Legújabb Nvidia driver van fenn, legújabb Jove pakk ÉS mégis vissza kellett tennem normál grafikára az SD klienset....nem beszélve arról, hogy írtak itt már teljesen mod-mentes játékosok is hasonló "élményeket"....
(+Mintha "nem lesz teljesítmény-visszaesés" című ígéretek lettek volna a WG részéről...az SSD-t mondták, de akkor csak csata-betöltésről volt szó...laggokról nem...)
((Amúgy meg Circon egyáltalán nem írta oda, hogy régi cuccokat használt, holott a videója részben a laggokról meg teljesítmény-visszaesésről is szólt...))
Most komoly ellentmondásba ütköztünk? Hibáztam a kiegészítéssel? Megpróbáljuk újra, hátha van valami a nagybetűzés és a még hangsúlyosabb pontpontpontpontozás között?
Neked ezek szerint vannak problémáid. Biztosan vannak körültekintő játékosok, akiknek vannak jelentős technikai problémái a frissítéssel.
Circonnak és egyik általam követett tartalomkészítőnek sincsenek.
Akkor mi az összefüggés a kettő között?
DE az azért elgondolkodtató, hogy Circon szintű player-ek is laggolnak, mind állat...
Persze, lehet ezen azonnal "ujjongani", vagy bedobni egy újabb csontot az etetőbe, vagy élből általánosítani. Mit változtatna ezen további információ és korrekció? Gondolom, hogy utóbbi már nem igazán közhasznú.
((Amúgy meg Circon egyáltalán nem írta oda, hogy régi cuccokat használt, holott a videója részben a laggokról meg teljesítmény-visszaesésről is szólt...))
Nyilván hazudok és kitaláltam ezt a semmiből pontpontpont duplazárójel.
Nem ő készíti a highlight videókat. Ugyanakkor, valóban odaírhatta volna. Remélhetőleg, nem szándékolt mulasztás.
Úgy képzelem, forrást kell ehhez keresnem. Tessék:
www.twitch.tv/v...59m02s
2:59 - :2:59:21
(Nekem is vannak bugjaim és nekem is kellett vele külön foglalkoznom.)
((Megadhatom a stream részletét szöveges formátumban, fordítással együtt is, csak szóljatok bátran...))
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...