Jelenleg 132 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 3 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Amerikai harckocsik

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #227913 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Minden szavad igaz :) Dehogy fogom másra én hibáztam el, de kezdéshez visszatérve M6 jó gép (lesz) meg kell tanulni játszanom vele :) S amig stock t1 üzemmodban használjam)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 8 hónapja #227918 Írta: Tekagi
Csak (kövez meg érte) jó lett volna arcoskodni h stock géppel lehoztam meccset :lol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos

8 éve 8 hónapja #227925 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Ez egy igazi jótanács, érdemes megfogadni, csak ismételni tudom amit Káosz-kapitány írt lent - ha elindul a lemming-train jobb felszállni rá és menni a tömeggel mint elhalni magányosan. Így legalább az egyik oldalon meglesz a kritikus tömeg bármilyen játékosok is vannak a vonaton (kivétel pár pálya, ahol a megfelelő tankkal megfelelő pozíciókban akár 3 tank is feltart egy komplett csapatot)

tudtam heavy-vel oda kell menni. S hiába mentem, hiányzott társ, egyedül cseszhettem, ideiglenesen feltartottam ellenfelet, de lerohantak. Szóval csopiba jó játszani,tanulni kulcspoziciokat :)

Egy nehéz tankkal nem kell mindig a nehéz oldalra menni. Persze, egyedül lennél: ne oda menj!
Ilyenkor mész a másik oldalra és segítesz megtolni a másik oldalt, hogy legalább az egyik oldalt győzzön a csapat.

A legrosszabb az ilyen lemming trainekben, amikor az egyik oldalt senki nincs, vagy két tank,amit 1 perc alatt ledarálnak, a másik oldalon meg szétszórodnak a csapattagok, egy része már azelső percben visszafelé néz a zászló felé, a másik fele a vonat elején meg megijed az első spottól és azzal foglalkozik, hogy maga alá rittyencsen, amíg ki nem lövik. Így aztán se push, se semmi, a vége az, hogy a kis vonatot két oldalról (vagy még többről) kezdi el darálni az ellenfél. Top tier heavynél sosem jó a bázis védés első perctől, akkor nyomni kell a közepes oldalt, és akkor visszamenni, ha ott meghalt a szemben lévő 3-4-5 ellenfél.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Tekagi

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #228224 Írta: Tekagi
Végre este mentem egy nagyon jó meccset, pedig de vacakul kezdődőtt :) 8as tier, alig ismerős pálya) Szóval udvariasan beálltam 2 topp tier mögé s követtem őket, aztán megálltam egy kereszteződésnél szikla mögött s gondoltam átmegy,jön valaki meglövöm, hát nem odaevett a roseb egy IS-t+T29-est :cheer: A halálraitéltek nyugalmával kezdtem párbajozni s mivel beszállt mellém egy td-énk is irtó meglepett h ők vesztettek :woohoo: Mindenesetre nagyon tetszett a meccs :) Meg is nyertük, sebeztem is (arty 1db volt mondjuk) többi is ilyen lehetne a vassal :) De azé kiváncsi vagyok fullra fejlesztve mire képes, skill-es csapattal :) Innen is köszönöm Chaos a tippet felfüggesztésre :) Itt mintha előny lett volna h nem topp ágyú van, mert mients valamelyik hetes előbujt már lőttem is :)

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #231970 Írta: Tekagi
Filozok h feladom német közepesekkel terveim (mondjuk egyre jobb az 5-ös nehéz) és elindulok M26 Pershing felé. Aki játszott vele, irhatna rola, mennyire noob barát pl :) Mondjuk mire odaérnék valószinű, nerfelik ha túl jó.

8 éve 7 hónapja #231981 Írta: dotty
Megválaszolva: dotty
T110E5 nehézre gondolsz? Azt éppen a tegnapi peccsben nerfelték le rendesen. Én úgy eladtam, mint a huzat.

