Jelenleg 173 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 17 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 18 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Amerikai harckocsik

8 éve 5 hónapja #235502 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Bazsi, Patriot (és Defender) rulez! :-D

Bazsi, biztatásnak küldöm az overall statot - azt hiszem magáért beszél mit lehet kihozni belőle. És a csillámpóni szinttől messze állok:

@F3rmi

Köszi!

Elég durván szenvedek a festés levakarása óta (kb 60 meccs). Persze a T10 is, meg bénaságom, meg fáradtan játék, meg be lehet tudni a kis mintának, de most kicsit rossz érzéssel kattintok rá. Egyszerűen... egyáltalán nem akart működni. Az új nekem is kékben, de a tragikomédia, hogy rosszabbak a statjaim, mint a festett verzióval, ami ugye nekem első heavyk között volt. Konkrétan kevesebbet sebzek vele, mint a T29cel. :applause:

Na majd összeszedjük magunkat, csak akartam hallani egy kis biztatást! ;)

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 5 hónapja #235519 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Figyelem: Spoiler!

Ma nem fogsz ki rajtam! :cheer:

(Épp tettem örömködőbe replayt is.)

8 éve 5 hónapja #235524 Írta: BiO_rOo_BOT
Ott a pont! :-D

Figyelem: Spoiler!

Ma nem fogsz ki rajtam! :cheer:

(Épp tettem örömködőbe replayt is.)

8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #235528 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Nah mentem pár kört t29el, 3-4kört, nagy ágyúval (kell majd töltés gyorsitó asszem) minuszos kör nem volt, s bebizonyosodott az arany igazság, random 29 ellenfeled van :) innen is gratulálok csapattárs td-nek aki kikapott miközben frontot tartottam :) (a szél hordja el a haját)

8 éve 5 hónapja #235530 Írta: BiO_rOo_BOT
Hogy te milyen finoman tudsz fogalmazni! Ilyen esetekben nekem ez nagyon nem megy, meg is van az eredménye.
Éppen a jól megérdemelt 2 hetes chat-ban periódusomat töltöm március 29-ig :-D

Nah mentem pár kört t29el, 3-4kört, nagy ágyúval (kell majd töltés gyorsitó asszem) minuszos kör nem volt, s bebizonyosodott az arany igazság, random 29 ellenfeled van :) innen is gratulálok csapattárs td-nek aki kikapott miközben frontot tartottam :) (a szél hordja el a haját)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

8 éve 5 hónapja #235531 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel

Hogy te milyen finoman tudsz fogalmazni! Ilyen esetekben nekem ez nagyon nem megy, meg is van az eredménye.

Am mit tudtok ilyenkkor írni, ami miatt elnémítanak titeket??? Én is írtam már egy-két cifrát csatában, de még sose kaptam chat bant :D

8 éve 5 hónapja #235533 Írta: Tekagi
Valahol igaza volt) Betoltam szikla mögé mert nem tudtam ki-be mozogni szikláknál tőle s hátulrol szétlőtt :) Mindig rátolok ha nagyképűsködők) Legközelebb hagyom menjen rá 5-ös td-vel tigrisre.

8 éve 5 hónapja #235535 Írta: Tekagi

Am mit tudtok ilyenkkor írni, ami miatt elnémítanak titeket??? Én is írtam már egy-két cifrát csatában, de még sose kaptam chat bant :D

Én még sohase szóltam be senkinek, 1k+ csata alatt is 1tk volt, az is mert a birka beugrott közém meg ellenfél közé könnyű tankkal.

