Köszönöm szépen jó tanácsaid
de nekem heavy csak küldik miatt kell, tigrist láttam anno h Cromwell körbe táncolja s szétszedi. Igaz tigris volt csapattársam de Cromwell tulaj teljesitménye nyűgőzött le) Biss meg irtam egy kis vadállat s én még játszanni se tudok vele.Ez a 2-es gomb trükk mire jó? 
1 a cromwell talán a legjobb tier6 os med inkább lightos a mozgékonysága
2 a heavy-k nyernek ha nem tudod őket beforogni illetve neked csakpár mp re kell láthatónak lenni ha kimész fedezék mögül
3 az e100 hátsóját is szét lehet szedni egy tier 8 lighttal ha jól játszik valaki
4 mi kellene hogy a tigris-t ne lehessen sebezni oldalról se hogy sebezhetetlen legyen?
5 ez a megkerülés beforgás alap taktika, ezzel általában japán német amcsi medek szétkaphatók ehhez nem kell nagy skill....... szinte alap legalábbis én sárga vagyok és nyílt terepen vagy városban ha nem játszik jól a nehéz tank majdnem mindig beforgom, városban ha jól játszik azaz falhoz tolat akkor is meg lehet oldani csak nehezebb, jó toronypáncélú alacsony tankkal a beállok mellé és előre hátra csuszpitolok is remekül működik..... de néha papír tankokkal is mert egyszerűen sokan mellélőnek, ez a stílus megy x ideig aztán ilyet pershinggel vagy cent1 el vagy sta 1 el nem könnyű...... tiger 2 stb nagy tankokat úgy ahogy be lehet forogni főleg ha láncolod őket DE is3 t10 csodatankokat ezekkel lehetetlen leforogni...... ott csak a láncolás vagy a hirtelen átváltás w és s között segít.
6nem tudom mit kell ezen ámulni....ha a cromwellal egy is3 beforog valaki és kiszedi na azt mondom az igazán tud játszani vagy pershinggel egy is3 at még az is nehezebb mint egy tigrist cromwellal......
7 a t10 el rendszeresen szoktam közelharcban megalázni a medeket
8 nézz meg szakaszban 2-3 tigrist simán megesznek 3 cromwellt.
Tényleg jó tank a cromwell talán a legjobb 6-os de szerintem a tigris se volt a toppon ugyanis sok jó heavy játékos megoldja az ilyen helyzeteket illetve a cromwell ebben az egyik legjobb a 6os medek között mint mondtam úgy cikázik mint 1 light. Jól használta távolabbról vagy szűk utcán a tigris sokkal nyerőbb. Minden tank fontos a játékba és megvan hogy miben jók ez a helyzet.
Nem tudom van-e tier x es tankod de ha nem erősen javaslom a szovjet medeket pl t62a obj 140 ha ez a beforgós taktika jön be neked mert azok arra jók. Az amcsi vagy angol hát..... nagy dögöket be lehet vele forogni de nem az a feladatuk. Supportolás és dombharc ezt tudják nagyon jól ezek a medek mármint amiket írtam mert ugye a leoval sok mindent le lehet forogni

. Mármint mondtam sárga vagyok de a Cent AX-em 90 csatából 2200 wn8-al rendelkezik és nem sokat forogtam is7-eket hidd el. Mérsékelten meg lehet oldani ha ügyesen használod de sokkal könnyebb orosz/kínai medekkel illetve én az amx30b meg leot is alkalmasnak találom rá. Ha csak azért tetszik ennyire a med stílus mert beforognak mindent akkor ne a tipikus support medeket fejlesud ki.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...