Jelenleg 139 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 3 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Amerikai harckocsik

8 éve 10 hónapja #215088 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter

Kővezz meg érte, hisztiztem h nehéz tank nem nehéz, ha kivennék gold lőszert v ismét aranyé lehetne venni izgalmasabb lenne játék. Pl Crusaderhez soha nem használtam, mégis űtös gép. Tulajdonképpen egyetlen egyszer vettem piszok sok gold lőszert akkor is hiába :cheer:

Amikor pár ütős kör után már konstans T8-ban vagy a Káféval, akkor nem olyan izgalmas rohangálni pályán és menekülni mindenki elöl. Ha erre vágynék, leülnék rally szimulátorozni. A gold sem garancia semmire, főleg egy 5-ös könnyűtankban, de leghalább növeled az esélyét a sebző találatoknak. Én nem ítélkezem, mindenki másként játszik, de ha kell az arany, akkor kell.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 10 hónapja #215098 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi

Kővezz meg érte, hisztiztem h nehéz tank nem nehéz, ha kivennék gold lőszert v ismét aranyé lehetne venni izgalmasabb lenne játék. Pl Crusaderhez soha nem használtam, mégis űtös gép. Tulajdonképpen egyetlen egyszer vettem piszok sok gold lőszert akkor is hiába :cheer:

Amikor pár ütős kör után már konstans T8-ban vagy a Káféval, akkor nem olyan izgalmas rohangálni pályán és menekülni mindenki elöl. Ha erre vágynék, leülnék rally szimulátorozni. A gold sem garancia semmire, főleg egy 5-ös könnyűtankban, de leghalább növeled az esélyét a sebző találatoknak. Én nem ítélkezem, mindenki másként játszik, de ha kell az arany, akkor kell.

Persze, igazad van, egyszerűen máshogy látod, látjuk. Tier 8ban úgy gondoltam passziv felderités, elvégre vannak ott nehéz fiúk, harcoljanak ők azzal akit meglátok nekik :) 6-7-be meg tud csipkedni oldalba, hátba Caffee is.Sőt tier 6-ba igazi mészáros :)

8 éve 10 hónapja #215109 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter

Persze, igazad van, egyszerűen máshogy látod, látjuk. Tier 8ban úgy gondoltam passziv felderités, elvégre vannak ott nehéz fiúk, harcoljanak ők azzal akit meglátok nekik :) 6-7-be meg tud csipkedni oldalba, hátba Caffee is.Sőt tier 6-ba igazi mészáros :)

Nekem ücsörögni nincs türelmem, meg úgy általában sincs. Ezért TD-zek ritkán, csak a küldetések miatt nyomom. Meg anno a WT E 100-al full gold tárral, mikor már elegem volt mindenből. :troll:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #219188 Írta: Karika
Megválaszolva: Karika
Modban már elérhető, hogy a SuperPershing lövegpajzsát mozgató rugók úgy működjenek, mint a valóságban. Ki fogad velem, hogy jövő ilyenkor se fog még ez bekerülni a vanilla játékba? :thx:

coub.com/embed/...th=500

EDIT: oupsz, mégse mod? :spaz:

8 éve 9 hónapja #219197 Írta: gwr
Megválaszolva: gwr

Én 5-6 szintű gépek fölé nem megyek még, nincs semmi, minimális játéktudás,pálya ismeret. Most ha felloholok tier10-ig mi értelme? Betesz toppnak rng, mert legerősebb gép s elrontom 14 másik arc játékát mert kezdőkörön kivül mást nem ismerek pályábol.

És nagyon nehéz negálni, hogy ne lábatlankodjon egy tankunk a harcmezőn. B) :whistle: Ezen dilemmán szokott segíteni pár lekezelő vélemény.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

8 éve 9 hónapja #219931 Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij
Most már ideje lenne gyengíteni az E5-öt, legalább az alsó lemezét lehetne beütni T8 tank prém löszerével.

8 éve 9 hónapja #222114 Írta: Tekagi
Sziasztok, én szovjet ágat, heavyt akartam végig, kv-1 vonalat. De 2 nagyon jó játékos meggyőzött amerikai jobb nekem (láttak játszanni, azóta se nagyon csapatoznak velem :lol: ) szóval T1 megvan s meglepően jó. Egész vonal ilyen frankó lesz? Már alap géppel saját tierben pusztitottam vele :)

8 éve 8 hónapja #223832 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Szevasztok!

A T110E3-mal "érdemes" játszani mostanában?Maga a td megvan már jó ideje ,csak anno átraktam belőle a legényeket az T110E5be,ami kövezzetek meg de egyelőre "'nem tetszik" :oops:
Szóval nyúzzam tovább az E5 vagy esetleg próbálkozzak az E3-al? :whistle:

8 éve 8 hónapja #223844 Írta: Sunhair
Megválaszolva: Sunhair

Most már ideje lenne gyengíteni az E5-öt, legalább az alsó lemezét lehetne beütni T8 tank prém löszerével.

Vigyázz mit mondasz...a Gold ammo ellenségei itt is lesnek rád...mindjárt jönnek és megmondják, hogy goldal igenis mindennel mindent beviszel mindenféle célzás nélkül akárhonnan akárhogy....

8 éve 8 hónapja #223845 Írta: Sunhair
Megválaszolva: Sunhair

Szevasztok!