8 éve 5 hónapja #235543 Írta: BiO_rOo_BOT
Tudod, ez az átka ha magas szinten bírod az angolt és ilyenkor meglehetős választékossággal bírom kifejezni magam Shakespeare-nyelvén, sokszor hosszú perceken keresztül :-D
A végén már éreztem, hogy kapni fogok valamiti mert valószerűtlen volt hogy a WG sokáig nézi az ámokfutásom a chat-ablakban :-D

8 éve 5 hónapja #235626 Írta: Grande__Reagel

Tudod, ez az átka ha magas szinten bírod az angolt és ilyenkor meglehetős választékossággal bírom kifejezni magam Shakespeare-nyelvén, sokszor hosszú perceken keresztül :-D
A végén már éreztem, hogy kapni fogok valamiti mert valószerűtlen volt hogy a WG sokáig nézi az ámokfutásom a chat-ablakban :-D

Én sem állok hadilábon az angollal, bár az angol káromkodásban a f*ck különböző használhatain kívül nem sokat tudok :cheer:

8 éve 5 hónapja #235633 Írta: BiO_rOo_BOT
Szeretnél magánórákat? ;-)
Az elmúlt több mint 20 évben van szerencsém ezen a nyelven dolgozni (arról nem beszélve hogy külföldön is élek) - ígybátran állíthatom, hogy a f*ck az alapszint. Az igazán pallérozott káromkodók hosszú perceking is tudnak roppant ékesszólóan káromkodni a f*ck használata nélkül is ;-) Nem elhanyagolandó előnye, hogy sokszor meg se értik :-D

Én sem állok hadilábon az angollal, bár az angol káromkodásban a f*ck különböző használhatain kívül nem sokat tudok :cheer:

8 éve 5 hónapja #235634 Írta: Grande__Reagel

Az elmúlt több mint 20 évben van szerencsém ezen a nyelven dolgozni (arról nem beszélve hogy külföldön is élek) - ígybátran állíthatom, hogy a f*ck az alapszint. Az igazán pallérozott káromkodók hosszú perceking is tudnak roppant ékesszólóan káromkodni a f*ck használata nélkül is ;-) Nem elhanyagolandó előnye, hogy sokszor meg se értik :-D

Néhány éve voltam gyakorlaton 6 hétig Észak-Írországban... Ott minden mondatban volt egy f*ck, de szószerint, nő, férfi, idős, fiatal, alacsony beosztású, magas beosztású, a f*ck amolyan kötőszó volt :D
Aztán lehet mondtak mást is, amit az általad felvázolt okok miatt, lehet nem is értettem. De olyan gyakori volt a f*ck, ha amellé raktak még mást is, akkor azoknak nem is volt egymáshoz egy normális szava sem :lol: :lol:

8 éve 5 hónapja #235839 Írta: Ace of spades
Megválaszolva: Ace of spades

Néhány éve voltam gyakorlaton 6 hétig Észak-Írországban... Ott minden mondatban volt egy f*ck, de szószerint, nő, férfi, idős, fiatal, alacsony beosztású, magas beosztású, a f*ck amolyan kötőszó volt :D
Aztán lehet mondtak mást is, amit az általad felvázolt okok miatt, lehet nem is értettem. De olyan gyakori volt a f*ck, ha amellé raktak még mást is, akkor azoknak nem is volt egymáshoz egy normális szava sem :lol: :lol:

Ezek szerint nem csak a magyar nyelvnek lételeme, mintegy maltere a coitus megfelelője :) Bár a magyar nyelvben a kötőszavakon túl minden igét helyettesíthetsz a b..ni igével, a siker garantált. :troll:

8 éve 5 hónapja #237043 Írta: Tekagi
Áhh de istenkirály T-29 tornya, sivatagi pálya (nevére nem emlékszem) beálltam 2 szikla mögé s Lövé-t hotra idegeltem asszem, mert nem tudott átütni, meg volt vele még egy heavy, igaz alig sebeztem de meccs végén volt majdnem 2k lepattanom :cheer: Nagyon tetszett hogy nem mernek előbujni csak pattognak B)

8 éve 5 hónapja #237066 Írta: BiO_rOo_BOT
Tornyozó T29-re nem szoktak "csak úgy" rárohanni - kivéve azok akik nem tudják ez mit jelent ;-)

Áhh de istenkirály T-29 tornya, sivatagi pálya (nevére nem emlékszem) beálltam 2 szikla mögé s Lövé-t hotra idegeltem asszem, mert nem tudott átütni, meg volt vele még egy heavy, igaz alig sebeztem de meccs végén volt majdnem 2k lepattanom :cheer: Nagyon tetszett hogy nem mernek előbujni csak pattognak B)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 8 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 19 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.