Jelenleg 117 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 44 perccel ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 13 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja

Amerikai harckocsik

8 éve 8 hónapja #223948 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi

Lehet, h csak én nem fogtam meg az M6 lényegét, de szerintem mérföldekkel le van maradva a tierjében. Csak gondold el, h egy OI vagy KV-2 ellen mit tesz. T150-re is max goldot tölt, de az is megeszi (bár a dpm-ről nem tudok mit mondani). Lassú, lomha dög, páncél pedig 0...

A T1 heavy szintjén nagyon jó, bár a KV1 megint kenterbe veri, mert alap lőszerrel nem viszi át, míg fordított esetben igen, alacsony alfa és relatíve a DPM sem jó. Nem panaszkodom, ~200 csata után két csillag van a csövön, nagyon szeretem, mert agilisabb, mint a kv1, csak mondom, hogy nem olyan szuper.

A t29 viszont epic. Kicsit szerintem OP, bár aki az M6-on átment, meg is érdemli. 57%-os WR-em van olyan 150 csata után, még 9-es meccsben is lesebzi a HP-ját, ha nem többet, tier7ben meg egyenesen pusztíthatatlan. Csak a DPM lenne több... :D :D

Szóval az ágon az m3lee és az m6 borzalom, a többi szupi. :)

a t1 átviszi a kv-1-et szemből még alap lőszerrel is ha nincs beforgatva plussz gyorsabb és jobb a látótávja meg a gundepje.m6-nak meg 240 az átütése golddal de simával is visz a szintjén kb mindent még az oit is a tumorjain.meg van neki frankó tornya plussz sebessége.szerintem mind a kettő fasza tank csak nem az a tipikus nehéz tank amivel a himnuszt szavalva nekimész mindenkinek

Mindenesetre megtartom KV-1 mellé B) Az meg h nem megyek bele arcába ellenfélnek, ellenfele válogatja, mindenesetre a nehéz tankot közepesként kezelni stilust betudtam gyakorolni Excellsiorral :) OI-t oldalrol T1-el 2x meglövöm mire rámfordul, igaz akkor spuri vissza fedezékbe) Pocsék játékos vagyok de T1,T67 (td),KV1 megtartós eddig :) Meg természetesen a Crusader :)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 8 hónapja #223955 Írta: 8asZolee
Megválaszolva: 8asZolee

Lehet, h csak én nem fogtam meg az M6 lényegét, de szerintem mérföldekkel le van maradva a tierjében. Csak gondold el, h egy OI vagy KV-2 ellen mit tesz. T150-re is max goldot tölt, de az is megeszi (bár a dpm-ről nem tudok mit mondani). Lassú, lomha dög, páncél pedig 0...

A T1 heavy szintjén nagyon jó, bár a KV1 megint kenterbe veri, mert alap lőszerrel nem viszi át, míg fordított esetben igen, alacsony alfa és relatíve a DPM sem jó. Nem panaszkodom, ~200 csata után két csillag van a csövön, nagyon szeretem, mert agilisabb, mint a kv1, csak mondom, hogy nem olyan szuper.

A t29 viszont epic. Kicsit szerintem OP, bár aki az M6-on átment, meg is érdemli. 57%-os WR-em van olyan 150 csata után, még 9-es meccsben is lesebzi a HP-ját, ha nem többet, tier7ben meg egyenesen pusztíthatatlan. Csak a DPM lenne több... :D :D

Szerintem fejleszd ki az M6 top ágyúját, és nagyon meg fog változni a véleményed. Én is csak az itteni elemzés olvasását követően tettem rá, utána ég és föld lett a különbség. Nem fogod megbánni.
A T1 szerintem átviszi szemből is a KV-1-t, de szűkülés nélkül úgy szór, mint az állat. Én kedveltem, de eladom a francba, csak fogja a helyet. Mostanában nem nagyon érzem, meg nem is játszok vele.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

8 éve 8 hónapja #223963 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Hali!

Az M41 Walker Bulldog-ra nagyon nehéz a 3.kiválóságjelet megszerezni? (most vagyok 83%nál) Átlagosan kb mennyit kell vele sebezni+spotolni? :dry:

8 éve 8 hónapja #224080 Írta: Tekagi

Szerintem fejleszd ki az M6 top ágyúját, és nagyon meg fog változni a véleményed. Én is csak az itteni elemzés olvasását követően tettem rá, utána ég és föld lett a különbség. Nem fogod megbánni.
A T1 szerintem átviszi szemből is a KV-1-t, de szűkülés nélkül úgy szór, mint az állat. Én kedveltem, de eladom a francba, csak fogja a helyet. Mostanában nem nagyon érzem, meg nem is játszok vele.

128 az átütése, az sok mindenre elég :) Megvan az erősebbik motor neki végre s érezhetően mozgékonyabb lett :) Nagy tesóját körül ficánkoltam vele :cheer: Kezdek elfogult lenni vele :whistle: Ez off lesz: Ti voltatok már úgy h megvettetek tankot h átlépni mert következő fuh de jó lesz s kezdtétek megszeretni?)

