Sziasztok,
A verzióváltás után nálam is jelentkeztek az ismert disconnect és betöltési idő problémák. A megoldást az ssd meghajtó jelentette. Óriási a különbség; szélvészként tölt be a játék, a garázs szaggatása megszűnt és most már az első 5 között lépek be a pályára. Hébe-hóba volt egy-egy orbitális laggom, de mióta kikapcsoltam a windows automatikus frissítését (merthogy csata közben látott neki töltögetni), ez is megszűnt. A micropatch önmagában nem jelentett megoldást, de a hardvercsere már igen - ajánlom mindenkinek. Anélkül, hogy a háttértárolón kívül bármit is változtattam volna, szebb, élesebb, részletesebb és finomabb lett a játék grafikája. Mivel én ilyesmit nem vártam, az eredmény kellemes meglepetésként ért.
A "dehát lőttem - mégsem lőttem?" dilemmát én is észleltem, remélem javítják, és egy egészen bagatell kis probléma

, hogy fülesen valami oknál fogva nem berreg a 6. érzék, és nincs parancsnoki komment - speakeren minden további nélkül működik mindkét hangeffekt.
A technikai gondokhoz annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy én még nem láttam olyan MMO-t - ideértve a piacvezető játékokat -, ahol komolyabb verzióváltás után ne jelentkezett volna tucatnyi kisebb-nagyobb probléma. Ez természetes velejárója a verzióváltásoknak - majd nyilván korrigálják. Kismilliónyi ilyen-olyan szoftver-hardver kombinációt lehetetlen letesztelni. Na nem lennének MMO-k, pontosan ilyen okból a játékfejlesztők már réééges-rég csak a konzolokkal foglalkoznának.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...