Most azon gondolkodom, hogy jobb lesz-e így Erlenberg? Furcsa volt először játszani rajta, nem igazán találtam a helyem.
Most nem mászok bele a statjaimba, de Erlenberg biztosan az egyik legeredményesebb pályám. Amihez két dolgot tennék sebesen hozzá. A védés nagyon sokszor halálosan és megkerülhetetlen frusztrált rajta. Volt, hogy amúgy sem egyensúlyban lévő időszak után nyolcszor egymás után kaptam védő oldalt (nem túlzás, van fotó is meg minden), egy órás bannal szakadt félbe a védő stratégák irányába tett könyörgésem. Pontosabban, egy idő után ünnepelve a helyzetet és pozíciót elkezdtem WZ132ben körözve HE-t lőni a D9ben ülő hét, főleg T9-10 tank feje felett, mint egy megkattant konfettigép, aztán néha véletlenül eltaláltam valamit.

Ha minden igaz, második 1 órás bann volt. (Akartam is írni róla, de HD előtt már nem biztos.)
A másik, hogy tízből kábé kilencszer kaptunk assaultot rajta? Ami amúgy egyáltalán nem is volt egy rossz félmegoldás. A normál csata, ranked biztosan az egyik legrosszabb pálya volt. Ha nem a legrosszabb.
De ugyanez az álláspontom vonatkozik a többi pályára is.
Jó kérdés. Nekem egyelőre az a benyomásom, hogy nagyon rosszabb csak nem lesz a helyzet (bármennyire is ijesztő elsőre Fjords vagy Erlenbergen a két camp
domb erdős-bokros-hegygerinc), miközben a régi-új pályák varázsa mindenképpen meglesz. Legrosszabb eshetőségnek egy ilyen td meta érkezést tudnék most vizionálni. Méééég több tédével, és persze méééééég több vállalkozókedvű artival. Ugyanakkor, erőltetett objektivitással, általában a high tier tédék meg lightok is gyengék. Pláne lightok. A pályák nyitásával és ellaposodásával a lightok és medek közti különbség is észrevehetőbbé válhat. Elméletben?
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...