8 éve 8 hónapja #224086 Írta: Tsisdu
Megválaszolva: Tsisdu

Ez off lesz: Ti voltatok már úgy h megvettetek tankot h átlépni mert következő fuh de jó lesz s kezdtétek megszeretni?)

Ezt ugy hivjak, hogy elvezed a jatekot. Az MM es a jatekosok tobbsegenek viselkedese miatt a WoT-ban ez ritka kincs :)
(Mellekesen: Igen, volt, tobb is)

Egyebkent pedig vannak jobb es rosszabb tankok, de a szoras nagyon nagy. Van, akinek ez jon be, van, akinek mas. Van, aki elkepesztoen pocsek tankokkal szeret jatszani, sot, olyan is van, akinek meg megy is, masnak pedig a jo sem mukodik. Ha megtalaltad azokat a tankokat, amikkel szeretsz jatszani, akkor hasznald azokat, es elvezd a jatekot. Komolyan.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, Tekagi

8 éve 8 hónapja #224098 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986

Szevasztok!

A T110E3-mal "érdemes" játszani mostanában?Maga a td megvan már jó ideje ,csak anno átraktam belőle a legényeket az T110E5be,ami kövezzetek meg de egyelőre "'nem tetszik" :oops:
Szóval nyúzzam tovább az E5 vagy esetleg próbálkozzak az E3-al? :whistle:

Érdemes....az a páncél... :trollol:
Kellemes nyugalmas játék...cammogós tank, troll páncél...

Köszi!Hát egyelőre nem bántam meg,sőt :P Mit érdemes rá felszerelésnek rakni?Nálam a szellőzés+töltésgyorsító alap,3.nak célzásgyorsító van fenn de még a a szupernehéz repeszpáncélon gondolkozom erősen.Érdemes rátenni?

8 éve 8 hónapja #224111 Írta: sybillak
Megválaszolva: sybillak

kifejlesztettem, az xp a t29-hez azzal lett meg. Utáltam. Minden egyes percet. Egy lomha heavy vagy, de páncélod az teljesen felesleges, mert szemből is minden beviszi. Néha HE-vel a KV2 is, de ha az nincs is meg neki, akkor 400 hp és még ki is gyújt. Az oldala meg majdnem tök jó lehetne sidescrapelésre, ha nem overmatchelné minden ágyú (csak mókázok, csak az OI és a KV2 ágyúja... lol), meg nem lenne a válla egy hatalmas gyenge pont. Szóval a nagyágyúval biztos szomorú az OI, mikor kijön elém és rakok bele 240-et, esetleg 480-at, de én nagyon szomorú vagyok, mikor egylövéseznek egy tier 6-os heavy-t nem artyk. De még arty-tól is nevetséges. Mint mikor heat-tel szemből kikap a grille majdnem full HP-ről. Még csak gyenge pontot sem kell céloznia. Na mindegy, lehetett aprítani a top ágyúval, de szintjén annyira nem kompetitív, hogy én örültem, mikor eladhattam végre.

A t1 HT meg szerintem nagy fun, mert dobja ötösbe rendesen, s ott még a páncélja ér valamit, csak nem vetekszik a KV1-el. Ez az első tankom, amire meglett a két csillag, de sem dpm-ben sem páncélban nem tudja verni a KV1-et, szóval az ellen okosan, tornyozva, esetleg kellemetlen helyzetben tracken tartva...

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #224112 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

Egy lomha heavy vagy

lomhának semmiképpen nem mondanám, illetve a T1 Heavy 4 híján megegyező dmp-mel rendelkezik a KV-1-hez képest

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #224174 Írta: Tekagi
Sziasztok, csütörtök óta filozok HellCat vásárlásán, csak bizonytalan vagyok tényleg olyan vacak lett e mint ahogy elemzésnél vélemények szidják. Én nem játszottam vele nerf elött.Meg még skill-es csapatom sincs bele. Szóval érdekelne pár vélemény mint T1-ről. (azokat nagyon szépen köszönöm)

8 éve 8 hónapja #224178 Írta: jamon_serrano
Megválaszolva: jamon_serrano

Sziasztok, csütörtök óta filozok HellCat vásárlásán, csak bizonytalan vagyok tényleg olyan vacak lett e mint ahogy elemzésnél vélemények szidják. Én nem játszottam vele nerf elött.Meg még skill-es csapatom sincs bele. Szóval érdekelne pár vélemény mint T1-ről. (azokat nagyon szépen köszönöm)

