Jelenleg 66 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 22 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 23 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Amerikai harckocsik

8 éve 8 hónapja #224293 Írta: jamon_serrano
Megválaszolva: jamon_serrano

Sziasztok :)
A tier 8-as amcsi T28-al lehet valamit kezdeni, hogy élvezetesebb legyen? Mert nekem már a tököm tele van azzal, hogy folyton Sand River féle nyílt pályákon döcögök 18-al és else tudom sütni az ágyút, annyira letolja a teamem az enemyt. Már a Proto se volt egy szélvész de annak legalább volt tornya, ez viszont egy ipari hulladék.

Állítólag az év folyamán a 3 lassú amcsi td sebességbuffot kap, de gondolom, azután se fog köröket verni a spotterekre. :)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 8 hónapja #224297 Írta: MDavid1995
Megválaszolva: MDavid1995
Csak tényleg az a zavaró, hogy annyira király tank lenne ha legalább 25-öt menne, de így szart nem ér.....

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #224300 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Akkor add el!
Más! . Kedves MD avid 1995. Van ennek a fórumnak egy sajátos illemtana. Ha a Te, vagy én hülye kérdéseimre valaki veszi a fáradtságot és megszakítja a játékát, ne adj isten időt áldoz véges életéből, hogy válaszoljon,, a legkevesebb, hogy megköszönöm! Ezzel nem kell különösebben fáradozni, hiszen a topikok ezt a lehetőséget automatikusan felkínálják. Azt látom, hogy számodra ez a gesztus ismeretlen. / korábbiak alapján is /
Ha te erre a csekély visszautaló udvariassági gesztusra is képtelen vagy úgy a magam részéről megértve neveltetési különbségeinket, minden veled való diskurzust lezártnak tekintek. .
A T28 al pedig csinálj amit akarsz, kit érdekel?

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #224303 Írta: MDavid1995

Akkor add el!
Más! . Kedves MD avid 1995. Van ennek a fórumnak egy sajátos illemtana. Ha a Te, vagy én hülye kérdéseimre valaki veszi a fáradtságot és megszakítja a játékát, ne adj isten időt áldoz véges életéből, hogy válaszoljon,, a legkevesebb, hogy megköszönöm! Ezzel nem kell különösebben fáradozni, hiszen a topkok ezt a lehetőséget automatikusan felkínálják. Azt látom, hogy számodra ez a gesztus ismeretlen. / korábbiak alapján is /
Ha te erre a csekély visszautaló udvariassági gesztusra is képtelen vagy úgy a magam részéről megértve neveltetési különbségeinket, minden veled való diskurzust lezártnak tekintek. .
A T28 al pedig csinálj amit akarsz, kit érdekel?

Miből gondolod, hogy nem akarom megköszönni? Csak mondjuk nem biztos, hogy épp ráérek vagy lehet valaki nem egyesével köszönget hanem a végén. Azt meg nem hiszem ,hogy te egyszer is azt láttad, hogy nem kösözönk meg valamit, mert mindig megszoktam. A neveltretést meg hagyjuk mert a másik nevét se tudod leírni, köszi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #224306 Írta: Balista1
Erre az egyszerű gesztusra gondoltam a mit a bejegyzésed alatt látsz.Nem is értem mire gondolsz, majd, ha 2017 decemberében te úgy ítéled lezártad a témát, akkor "vakkantasz" egy kösz fiúkat?
Te még soha senkinek erre a gombra nem kattintottál. Ugyanis figyeltem. Te meg miből gondolod, hogy a problémáid bárkit is érdekelnek és ahogy te nem érsz rá, úgy miért gondolod, hogy másoknak más dolguk sincs mint leesni a te kérdéseidet ?

8 éve 8 hónapja #224308 Írta: MDavid1995

Erre az egyszerű gesztusra gondoltam a mit a bejegyzésed alatt látsz.Nem is értem mire gondolsz, majd, ha 2017 decemberében te úgy ítéled lezártad a témát, akkor "vakkantasz" egy kösz fiúkat?
Te még soha senkinek erre a gombra nem kattintottál. Ugyanis figyeltem. Te meg miből gondolod, hogy a problémáid bárkit is érdekelnek?

