8 éve 7 hónapja - 8 éve 6 hónapja#232116Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Kivéve Excelsiort annál szerintem elbaccták besorolását.Már le se szorzozom azt a vacakot) Mindenesetre replayod meggyőző, mondjuk még honapokba fog telni h 10ig érjek héten HellCatt fejlesztése lesz fő program torony,ágyú...
Kicsit felháborodtam, nézgettem M6 legénységét+t29-ét, de viccesek Mind1 t29 kell, meg is lesz aztán hosszúúúúúúúúú ideig ő lesz legnagyobb tier garázsban
Kicsit felháborodtam, nézgettem M6 legénységét+t29-ét, de viccesek Mind1 t29 kell, meg is lesz aztán hosszúúúúúúúúú ideig ő lesz legnagyobb tier garázsban
Az eddigi legjobb tankod lesz, majd csak figyeld...
Ne sajnáld tőle a felszerelést, fejleszd ki elit-re, és utána az xp menjen a legénységre. Meghálálja
Szia Bazsi,
Alapból nem érzek változást. Ami nagyon befolyásolja a pillanatnyi teljesítményt vele az a T25 Pilot event, mert rengetegen tolják t10-ben a dmg miatt így szinte folyamatos vele a bottom tier. Ilyen körülményke között max. kéket lehet/tudok vele hozni.
De ha ez az effekt nem lenne, akkor ugyanolyan jól működik mint eddig. Nekem a kedvenc prémtankom az összzes közül, pedig majdnem mind megvan (az újak közül az összes).
Csatolok pár print-screent az elmúlt időszakról ezt alátámasztandó:
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja#235016Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
@F3rmi
Köszi!
Elég durván szenvedek a festés levakarása óta (kb 60 meccs). Persze a T10 is, meg bénaságom, meg fáradtan játék, meg be lehet tudni a kis mintának, de most kicsit rossz érzéssel kattintok rá. Egyszerűen... egyáltalán nem akart működni. Az új nekem is kékben, de a tragikomédia, hogy rosszabbak a statjaim, mint a festett verzióval, ami ugye nekem első heavyk között volt. Konkrétan kevesebbet sebzek vele, mint a T29cel.
Na majd összeszedjük magunkat, csak akartam hallani egy kis biztatást!
Elég durván szenvedek a festés levakarása óta (kb 60 meccs). Persze a T10 is, meg bénaságom, meg fáradtan játék, meg be lehet tudni a kis mintának, de most kicsit rossz érzéssel kattintok rá. Egyszerűen... egyáltalán nem akart működni. Az új nekem is kékben, de a tragikomédia, hogy rosszabbak a statjaim, mint a festett verzióval, ami ugye nekem első heavyk között volt. Konkrétan kevesebbet sebzek vele, mint a T29cel.
Na majd összeszedjük magunkat, csak akartam hallani egy kis biztatást!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, Ba_nshee
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja#235019Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Kösz Bazsi, F3rmi 4es td-vel emberkedek újabban sokat, meg úgy lejebb vettem hajtásbol. HellCatal néha tolok 1-1 kört, nem élmény, nah de ellenfeleknek is kell legyen jó napja Tegnap jedi lovagok is szétaláztak hiába voltam topp tier M6-al (meg egész csapatunkat leverték) Mindenesetre ha t-29el kb úgy fog menni mint KV-1el nagyon fogom szeretni
Sziasztok. Kifejlesztettem t29-et (még kell zseton árához) de kérdezni szeretnék Pershing-ről az amerikai közepesről. Mert miután meglesz t29, egy noob barát közepes ágra rámennék Mondjuk lassan ott tartok csak heavy+arty amikkel jól megy a játék Jumbo is piszkálja fantáziám nagyon, olyan mint egy mini heavy, annál valószinű sokáig elidőzők Vagy tolom tovább szovjet közepes ágat, de iszonyu mennyire nem megy, amivel meg nem megy nem játszom) Ui: T29-re nagy ágyú-t kifree-zem? Csak mert M6 ágyúját kapja az meg tier 8-ban eléggé zsenge.
Sziasztok. Kifejlesztettem t29-et (még kell zseton árához) de kérdezni szeretnék Pershing-ről az amerikai közepesről. Mert miután meglesz t29, egy noob barát közepes ágra rámennék Mondjuk lassan ott tartok csak heavy+arty amikkel jól megy a játék Jumbo is piszkálja fantáziám nagyon, olyan mint egy mini heavy, annál valószinű sokáig elidőzők Vagy tolom tovább szovjet közepes ágat, de iszonyu mennyire nem megy, amivel meg nem megy nem játszom) Ui: T29-re nagy ágyú-t kifree-zem? Csak mert M6 ágyúját kapja az meg tier 8-ban eléggé zsenge.
Szerintem a pershing nem annyira noob-barát. Torony, ágyú jó, de máshol azért belövik, ha nem figyelsz. Én kifejezetten nem szerettem, viszont az M46 Patton miatt megéri, az nagyon jó gép Jumbot szerettem, saját tierben nagyon jó a tornya (alap) és a front is. Tulajdonképpen azzal tanultam meg tornyozni, én arról mentem a t29-re. Az ágyúra pedig, ha nincs türelmed, mehet a free
A szovjet közepesek nem rosszak, csak eléggé megfontoltan kell használni őket, mert páncélvédettségük az nincs. Vagyis T-44-től kezdődik.
Szia!
A kis agyu is jo ha folyatosan tuzelesi pozicioban tudsz maradni, ha ritkabban tudsz loni, fedezekbol kilyonni a nagy eredmenyesebb . szerintem mindenkeppen erdemes feltenni, max a licsit ne afd el es vissza tudod csetelni ha nem vallik be, de szerintem szeretni fogod.
Köszi szépen akkor tolom szovjet közepes ágat. Nagy ágyú kell, nem türelmetlenség, de M6 vs Kv-85 párbajnál egyszer nem ütötte át közvetlen közelről (igaz ami igaz ő se engem, arty szedett ki, quvára örültem neki )
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...