Visszaolvastam az előző pár oldalt, az összes gondot meg tudom erősíteni. High-max keveréken tudott süvíteni gond nélkül fix 60 fps-sel. Én ezt egyéni ízlésből levettem mediumra, hülye effekteket is kilőttem, hogy jobban eligazodjak. Nem tudom mennyit nyertem vele teljesítményben, maradt 60 mert vsyncet használok. Tegnap este azonban nekiállt ugrálni az fps majdnem minden pályán, mocskos módon.
Minden meccsen előfordul egy vagy több fantomtalálat, hogy se hang sesemmi csak kapom a sallert és vonja az életet.
Megjelent egy új apró öröm, a nem regisztrált kattintás, klikkelek és nem lövi el magát. Light tankos yolónál nagyon kedves kis dolog ez, eldönti az élet-halál harcokat, hogy ki lő eggyel kevesebbszer önhibáján kívül. Pedig a ping rendben.
A játékostársak bámészkodnak, el vannak veszve az új terepen, de ez majd kialakul. A felderített járműveket tűzön vízen ,épületen, kőtömbökön keresztül is lövik. Valamit csúnyán félreértettek, új rombolásfizika lett, nem pedig teljesen lerombolható mapok.
A sebességmérő nem tudom kinek fájt, de nagyon hiányzik. Sok nagyobb vonulásnál abból becsültem meg érdemes e nekiindulni, hogy mennyire ment top szpíddel a tankom, most ezt emlékezetből kell tolni.
Összességében nem tudom mi történhetett, a múltheti stabil cuccból hirtelen egy bughalmaz lett. A játékosokról nem a játék tehet, azokat csak érdekességnek írtam. Ilyen tré köröket nagyon rég mentem, mint tegnap. Sztem le is parkol a game a köv peccsig, mert ez így nem szórakoztató. A grafot leveszem lowra is, ha kell, bár érdekes, hogy hol így megy hol úgy. Az ilyen fantomlövések viszont megbocsáthatatlanok, pláne amikor nem regisztrálja az én kattintásom. A gyors lövésváltás is totál tönkrement, az épp csak kibújó ellenfelet alig lehet eltalálni, amikor épp késve dörren az ágyú.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...