Nagyon jól tudom, mire gondolsz és azt nem hiszem, hogy az összes témánál te végignézted, hogy én küldtem-e vagy sem és azt sem hiszem, hogy egyszer se láttad, mert elég sokat küldtem már, de mindegy. Higyj amit akarsz, nem igazán izgat, majd ha megtanulod leírni a másik nevét, akkor beszélhetünk a neveltetésről.

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #224309 Írta: Balista1
Ja ez a legnagyobb probléma? MDavid1995. Én megtanultam. Te meg tanulj meg megköszönni. Ég veled!!

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #224419 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Lassan kezd az a mulatságos helyzet előállni h közepes tankokat kivéve többi tipusbol mind amerikait fejlesztgetem :cheer: Még a szovjetel lehetett volna hasonló eset, mondjuk ott arty nem kéne, olvasva véleményeiteket :) Bár közepeseknél nehéz tankrol lépek át közepesre, s kezdek úgy lenni h kár eladni nehezet, csak túlzásnak érzem h 3 nehéz is van garázsban :huh: Excelsiort nem tekintem nehéznek.

8 éve 8 hónapja #224521 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak
Sziasztok!
nem rég vásároltam meg ezt az e5-öt és tanácsokat szeretnék kérni hozzá.mentem vele pár kört de nem igazán pattint nekem úgy ahogy azt ellenségként tapasztaltam.konkrétan általában mindenki belövi.kb egy kör volt ahol kb mindent pattintottam még olyat is amit nem gondoltam volna de a többiben még a 8-asok is bebaszkodják szemből.ennyire rng páncélja van vagy csak én nem tudom használni?az oldalát nem mutogatom mert azt tudom hogy papír.a hasát úgy tudtam eddig hogy nem nagyon lehet belőni a két szélén kívül na nekem a közepét is belövik.ha hulldownban vagyok akkor meg szétgoldozzák a tumort hiába mozgatom a tankot meg forgatom a tornyot mint egy idióta.az ágyú meg olyan semilyen.tudom hogy nehéz tank meg minden de akkor is jobbra számítottam.ha nincs beszűkülve széjjel lövi a pályaelemeket szóval kapás lövést nem támogatja plussz a pen is kevésnek érződik hiába jó papiron,ezért viszonylag sok goldot fogyaszt.legalábbis nálam.viszont goldal egész jó :troll: .

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #224604 Írta: MacAulish
Megválaszolva: MacAulish

Köszönöm szépen jó tanácsaid :) de nekem heavy csak küldik miatt kell, tigrist láttam anno h Cromwell körbe táncolja s szétszedi. Igaz tigris volt csapattársam de Cromwell tulaj teljesitménye nyűgőzött le) Biss meg irtam egy kis vadállat s én még játszanni se tudok vele.Ez a 2-es gomb trükk mire jó? :)

1 a cromwell talán a legjobb tier6 os med inkább lightos a mozgékonysága
2 a heavy-k nyernek ha nem tudod őket beforogni illetve neked csakpár mp re kell láthatónak lenni ha kimész fedezék mögül
3 az e100 hátsóját is szét lehet szedni egy tier 8 lighttal ha jól játszik valaki
4 mi kellene hogy a tigris-t ne lehessen sebezni oldalról se hogy sebezhetetlen legyen?
5 ez a megkerülés beforgás alap taktika, ezzel általában japán német amcsi medek szétkaphatók ehhez nem kell nagy skill....... szinte alap legalábbis én sárga vagyok és nyílt terepen vagy városban ha nem játszik jól a nehéz tank majdnem mindig beforgom, városban ha jól játszik azaz falhoz tolat akkor is meg lehet oldani csak nehezebb, jó toronypáncélú alacsony tankkal a beállok mellé és előre hátra csuszpitolok is remekül működik..... de néha papír tankokkal is mert egyszerűen sokan mellélőnek, ez a stílus megy x ideig aztán ilyet pershinggel vagy cent1 el vagy sta 1 el nem könnyű...... tiger 2 stb nagy tankokat úgy ahogy be lehet forogni főleg ha láncolod őket DE is3 t10 csodatankokat ezekkel lehetetlen leforogni...... ott csak a láncolás vagy a hirtelen átváltás w és s között segít.
6nem tudom mit kell ezen ámulni....ha a cromwellal egy is3 beforog valaki és kiszedi na azt mondom az igazán tud játszani vagy pershinggel egy is3 at még az is nehezebb mint egy tigrist cromwellal......
7 a t10 el rendszeresen szoktam közelharcban megalázni a medeket
8 nézz meg szakaszban 2-3 tigrist simán megesznek 3 cromwellt.

