nélkül tudtam elfoglalni. De szerintem elég kockázatos pozíció, mert ahogy elnéztem, mindkét olsalról a tédék szedhetnek ki.

Szóval igen, rizikós...

Daki azzal is érvelt, hogy nem elég, hogyan jutsz oda, elméletben a másik oldalról hamarabb odaérsz a jól játszható hulldown részhez. Piros pötty jobb felül:

Meg persze, ha balról a rövidebb úton mész, akkor a konkrét nyílt mezőn kell átvágni, ha a hosszabban, akkor csak a dombról lőnek hátba mászás közben. Ha pedig elbuktad jobb felül, akkor pláne mi keresnivalód marad a pálya közepén?

Momentán így nem is tudom, hogyan állnék neki Nyugatról. Gyakorlatilag védesz és nem merészkedsz a zöld pöttyökön túl? Vagy mi? :lol:

Vagy nem látunk valamit, amit a pályakészítők? Én nemtom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, szecsibeni

7 éve 7 hónapja #267630 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Szóval igen, rizikós...

Daki azzal is érvelt, hogy nem elég, hogyan jutsz oda, elméletben a másik oldalról hamarabb odaérsz a jól játszható hulldown részhez. Piros pötty jobb felül:

Meg persze, ha balról a rövidebb úton mész, akkor a konkrét nyílt mezőn kell átvágni, ha a hosszabban, akkor csak a dombról lőnek hátba mászás közben. Ha pedig elbuktad jobb felül, akkor pláne mi keresnivalód marad a pálya közepén?

Momentán így nem is tudom, hogyan állnék neki Nyugatról. Gyakorlatilag védesz és nem merészkedsz a zöld pöttyökön túl? Vagy mi? :lol:

Vagy nem látunk valamit, amit a pályakészítők? Én nemtom.

Nem tudom, hogy lehet ez a pálya még bent a játékban.Egyszer úgy volt, hogy kiveszik, aztán hirtelen meggondolták magukat, és mégis bent hagyták.

7 éve 7 hónapja #267632 Írta: szecsibeni
Mindenesetre érdekes lesz. Remélhetőleg kapnak a fejlesztő ez ügyben valamiféle visszajelzést, mert így nem igazán kiegyensúlyozott a pálya...

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #269355 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy
Jó pár nap és lejátszott csata után a kezdeti lelkesedésem alább hagyott.
A legelső nap mint írtam, alig ismétlődő pályák normális csaták és kiegyensúlyozott csaták voltak.

Most már viszont nem ritkák a pálya ismétlések, és a 15-1-es csaták és az agyhalottság ismét előjött, nem kis mértékben.

Összességében a véleményem:
- grafika szebb és nem terheli jobban a gépemet
- pályák kivasalva, sok helyen a toronyban erős tankok, már nem tudják annyira kihasználni.
- jó pár régi map átalakult, főleg az Erlenberg és nem előnyére
- bár lehet hogy csak én érzem így, az álcát adó bokrok mintha kevésbé működnének
- játékélményben még mindig nem kapom vissza azt amiért tetszett ez a játék a 8.7-es patchig, túlságosan bele van nyúlva, a különféle balanszok, találati pontosságok és az RNG által, hogy mikor mennyit sebzel egy tankba. És itt nem személyre szabott manipulációra gondolok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Frankenstein Bourne

7 éve 6 hónapja #269474 Írta: norbi215
Megválaszolva: norbi215
Van már konkrét időpont, hogy mikor lesz a frissítés???

7 éve 6 hónapja #269480 Írta: dies
Megválaszolva: dies
Ez a teszt izé,mikor működiik? Gondoltam megvizuálom,de karbantartást ír folyamatosan.

7 éve 6 hónapja #269481 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy
A hivatalos 1.0 patch beérkezéséig, de néha javításokat raknak be , törlik a bugokat stb valószinűleg nmost is ez van

7 éve 6 hónapja #269510 Írta: dies
Megválaszolva: dies
2 napig? értem,hogy bénák... :P meg valami olyasmit olvastam,hogy csak 25 percig van...

7 éve 6 hónapja #269552 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Van már konkrét időpont, hogy mikor lesz a frissítés???

Indult ma egy küldi, visszaszámlálás az 1.0-ig. A mai rész: " még 20 nap". Tehát hamarabb nem. :whistle: shaking
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: norbi215

7 éve 6 hónapja #269606 Írta: sergej778
Megválaszolva: sergej778
Sziasztok. Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy mostantól kihasználja e a játék a prociban az összes vagy esetleg több magot vagy még mindig csak egyet? Válaszokat köszönöm :)

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 9 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 20 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.