8 éve 7 hónapja #231989 Írta: Tekagi
Úgy indultam neki hogy e5 lesz első 10es heavy-m. Most kifejlesztem még t-29et s várok. Közepesek érdekelnének de már irták h jók.

8 éve 7 hónapja #231992 Írta: uBootVII
Megválaszolva: uBootVII
Nálam még garázsban van az E5, de amint kell egy kis pénz, megy a levesbe. Jelenleg az M103 sokkal jobb, addig érdemes elmenni! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

8 éve 7 hónapja #231993 Írta: uBootVII
Megválaszolva: uBootVII

Filozok h feladom német közepesekkel terveim (mondjuk egyre jobb az 5-ös nehéz) és elindulok M26 Pershing felé. Aki játszott vele, irhatna rola, mennyire noob barát pl :) Mondjuk mire odaérnék valószinű, nerfelik ha túl jó.

Én nem szerettem. Nem is igazán noob barát. A tornya kellemesen páncélozott, egész mozgékony és az ágyú nagyon jó rajta (pontos, most már jó az átütése, teljesen jó a sebzés), de ha valamit elrontasz, akkor belövik mindenhol és annyira nem mobilis, hogy elmenekülj. Azért éri csak meg vinni, mert az utána lévő a borzalmas grind ellenére nagyon jó gép és az m48-ról sem hallottam rosszat. (nekem még oda kell 80k xp)

8 éve 7 hónapja #231994 Írta: Tekagi
Köszi, de 7-8as a max amig elmennék. Igy ha Pershing ilyen lehet mégse lene jó választás.

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #232090 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci
Probalgatom az E5-t nerf utan, igazabol nem kell leirni a tankot mert meg mindig nagyon jol hasznalhato. Annyi, hogy tobbet kell mozgatni a tonyot, hogy ne lojek be a kupolat.

Maus es Defender T110E5 ellen (2 vs 1 szitu), balanszolt 9-es amerikai klikker.

Replay.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi, Tomat

8 éve 7 hónapja #232091 Írta: wotman4000
Megválaszolva: wotman4000

Probalgatom az E5-t nerf utan, igazabol nem kell leirni a tankot mert meg mindig nagyon jol hasznalhato. Annyi, hogy tobbet kell mozgatni a tonyot, hogy ne lojek be a kupolat.

Maus es Defender T110E5 ellen (2 vs 1 szitu), balanszolt 9-es amerikai klikker.

Replay.

Én t28at néztem.érezhetö rajta az a sebességkülömbség ami eddig volt,és ami lett.

8 éve 7 hónapja #232094 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata

Nálam még garázsban van az E5, de amint kell egy kis pénz, megy a levesbe. Jelenleg az M103 sokkal jobb, addig érdemes elmenni! :)

Majd meglátom mi lesz, M103-ig élveztem azt az ágat, de az M103-al jelenleg nem adja annyira, szerintem azon az ágon a T32 az ultimate best.

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #232098 Írta: Tekagi
DobiLaci köszi replay-t és grat a harchoz :) én noob véleményem e5 birja még a pofonokat és oda tudja tenni magát :) Persze nem vagyok profi sőőőőt) Az külön tetszett h toltad gépet előre nem hátul sirtál h spott,spott pls. Ez a videó megint kedvet hozott E5höz :) Szerk: az vicces volt mikor td-t kergetted szikla körül, kicsit sajnáltam is illetőt :cheer:

8 éve 7 hónapja #232100 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

DobiLaci köszi replay-t és grat a harchoz :) én noob véleményem e5 birja még a pofonokat és oda tudja tenni magát :) Persze nem vagyok profi sőőőőt) Az külön tetszett h toltad gépet előre nem hátul sirtál h spott,spott pls. Ez a videó megint kedvet hozott E5höz :) Szerk: az vicces volt mikor td-t kergetted szikla körül, kicsit sajnáltam is illetőt :cheer:

Koszi!

Heavy tankkal menni kell elore es spottolni az ellenfel heavy-jeit mert arra valok. Foleg top tankkent. :)

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 16 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 4 órája 23 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 16 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.