Tényleg jó tank a cromwell talán a legjobb 6-os de szerintem a tigris se volt a toppon ugyanis sok jó heavy játékos megoldja az ilyen helyzeteket illetve a cromwell ebben az egyik legjobb a 6os medek között mint mondtam úgy cikázik mint 1 light. Jól használta távolabbról vagy szűk utcán a tigris sokkal nyerőbb. Minden tank fontos a játékba és megvan hogy miben jók ez a helyzet.

Nem tudom van-e tier x es tankod de ha nem erősen javaslom a szovjet medeket pl t62a obj 140 ha ez a beforgós taktika jön be neked mert azok arra jók. Az amcsi vagy angol hát..... nagy dögöket be lehet vele forogni de nem az a feladatuk. Supportolás és dombharc ezt tudják nagyon jól ezek a medek mármint amiket írtam mert ugye a leoval sok mindent le lehet forogni :) . Mármint mondtam sárga vagyok de a Cent AX-em 90 csatából 2200 wn8-al rendelkezik és nem sokat forogtam is7-eket hidd el. Mérsékelten meg lehet oldani ha ügyesen használod de sokkal könnyebb orosz/kínai medekkel illetve én az amx30b meg leot is alkalmasnak találom rá. Ha csak azért tetszik ennyire a med stílus mert beforognak mindent akkor ne a tipikus support medeket fejlesud ki.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

8 éve 8 hónapja #224607 Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
Tozsó úrnak nyilván meg kellene írnom, hogy ifjabb brévhárt reggel suliba megy, előtte meg itt osztja az észt még hajnali fél 1-kor is :P ;) :troll:
Figyelem: Spoiler!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MacAulish

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #224609 Írta: MacAulish
Az még semmi hogy akkor fenn lenni de 6 kor kelni . Amúgy meg ő is tudja. :P Mondtam hogy én mindig úgy alszok el . Plusz ha már ideírtál jelzem hogy a héten 3 dolgozatot írunk szóval nem nagyon leszek, most tudtuk meg.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr

8 éve 8 hónapja #224657 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Mac kösz a kioktatást :) Sok igazságot irtál, ironia nélkül köszöntem meg :) Nagyonnagyon noob vagyok, időközben kezd úgy tűnni közepesekkel nem tudok játszanni. Nehéz tankok,könnyű (ámbár azoktol csak Crusader van meg, de imádom) meg td ami bejön. Arty-m egy 3as van :cheer: De Stug küldik miatt ideje lenne minimum egy 4est v 5-t kifejlesztenni :) // Idéz:Tényleg jó tank a cromwell talán a legjobb 6-os de szerintem a tigris se volt a toppon ugyanis sok jó heavy játékos megoldja az ilyen helyzeteket illetve a cromwell ebben az egyik legjobb a 6os medek között mint mondtam úgy cikázik mint 1 light. Jól használta távolabbról vagy szűk utcán a tigris sokkal nyerőbb. Minden tank fontos a játékba és megvan hogy miben jók ez a helyzet.// Ez nagyon igaz, egy jó játékos vacak tankkal is alázhat jó tankot ha gyengébb képességű játékos irányitja utobbit.Amerikai nehezek, ők lesznek végig vive, T1-el élvezetes a játék (KV1-el is) Visszatérve a beforgatom, szétlövöm, az Crusaderrel szokott sikerülni, td v artyk ellen. Közepesem csak leszoktam szorzozni s kész, de hangsúlyozom nagyon noob vagyok. Lötyögök 5-ös szinten ismerkedem pályákkal még :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MacAulish

