Jelenleg 131 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 3 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Amerikai harckocsik

8 éve 8 hónapja #224857 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi

Mac kösz a kioktatást :) Sok igazságot irtál, ironia nélkül köszöntem meg :) Nagyonnagyon noob vagyok, időközben kezd úgy tűnni közepesekkel nem tudok játszanni. Nehéz tankok,könnyű (ámbár azoktol csak Crusader van meg, de imádom) meg td ami bejön. Arty-m egy 3as van :cheer: De Stug küldik miatt ideje lenne minimum egy 4est v 5-t kifejlesztenni :) // Idéz:Tényleg jó tank a cromwell talán a legjobb 6-os de szerintem a tigris se volt a toppon ugyanis sok jó heavy játékos megoldja az ilyen helyzeteket illetve a cromwell ebben az egyik legjobb a 6os medek között mint mondtam úgy cikázik mint 1 light. Jól használta távolabbról vagy szűk utcán a tigris sokkal nyerőbb. Minden tank fontos a játékba és megvan hogy miben jók ez a helyzet.// Ez nagyon igaz, egy jó játékos vacak tankkal is alázhat jó tankot ha gyengébb képességű játékos irányitja utobbit.Amerikai nehezek, ők lesznek végig vive, T1-el élvezetes a játék (KV1-el is) Visszatérve a beforgatom, szétlövöm, az Crusaderrel szokott sikerülni, td v artyk ellen. Közepesem csak leszoktam szorzozni s kész, de hangsúlyozom nagyon noob vagyok. Lötyögök 5-ös szinten ismerkedem pályákkal még :)

Nem is rossz szándékból írtam örülök ha valamiben tudtam segíteni. Illetve ha van kedved kipróbálhatnánk pár kör szakaszt a nagyobb medekkel. Én csak medezek :) szóval ha van kedved mehet a szakasz hátha tudok valamit segíteni ha kell Itt tier 8 ra gondolok :) Illetve itt a fórumon vannak igen jó játékosok tőlük sokat lehet tanulni és általában segítenek :).

Köszi szépen szakaszozos ajánlatott :) De még csak 5-ös gépeim vannak,, a másik meg hogy nem szivesen huznám le senki statját :cheer: Szerk: lehetne már 6-os gépem is de mit kapkodjak? Legénységet fejlesztem, tanulgatom pályájon kulcs poziciokat, meg hétvégi akcióra gyűjtögetem pizt :cheer: Valószinű eltapsolok 1milliót cuccokra. Majd nagy bevásárlás után fejlesztek ki arty-t meg könnyű tankot amivel haladhatok előre.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 8 hónapja #225045 Írta: Tekagi
Tegnap elkezdtem arty-t húzni, de olyan régen játszottam már vele, h automatikusan megindultam csapattal :cheer: jó lenne ez a 4-es csak tenné rendesen fel 6-osok közé :) Nah majd 5-öst :)

8 éve 8 hónapja #225054 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Melyik arty ágat fejleszted?

/ látom bejött az amerikai javaslat :-) /

Tegnap elkezdtem arty-t húzni, de olyan régen játszottam már vele, h automatikusan megindultam csapattal :cheer: jó lenne ez a 4-es csak tenné rendesen fel 6-osok közé :) Nah majd 5-öst :)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #225055 Írta: Tekagi

Amerikait természetesen :) Ha mind2 profi (egyik Te) azt javasolta nem is kérdéses B) Megjegyzem 4es amcsinál kell mozogni helyezkedni, menni előre, szóval a hátul állok átlövöm pályát mer én vagyok clicker később jön :lol: Lehet szakadár leszek és könnyű tankoknál is azt fogom fejlesztenni v kiveszem szovjet mellé majd s amelyik jobban muzsikál azt viszem tovább :)

8 éve 8 hónapja #225056 Írta: Quentin_KR
Megválaszolva: Quentin_KR
Na majd a 6-os M44 fog igazán tetszeni. Hatalmas "fun" faktora van :-)

8 éve 8 hónapja #225058 Írta: Tekagi

Tetszik nekem 4es is, vagyis az tetszik benne h nem hátul csak logok, lopakodhatok előre :) Quentin_KR küldik miatt veszem ki 5-t különben inkább nehéz tankokra koncentrálok meg td-re :) persze azok is amcsik)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Quentin_KR

8 éve 8 hónapja #225059 Írta: Quentin_KR
Megválaszolva: Quentin_KR

Tetszik nekem 4es is, vagyis az tetszik benne h nem hátul csak logok, lopakodhatok előre :) Quentin_KR küldik miatt veszem ki 5-t különben inkább nehéz tankokra koncentrálok meg td-re :) persze azok is amcsik)

Ugyanígy vagyok vele. Mármint az arty-s résszel. A küldetések miatt húztam ki én is. Nehéz tankokkal viszont nem szeretek játszani. Medből az amerikai fekszik a legjobban, főleg az M46 és az M48A1 amikkel élmény a játék. Td-ből próbáld ki a németeknél az Rhm.borsig ágat. Tetszeni fog :-)