Szerintem tier6-ban a legjobb td. Kezdve ott, hogy jól lát. Az enyém 399 méterre lát, erre jön a periszkóp. Nagyon fontos a jó helyezkedés, bár ez mindegyik td-re igaz. Jó az ágyúsüllyedése, ezt ki kell használni. Jó az átütése is, tier 7-ben szinte mindent beüt alaplőszerrel. Az oi és az oni aminél szükség lehet goldra, no meg a tier8-sok ellen, ahova azért nagyon gyakran rakja.Sok múlik a legénységen, ahogy a többi tanknál is. Full álcás legénységgel szinte duplázódik az álcája, ami egyébként nagyon jó. Hátul kell maradni, beállni jó helyre, támadásnál jól lemaradva lőni a felspotolt ellenséget. Mindig készen kell lenni a menekülésre,az 1v1-et mindenképpen kerülni kell. Fedezékből kell lőni lehetőleg, és ha kicsit is gyanús, hogy felszpotolódsz majd a lövés után, akkor azonnal visszahúzódni, mert a lepattanó lövés ezzel a tankkal szinte ismeretlen fogalom, a repeszlőszerek meg végképp csúnya dolgokat művelnek vele. Vigyázni kell a lőszerre, az enyém néha elfogy. Talán körülményesnek tűnik a használata azok alapján, amiket írtam, de azért közel sem ilyen veszélyes a helyzet, csak meg kell tanulni használni, mert ezzel a tankkal nem nagyon lehet büntetlenül hibázni. De ha ráérzel, jó köröket fogsz vele menni és szeretni fogod. Mindezt közel 3000 hellcates csata után írom, ez volt az egyik első járművem, és mai napig az egyik kedvenc tankom. ;)
Hogy mennyire fontos a legénység, avagy mennyire fog javulni a használat során, itt egy garázsbeli összehasonlítás:

8 éve 8 hónapja #224180 Írta: juliensorrel
Megválaszolva: juliensorrel
Egyetértek Serranoval, annyit tennék hozzá, ha már jók a legényeid, érdemes lecserélni a távcsövet optikára, különösen, ha nem a passzív TDzést szereted. Én elég rendhagyó módon a távcsövet is meghagytam az optika mellett. Az ok az, hogy a spotolási potenciálját ki akartam maxolni a Cicusnak, sok esetben magadnak spotolsz, magadra kell hagyatkoznod, s igen hamar elhalálozol, ha nem Te látod meg az ellent előbb, hanem ő téged.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, jamon_serrano, Tekagi

8 éve 8 hónapja #224181 Írta: jamon_serrano
Megválaszolva: jamon_serrano
Annyit még azt hiszem el kell mondani a hellcat-hez, hogy amik utána jönnek a sorban, már közel sem ilyen jók. A t25/2 imkább med, mint td, mind az átütése, mind a sebzése tekintetében, td-ként gyengécske. A t28 prototype igazi klasszikus td. Elég pontos, kiváló átütése van, jó lövegsüllyedés, tűzgyorsaság, már a repeszlőszere is használható, szemből néha még pattint is valamit. Cserébe a játék leglassabb tankjainak egyike. Mindazonáltal szerethető. A t30-ról hasonlók mondhatók el, de ő lassan tölt, cserébe jó nagyot lő, és valamivel jobban mozog. Az utód t110e4 viszont egy igazi hulladék. Nincs lövegsüllyedése. Lassan céloz és akkor is pontatlan. Tier 10-ben kutyafülét ér a páncélja. A hasát is belövik, a lövegpajzs mellett a tornyát, és a tetején a kupolát is, ami akkora, hogy esélytelen tornyozni vele, mindenki eltalálja és átviszi.
A másik, forgótorony nélküli ágat nem próbáltam ki. Elmondható róluk, hogy szemből páncélozottabbak tornyos társaiknál, de lassabbak, és többnyire jónak mondják a t110e3-at.
Ezeket csak azért mondtam el, hogy tudd, mi a folytatás. Olyan fun-factor egyikben sincs, mint a t67-ben, vagy a hellcat-ben.

8 éve 8 hónapja #224186 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger

jamon_serrano leírt mindent a cicusról,ami lényeges, csak azért szólok hozzá,mert én személy szerint imádom ezt a tankot és csakis ajánlani tudom a megvételét.Szerintem ezzel a tankkal csak az tud játszani,aki nagyon szereti a többi meg egyenesen csalódik benne.De képekkel is illusztrálnám mit lehet kihozni belőle a mai napig pl. nem saját tierbe,olyan játékkal,amit jamon_serrano is leírt.És én közel sem vagyok jó gamer,de a hellcattel majdnem mindig jó meneteim vannak,ha jobban játszanék,szerintem ezt minden nap ki lehetne hozni belőle.Például ezzel csináltam meg a HTC-s küldi 4000 sebzéses küldiét is,igaz egy olyan körhöz nagy mák kell meg egy láma ellenfél. :beer2:

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #224188 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger
Oopsz a képek lemaradtak.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: jamon_serrano, Tekagi

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #224189 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Én a nagy nerf után kínlódtam vele egy darabig, majd eladtam, nem is fogom már soha visszavenni a Hellcatet..
VISZONT, nem kell feltétlen ránk, fanyalgókra hallgatni. Mi a régi Hellcetre emlékezünk és azt siratjuk. Ez a mostani halvány mása a réginek, viszont akinek nincs összehasonlítási, kesergési alapja, az lehet - mint írjátok biztos - megtalálhatja ezzel is az összhangot.Egy próbát megér.
Viszont ez a tank régen is igényelt némi játék és pályaismeretet. Ha felfedeztek akkor vége.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: jamon_serrano, Tekagi

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 10 órája 15 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 3 órája 25 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 13 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.