Én is vissza fogom venni a Hellcat-et! Most nincs hozzá legénységem ... ami volt benne azt már átképeztem a (még meg nem vásárolt) 25/2-re, a második amcsi legénységem meg egyelőre a Wolverine-ben ücsürög...ők tanulnak, én élvezkedek vele

...
Tekagi: szerintem a "feljebb lépésnél" kulcskérdés a jó legénység!! Azt tartom hogy tier7- be illendő két skillsorral érkezni... ( arty-ra egy skillsor elég, és heavy tank is esetleg kibírja 1 sorral , vagy akár anélkül is, bár utóbbi esetben azért már elég szenvedős) ... De minden másra kell a legalább két skillsor. Már ha nem vagy mazochista és nem szeretsz szívni... egy szar tankkal játszva, olyan ellenfelek ellen, akiknek VAN 2+ skillsoros legénysége is.
Gondolkodj egy picit: amit Tiger írt... hogy "a kulcs a távolságtartás".
Hellcat-tel egyrészt újra kell majd tanulnod a távolságokat (és így kicsit a pályákat is) - ez minden tanknál így van.
Ami nem mindegy: az az álca. Ugye az első skillsor épeszű embernél forgótornyos TD-n lámpa-álca-álca.. szokott lenni. De a Hellcat is akkor éri el a "full" álcáját, mikor a parancsnokra is rákerül az álca! ... És ez ugye a második skillsor minimum. És akkor még mindíg nincs BIA, ami meg ugye célzási pontosság, célzási idő, újratöltési idő és minden más is.
Szóval igazából szerintem a legénység a nagy kérdés.
Az egyetlen igazán "agyas" megoldás az lenne, hogy vesz az ember valami prém tankot, abban kihúz egy három skilles legénységet, majd átképzi és újraosztja arra a tankra amivel játszani akar
Kicsit perverz mértékben gold-igényes mondjuk
Én most egy olcsóbb dolgot csinálok: tier5-ben szorzózgatva húzok magamak legénységeket...
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...