8 éve 8 hónapja #225061 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Amerikai arty ág nem rossz, T9-ig éri meg fejleszteni.
Light-ból t6-T37, t7-Bulldog nagyon jó, t8-T49 ízlés dolga, én gyűlölöm de valaki imádja. Ha a T8 a cél akkor inkább a szovjet/német/kínai ágat fejleszd.
Nem vagyok profi, csak sokat játszok a játékkal és mire kifejlesztesz 30db t10-es tankot gyűlik némi tapasztalat :-D

Amerikait természetesen :) Ha mind2 profi (egyik Te) azt javasolta nem is kérdéses B) Megjegyzem 4es amcsinál kell mozogni helyezkedni, menni előre, szóval a hátul állok átlövöm pályát mer én vagyok clicker később jön :lol: Lehet szakadár leszek és könnyű tankoknál is azt fogom fejlesztenni v kiveszem szovjet mellé majd s amelyik jobban muzsikál azt viszem tovább :)

8 éve 8 hónapja #225062 Írta: Tekagi

Ugyanígy vagyok vele. Mármint az arty-s résszel. A küldetések miatt húztam ki én is. Nehéz tankokkal viszont nem szeretek játszani. Medből az amerikai fekszik a legjobban, főleg az M46 és az M48A1 amikkel élmény a játék. Td-ből próbáld ki a németeknél az Rhm.borsig ágat. Tetszeni fog :-)

Közepes tankokkal aki nálam rosszabbul játszik az boot s csak megy előre :( Szovjet td-et probáltam ki de irto hiányzot a torony :) Med-eknél a 2 profi, akik szoktak tippeket adni, segitenni, ők német ágat javasolták. Hogy nekem az feküdni fog) Most egyenlőre csak szovjet t-34es az egyetlen közepesem, leszorzozom és kész, aztán élvezkedem td-el, nehéz tankokkal :cheer:

8 éve 8 hónapja #225063 Írta: Tekagi

Amerikai arty ág nem rossz, T9-ig éri meg fejleszteni.
Light-ból t6-T37, t7-Bulldog nagyon jó, t8-T49 ízlés dolga, én gyűlölöm de valaki imádja. Ha a T8 a cél akkor inkább a szovjet/német/kínai ágat fejleszd.
Nem vagyok profi, csak sokat játszok a játékkal és mire kifejlesztesz 30db t10-es tankot gyűlik némi tapasztalat :-D

Én csapatoztam veled, behoztad t-34-et kilőttél 5-6 gépet közben mondtad nekem kulcs poziciokat is, csináltál 1700 körüli dmg-t :) szerintem az profi játék. Szerk: anno mikor csopiztunk mocsaras pályán szoltál nehézzel szikláknál megtudom fogni ellenfelet, amig sineknél gyilkolsz közben, nyert is csapat. Ezt egyedül megprobáltam, szikláknál nehézzel s visszanyalt fagyi h sineknél senki nem volt :angry: Hiába nah, random 29 ellenfél van :)

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #225066 Írta: Tekagi
Különben kajak nemértem hogy KV1-et ( félreértés ne essék, van, szeretem) annyival erősebbnek tartják T1-nél, tegnap csopiztunk mentorommal, ő japán nehezet hozta be 5-t s egyik pontnál 2db KV1el keveredtünk harcba szétszedtük őket. Sérültünk persze., de áttörtünk és hátba tudtuk támadni ellenfelet. T1-em nagyon szépen bizonyitott, egyik KV1 én kill-em volt :) Izgalmas meccs volt :) Szerk: átfogalmazom 1vs1 meccsnél a 2 dömper közötti harc nagyon 2 esélyes. Nincs elsöprő fölénye egyiknek sem.

8 éve 8 hónapja #225090 Írta: MegaJani
Megválaszolva: MegaJani
Az "emhuszonnégycseffí" pofátlan dolgokat tud művelni a "csúnyagonosz" tigrissel... de ez mimá?

Replay:http://wotreplays.com/site/3227833#murovanka-mega_jani-m24_chaffee

8 éve 8 hónapja #225184 Írta: Tekagi
Ki végezte tigrised? :) Nem tudom megnézni replays-t.

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #225195 Írta: Tekagi
Azon filoztam előre megveszem felszereléseket tankokra, néztem elemzéseket s picit bizonytalan vagyok Caffee-re tényleg kéne e töltés gyorsitó? Arty kap célzás,lővés gyorsitót :) (mennyi szemöldök lett most összevonva, fújj az otvar arty :cheer: ) T67-en álcaháló,periszkop van eddig, 3nak mit vegyek azon filozok :) töltésgyorsitó esetleg?

8 éve 8 hónapja #225206 Írta: Tomat
Megválaszolva: Tomat

Azon filoztam előre megveszem felszereléseket tankokra, néztem elemzéseket s picit bizonytalan vagyok Caffee-re tényleg kéne e töltés gyorsitó? Arty kap célzás,lővés gyorsitót :) (mennyi szemöldök lett most összevonva, fújj az otvar arty :cheer: ) T67-en álcaháló,periszkop van eddig, 3nak mit vegyek azon filozok :) töltésgyorsitó esetleg?

Töltésgyorsító nálam az alap minden tankon :).
Mostanában sok tankomon cserélem a ventillátort optikára.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 16 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 4 órája 23 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 16 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.