Azoknak a "...tedd fel a legfrissebb drivert "értetlenjóska", és megoldódik..." embereknek:
Ugyan ez nem nekem szólt, de .... Majd ha lesz olyan ismerősöd aki az IT szakmában (IT biztonság is) dolgozik ~20 éve, és azt mondja, hogy nem tud mit kezdeni az ilyen problémákkal, hiába csinál akármit. (A saját gépével sem jut dűlőre...) Akkor majd gondolkodjatok el, hogy nem mindenki ostoba teljesen az informatika világában.
Meg lehet ajánlani mindenféle driver keresőket is, amikor azok is a legfrissebbnek mutatják azokat, amikor tudom, hogy NEM az!
Érdekes mód majdnem anyázzák" más fórumon azt/azokat -teljesen más probléma, de a mikrolag/fagyás ott is megvan- akik azt hangoztatják, hogy win7 alatt nem volt ilyen jellegű gondjuk. Csak épp az adott összetevő már(!) nem támogatja a Win7-et.
Saját tapasztalatom a Win10 óta az instabilitás még alap dolgok során is. Amik Win7 alatt sosem jelentkeztek, de még a Win10 tavaly év elejei kiadásánál sem volt ilyen jellegű hiba.
Ugyanezen ismerősöm mondja, hogy a külföldi fórumok is tele vannak ezekkel, és még csak nem is a WoT-tal kapcsolatban. Soha nem voltak ennyire inkompatibilis eszközök, meghajtók tömegesen, mint mostanában.
Ugyanezt tapasztalom én is, nem csak a saját -tavaly nyár elejétől kb. november végéig- jól működő gépemmel, hanem amit másoknak csinálok.
Még nincs egy hete, hogy "belenyaltam a fagyiba" Win7-nél is, sorozatban, merevre. Viszont ott gyanítottam a hiba okát, ami egy gyors újratelepítéssel megoldódott.
Javaslom, hogy ilyen op. rendszer esetében az utolsó néhány, agyon hypeolt sebezhetőségre vonatkozó frissítést NE engedjétek települni, mert több galibát okozhat, mint hasznot... Pláne akkor, ha az adott gép nem munkára -is- használt.
Sajnos a Win 10 esetében ez "kikapcsolhatatlan", max. elodázható egy darabig. (A módszereket ismerem nagyjából.)
Inkább egy jól beállítható tűzfal és víruskereső a megoldás...
Szóval:
Nem kell azonnal mindenkit totál hülyének beállítani csak azért, mert jelentkezett nála egy olyan probléma ami tegnap még nem volt. Csak halkan jegyzem meg, hogy a vga driverek nem oldanak meg mindent. Hiába is szajkózza ezt minden frissítés után a WG! Ez netto baromság.
Gyanítom, akiknek gondja van az nem tegnap, esetleg tegnapelőtt kezdett WoT-ozni,.és adott esetben mással is játszani. Ha le akarod cseszni a vga driver miatt, tedd meg privátban. ( 95%, hogy nincs igazad...

)
Miért mondom ezt? Azért, mert akár hónapokon keresztül játszok/játszottam ugyanazon vga, ill. egyéb driver alatt, és nincs/nem volt bajom vele sosem.
Eddig. (Tavaly év végéig.)
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...