A T110E3-mal "érdemes" játszani mostanában?Maga a td megvan már jó ideje ,csak anno átraktam belőle a legényeket az T110E5be,ami kövezzetek meg de egyelőre "'nem tetszik" :oops:
Szóval nyúzzam tovább az E5 vagy esetleg próbálkozzak az E3-al? :whistle:

Érdemes....az a páncél... :trollol:
Kellemes nyugalmas játék...cammogós tank, troll páncél...

8 éve 8 hónapja #223850 Írta: Pike
Megválaszolva: Pike

Sziasztok, én szovjet ágat, heavyt akartam végig, kv-1 vonalat. De 2 nagyon jó játékos meggyőzött amerikai jobb nekem (láttak játszanni, azóta se nagyon csapatoznak velem :lol: ) szóval T1 megvan s meglepően jó. Egész vonal ilyen frankó lesz? Már alap géppel saját tierben pusztitottam vele :)

M6 nagyon jó, t29 kiváló,t32 jó, ha tudsz tornyozni, itt nem árt a gold magasabb tierben, m103 megoszlanak a vélemények, papír torony és test kiváló löveggel, t110 e5 pedig az egyik legjobb tier x-es.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, Tekagi

8 éve 8 hónapja #223934 Írta: Tekagi
Pike a T1 is egy igazi kis gyilkos tud lenni, tegnap mentorommal osztagban (ő kv-1el jött) betett minket 7-es meccsre, amit már filozofikus nyugalommal fogadtam, s bitang jó meccs lett :lol: IS-t 2 oldalrol ki-be bujva fedezékből becserkésztük és lefaragtuk szinte nullára, illetőn látszott, viselkedésén h ideges kezd lenni, pl közvetlen közelről elém lőtt, mindig rossz irányba fordult :) Aztán kb 100 hp-nél megprobált lerohanni s addig passzivan lapuló t-29-ünk oldalba lőtte. Persze ez nem panasz mert asszem szemtől szembe én huztam volna rövidebbet :) De nagyon jó volt ahogy kettönk között forgolodott s faragtuk))

8 éve 8 hónapja #223940 Írta: sybillak
Megválaszolva: sybillak
Lehet, h csak én nem fogtam meg az M6 lényegét, de szerintem mérföldekkel le van maradva a tierjében. Csak gondold el, h egy OI vagy KV-2 ellen mit tesz. T150-re is max goldot tölt, de az is megeszi (bár a dpm-ről nem tudok mit mondani). Lassú, lomha dög, páncél pedig 0...

A T1 heavy szintjén nagyon jó, bár a KV1 megint kenterbe veri, mert alap lőszerrel nem viszi át, míg fordított esetben igen, alacsony alfa és relatíve a DPM sem jó. Nem panaszkodom, ~200 csata után két csillag van a csövön, nagyon szeretem, mert agilisabb, mint a kv1, csak mondom, hogy nem olyan szuper.

A t29 viszont epic. Kicsit szerintem OP, bár aki az M6-on átment, meg is érdemli. 57%-os WR-em van olyan 150 csata után, még 9-es meccsben is lesebzi a HP-ját, ha nem többet, tier7ben meg egyenesen pusztíthatatlan. Csak a DPM lenne több... :D :D

Szóval az ágon az m3lee és az m6 borzalom, a többi szupi. :)

8 éve 8 hónapja #223944 Írta: Tekagi

Lehet, h csak én nem fogtam meg az M6 lényegét, de szerintem mérföldekkel le van maradva a tierjében. Csak gondold el, h egy OI vagy KV-2 ellen mit tesz. T150-re is max goldot tölt, de az is megeszi (bár a dpm-ről nem tudok mit mondani). Lassú, lomha dög, páncél pedig 0...

A T1 heavy szintjén nagyon jó, bár a KV1 megint kenterbe veri, mert alap lőszerrel nem viszi át, míg fordított esetben igen, alacsony alfa és relatíve a DPM sem jó. Nem panaszkodom, ~200 csata után két csillag van a csövön, nagyon szeretem, mert agilisabb, mint a kv1, csak mondom, hogy nem olyan szuper.

A t29 viszont epic. Kicsit szerintem OP, bár aki az M6-on átment, meg is érdemli. 57%-os WR-em van olyan 150 csata után, még 9-es meccsben is lesebzi a HP-ját, ha nem többet, tier7ben meg egyenesen pusztíthatatlan. Csak a DPM lenne több... :D :D

Hát megköszöntem,köszi véleményt de nem teljesen értek egyet, 5-ök közt kemény vas, nem remegek be se szovjet, se japán kollegátol saját tierbe B) Tier6-7-ben meg udvariasan követem a nehéz fiúkat :cheer: M6...nah igen, azt mondták játékba a mesterek, fejleszem ki topp ágyú-t s meg fogok lepődni :) (mondjuk én dünnyögtem h az lesz meglepetés ha lesz hozzá türelmem de leintettek :cheer: ) végülis átütése van, pontos is nehézhez képest, majd meglátjuk :)

8 éve 8 hónapja #223945 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak

a t1 átviszi a kv-1-et szemből még alap lőszerrel is ha nincs beforgatva plussz gyorsabb és jobb a látótávja meg a gundepje.m6-nak meg 240 az átütése golddal de simával is visz a szintjén kb mindent még az oit is a tumorjain.meg van neki frankó tornya plussz sebessége.szerintem mind a kettő fasza tank csak nem az a tipikus nehéz tank amivel a himnuszt szavalva nekimész mindenkinek

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 16 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 4 órája 23 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 16 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.