Mac kösz a kioktatást Sok igazságot irtál, ironia nélkül köszöntem meg Nagyonnagyon noob vagyok, időközben kezd úgy tűnni közepesekkel nem tudok játszanni. Nehéz tankok,könnyű (ámbár azoktol csak Crusader van meg, de imádom) meg td ami bejön. Arty-m egy 3as van De Stug küldik miatt ideje lenne minimum egy 4est v 5-t kifejlesztenni // Idéz:Tényleg jó tank a cromwell talán a legjobb 6-os de szerintem a tigris se volt a toppon ugyanis sok jó heavy játékos megoldja az ilyen helyzeteket illetve a cromwell ebben az egyik legjobb a 6os medek között mint mondtam úgy cikázik mint 1 light. Jól használta távolabbról vagy szűk utcán a tigris sokkal nyerőbb. Minden tank fontos a játékba és megvan hogy miben jók ez a helyzet.// Ez nagyon igaz, egy jó játékos vacak tankkal is alázhat jó tankot ha gyengébb képességű játékos irányitja utobbit.Amerikai nehezek, ők lesznek végig vive, T1-el élvezetes a játék (KV1-el is) Visszatérve a beforgatom, szétlövöm, az Crusaderrel szokott sikerülni, td v artyk ellen. Közepesem csak leszoktam szorzozni s kész, de hangsúlyozom nagyon noob vagyok. Lötyögök 5-ös szinten ismerkedem pályákkal még
Nem is rossz szándékból írtam örülök ha valamiben tudtam segíteni. Illetve ha van kedved kipróbálhatnánk pár kör szakaszt a nagyobb medekkel. Én csak medezek szóval ha van kedved mehet a szakasz hátha tudok valamit segíteni ha kell Itt tier 8 ra gondolok Illetve itt a fórumon vannak igen jó játékosok tőlük sokat lehet tanulni és általában segítenek .
Köszi szépen szakaszozos ajánlatott De még csak 5-ös gépeim vannak,, a másik meg hogy nem szivesen huznám le senki statját Szerk: lehetne már 6-os gépem is de mit kapkodjak? Legénységet fejlesztem, tanulgatom pályájon kulcs poziciokat, meg hétvégi akcióra gyűjtögetem pizt Valószinű eltapsolok 1milliót cuccokra. Majd nagy bevásárlás után fejlesztek ki arty-t meg könnyű tankot amivel haladhatok előre.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee
Tegnap elkezdtem arty-t húzni, de olyan régen játszottam már vele, h automatikusan megindultam csapattal jó lenne ez a 4-es csak tenné rendesen fel 6-osok közé Nah majd 5-öst
Tegnap elkezdtem arty-t húzni, de olyan régen játszottam már vele, h automatikusan megindultam csapattal jó lenne ez a 4-es csak tenné rendesen fel 6-osok közé Nah majd 5-öst
Amerikait természetesen Ha mind2 profi (egyik Te) azt javasolta nem is kérdéses Megjegyzem 4es amcsinál kell mozogni helyezkedni, menni előre, szóval a hátul állok átlövöm pályát mer én vagyok clicker később jön Lehet szakadár leszek és könnyű tankoknál is azt fogom fejlesztenni v kiveszem szovjet mellé majd s amelyik jobban muzsikál azt viszem tovább
Na majd a 6-os M44 fog igazán tetszeni. Hatalmas "fun" faktora van
Tetszik nekem 4es is, vagyis az tetszik benne h nem hátul csak logok, lopakodhatok előre Quentin_KR küldik miatt veszem ki 5-t különben inkább nehéz tankokra koncentrálok meg td-re persze azok is amcsik)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Quentin_KR
Tetszik nekem 4es is, vagyis az tetszik benne h nem hátul csak logok, lopakodhatok előre Quentin_KR küldik miatt veszem ki 5-t különben inkább nehéz tankokra koncentrálok meg td-re persze azok is amcsik)
Ugyanígy vagyok vele. Mármint az arty-s résszel. A küldetések miatt húztam ki én is. Nehéz tankokkal viszont nem szeretek játszani. Medből az amerikai fekszik a legjobban, főleg az M46 és az M48A1 amikkel élmény a játék. Td-ből próbáld ki a németeknél az Rhm.borsig ágat. Tetszeni fog
Amerikai arty ág nem rossz, T9-ig éri meg fejleszteni.