8 éve 8 hónapja #224676 Írta: sybillak
Megválaszolva: sybillak

Sziasztok, csütörtök óta filozok HellCat vásárlásán, csak bizonytalan vagyok tényleg olyan vacak lett e mint ahogy elemzésnél vélemények szidják. Én nem játszottam vele nerf elött.Meg még skill-es csapatom sincs bele. Szóval érdekelne pár vélemény mint T1-ről. (azokat nagyon szépen köszönöm)

Én is a nerf miatt féltem tőle, és nagyot csalódtam (pozitívan). Nem szeretem a TD harcmodort, a volverine felé vittem az ágat, nem jött be, a dicker maxot pedig csak a sok csatám miatt szerettem meg.

Szóval szeretem a gyors tankokat, tier 8-ban majdhogynem spotterként használom, az átütés-pontosság kielégítő, a mobilitás (td viszonyban) szuper.

DE!

20 perc körbeforgatni a tornyot! Nem viccelek, 20 perc. Lemértem! :D :D
Közelharcra nem alkalmas a toronyforgatás és a nagy fordulókör miatt (nyilván a páncél sem teszi lehetővé).

Összességében én meglepően bírom, talán még egy dolog: sajnos a 240-es alfa picinek érződik a dicker max után. Én szinte csak a 3000-res küldi miatt TD-zek, ami dickerrel 12-15 találat (a killek miatt), ezzel meg 15+. 10 felett nekem már zakatol a szívem, hogy na, most talán meglesz, s rájövök, h Hellcattel vagyok, s még csak 2k sebzés, s maradt az ellenben 800 hp...

Szupcsi tank, ajánlom, én béna vagyok, de minden második győzelem 1. osztály vele, s már a tankász is megvan.

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #224688 Írta: MacAulish

Mac kösz a kioktatást :) Sok igazságot irtál, ironia nélkül köszöntem meg :) Nagyonnagyon noob vagyok, időközben kezd úgy tűnni közepesekkel nem tudok játszanni. Nehéz tankok,könnyű (ámbár azoktol csak Crusader van meg, de imádom) meg td ami bejön. Arty-m egy 3as van :cheer: De Stug küldik miatt ideje lenne minimum egy 4est v 5-t kifejlesztenni :) // Idéz:Tényleg jó tank a cromwell talán a legjobb 6-os de szerintem a tigris se volt a toppon ugyanis sok jó heavy játékos megoldja az ilyen helyzeteket illetve a cromwell ebben az egyik legjobb a 6os medek között mint mondtam úgy cikázik mint 1 light. Jól használta távolabbról vagy szűk utcán a tigris sokkal nyerőbb. Minden tank fontos a játékba és megvan hogy miben jók ez a helyzet.// Ez nagyon igaz, egy jó játékos vacak tankkal is alázhat jó tankot ha gyengébb képességű játékos irányitja utobbit.Amerikai nehezek, ők lesznek végig vive, T1-el élvezetes a játék (KV1-el is) Visszatérve a beforgatom, szétlövöm, az Crusaderrel szokott sikerülni, td v artyk ellen. Közepesem csak leszoktam szorzozni s kész, de hangsúlyozom nagyon noob vagyok. Lötyögök 5-ös szinten ismerkedem pályákkal még :)

Nem is rossz szándékból írtam örülök ha valamiben tudtam segíteni. Illetve ha van kedved kipróbálhatnánk pár kör szakaszt a nagyobb medekkel. Én csak medezek :) szóval ha van kedved mehet a szakasz hátha tudok valamit segíteni ha kell Itt tier 8 ra gondolok :) Illetve itt a fórumon vannak igen jó játékosok tőlük sokat lehet tanulni és általában segítenek :).

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 14 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 2 órája 41 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 14 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.