Sziasztok, csütörtök óta filozok HellCat vásárlásán, csak bizonytalan vagyok tényleg olyan vacak lett e mint ahogy elemzésnél vélemények szidják. Én nem játszottam vele nerf elött.Meg még skill-es csapatom sincs bele. Szóval érdekelne pár vélemény mint T1-ről. (azokat nagyon szépen köszönöm)
Szerintem tier6-ban a legjobb td. Kezdve ott, hogy jól lát. Az enyém 399 méterre lát, erre jön a periszkóp. Nagyon fontos a jó helyezkedés, bár ez mindegyik td-re igaz. Jó az ágyúsüllyedése, ezt ki kell használni. Jó az átütése is, tier 7-ben szinte mindent beüt alaplőszerrel. Az oi és az oni aminél szükség lehet goldra, no meg a tier8-sok ellen, ahova azért nagyon gyakran rakja.Sok múlik a legénységen, ahogy a többi tanknál is. Full álcás legénységgel szinte duplázódik az álcája, ami egyébként nagyon jó. Hátul kell maradni, beállni jó helyre, támadásnál jól lemaradva lőni a felspotolt ellenséget. Mindig készen kell lenni a menekülésre,az 1v1-et mindenképpen kerülni kell. Fedezékből kell lőni lehetőleg, és ha kicsit is gyanús, hogy felszpotolódsz majd a lövés után, akkor azonnal visszahúzódni, mert a lepattanó lövés ezzel a tankkal szinte ismeretlen fogalom, a repeszlőszerek meg végképp csúnya dolgokat művelnek vele. Vigyázni kell a lőszerre, az enyém néha elfogy. Talán körülményesnek tűnik a használata azok alapján, amiket írtam, de azért közel sem ilyen veszélyes a helyzet, csak meg kell tanulni használni, mert ezzel a tankkal nem nagyon lehet büntetlenül hibázni. De ha ráérzel, jó köröket fogsz vele menni és szeretni fogod. Mindezt közel 3000 hellcates csata után írom, ez volt az egyik első járművem, és mai napig az egyik kedvenc tankom.

Hogy mennyire fontos a legénység, avagy mennyire fog javulni a használat során, itt egy garázsbeli összehasonlítás:
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...