Light-ból t6-T37, t7-Bulldog nagyon jó, t8-T49 ízlés dolga, én gyűlölöm de valaki imádja. Ha a T8 a cél akkor inkább a szovjet/német/kínai ágat fejleszd.
Nem vagyok profi, csak sokat játszok a játékkal és mire kifejlesztesz 30db t10-es tankot gyűlik némi tapasztalat
Amerikait természetesen Ha mind2 profi (egyik Te) azt javasolta nem is kérdéses Megjegyzem 4es amcsinál kell mozogni helyezkedni, menni előre, szóval a hátul állok átlövöm pályát mer én vagyok clicker később jön Lehet szakadár leszek és könnyű tankoknál is azt fogom fejlesztenni v kiveszem szovjet mellé majd s amelyik jobban muzsikál azt viszem tovább
Ugyanígy vagyok vele. Mármint az arty-s résszel. A küldetések miatt húztam ki én is. Nehéz tankokkal viszont nem szeretek játszani. Medből az amerikai fekszik a legjobban, főleg az M46 és az M48A1 amikkel élmény a játék. Td-ből próbáld ki a németeknél az Rhm.borsig ágat. Tetszeni fog
Közepes tankokkal aki nálam rosszabbul játszik az boot s csak megy előre Szovjet td-et probáltam ki de irto hiányzot a torony Med-eknél a 2 profi, akik szoktak tippeket adni, segitenni, ők német ágat javasolták. Hogy nekem az feküdni fog) Most egyenlőre csak szovjet t-34es az egyetlen közepesem, leszorzozom és kész, aztán élvezkedem td-el, nehéz tankokkal
Amerikai arty ág nem rossz, T9-ig éri meg fejleszteni.
Light-ból t6-T37, t7-Bulldog nagyon jó, t8-T49 ízlés dolga, én gyűlölöm de valaki imádja. Ha a T8 a cél akkor inkább a szovjet/német/kínai ágat fejleszd.
Nem vagyok profi, csak sokat játszok a játékkal és mire kifejlesztesz 30db t10-es tankot gyűlik némi tapasztalat
Én csapatoztam veled, behoztad t-34-et kilőttél 5-6 gépet közben mondtad nekem kulcs poziciokat is, csináltál 1700 körüli dmg-t szerintem az profi játék. Szerk: anno mikor csopiztunk mocsaras pályán szoltál nehézzel szikláknál megtudom fogni ellenfelet, amig sineknél gyilkolsz közben, nyert is csapat. Ezt egyedül megprobáltam, szikláknál nehézzel s visszanyalt fagyi h sineknél senki nem volt Hiába nah, random 29 ellenfél van
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja#225066Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Különben kajak nemértem hogy KV1-et ( félreértés ne essék, van, szeretem) annyival erősebbnek tartják T1-nél, tegnap csopiztunk mentorommal, ő japán nehezet hozta be 5-t s egyik pontnál 2db KV1el keveredtünk harcba szétszedtük őket. Sérültünk persze., de áttörtünk és hátba tudtuk támadni ellenfelet. T1-em nagyon szépen bizonyitott, egyik KV1 én kill-em volt Izgalmas meccs volt Szerk: átfogalmazom 1vs1 meccsnél a 2 dömper közötti harc nagyon 2 esélyes. Nincs elsöprő fölénye egyiknek sem.
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja#225195Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Azon filoztam előre megveszem felszereléseket tankokra, néztem elemzéseket s picit bizonytalan vagyok Caffee-re tényleg kéne e töltés gyorsitó? Arty kap célzás,lővés gyorsitót (mennyi szemöldök lett most összevonva, fújj az otvar arty ) T67-en álcaháló,periszkop van eddig, 3nak mit vegyek azon filozok töltésgyorsitó esetleg?
Azon filoztam előre megveszem felszereléseket tankokra, néztem elemzéseket s picit bizonytalan vagyok Caffee-re tényleg kéne e töltés gyorsitó? Arty kap célzás,lővés gyorsitót (mennyi szemöldök lett most összevonva, fújj az otvar arty ) T67-en álcaháló,periszkop van eddig, 3nak mit vegyek azon filozok töltésgyorsitó esetleg?
Töltésgyorsító nálam az alap minden tankon .
Mostanában sok tankomon cserélem a ventillátort optikára.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...