Jelenleg 113 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 3 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Amerikai harckocsik

8 éve 8 hónapja #226297 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Picit off lesz, de nemsokára megvan M6-ra az exp, pénzem is van rá, mégis azt szeretném kérdezni szerintettek várjak e mikor lesz akció árára? Nem gond mert T1el élvezet a játék (többnyire) meg legénység is fejlödik szépen :) Szerk: most meg majd pláne dőlni fog zseton,free exp h KV1 is elit lesz :)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 8 hónapja #226310 Írta: uuee
Megválaszolva: uuee

Azon filoztam előre megveszem felszereléseket tankokra, néztem elemzéseket s picit bizonytalan vagyok Caffee-re tényleg kéne e töltés gyorsitó? Arty kap célzás,lővés gyorsitót :) (mennyi szemöldök lett most összevonva, fújj az otvar arty :cheer: ) T67-en álcaháló,periszkop van eddig, 3nak mit vegyek azon filozok :) töltésgyorsitó esetleg?

Töltésgyorsító nálam az alap minden tankon :).
Mostanában sok tankomon cserélem a ventillátort optikára.

Crusadert anélkül hajtom, és nem is hiányzik rá (gld, venti, optika), de a chaffee lénylegesen lassabban tölt és lényegesen gyorsabban céloz, úgyhogy arra mindenképpen töltésgyorsító
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #226313 Írta: Tekagi

Azon filoztam előre megveszem felszereléseket tankokra, néztem elemzéseket s picit bizonytalan vagyok Caffee-re tényleg kéne e töltés gyorsitó? Arty kap célzás,lővés gyorsitót :) (mennyi szemöldök lett most összevonva, fújj az otvar arty :cheer: ) T67-en álcaháló,periszkop van eddig, 3nak mit vegyek azon filozok :) töltésgyorsitó esetleg?

Töltésgyorsító nálam az alap minden tankon :).
Mostanában sok tankomon cserélem a ventillátort optikára.

Crusadert anélkül hajtom, és nem is hiányzik rá (gld, venti, optika), de a chaffee lénylegesen lassabban tölt és lényegesen gyorsabban céloz, úgyhogy arra mindenképpen töltésgyorsító

Kösz szépen, Crusaderen álcaháló+távcső van :) Caffee-ra akkor majd veszek egy töltésgyorsitott, van egy tartalék raktáramban de M6-ra szánom :) Picit kezd beteges lenni h minden járműből amcsit fejlesztem vagy majd fogom)

8 éve 8 hónapja #226992 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Hali!

A T49-et érdemes még megvenni?Vagy teljesen felesleges mert 1-2 hónapon belül úgyis elveszik a "troll gun"-ját és tier 9es lesz?

8 éve 8 hónapja #227078 Írta: Luminoscope
Megválaszolva: Luminoscope
Én pont ez miatt nem veszem vissza :unsure:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Artyom1986

8 éve 8 hónapja #227670 Írta: Tekagi
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, M6-ot megéri megvenni? Csak mert 2-3 nap s kitudom váltanni T1-el szerzett exp-n, de annyi free exp-m van hogy kifejlesztem rajta tornyot, topp ágyút s marad free még t-29-re is, vegyem meg azt inkább? Vagy M6 s legénységet fejlesszem? Ami nem is lesz jó T29-be sajnos.

8 éve 8 hónapja #227675 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Attól függ milyen az a legénység.
M6 megéri, de a T29 még jjobban, az legyen az elsődleges cél szerintem.

Sziasztok, azt szeretném kérdezni, M6-ot megéri megvenni? Csak mert 2-3 nap s kitudom váltanni T1-el szerzett exp-n, de annyi free exp-m van hogy kifejlesztem rajta tornyot, topp ágyút s marad free még t-29-re is, vegyem meg azt inkább? Vagy M6 s legénységet fejlesszem? Ami nem is lesz jó T29-be sajnos.

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #227676 Írta: Tekagi

Attól függ milyen az a legénység.
M6 megéri, de a T29 még jjobban, az legyen az elsődleges cél szerintem.

Még nincs skill nekik, majd javitást teszem elsőnek.De egy új tag mindenképp kell. Lehet azt aranyé megveszem :) Vagy passz. De azé T1 megmarad, szeressem gép lett......)

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #227678 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Az M6 jó erős iparos munka. MIndenki maga dönti el, mire szórja el a szabad xp-jét, de szerintem, ha kifullozva megveszed az M6-ot, akkor az M6 szépen ki farmolja a T29-re valót.
Az M6-tal persze okosan kell játszani, mivel a páncélja nem igazán előre lépés a T1-hez képest. Már a saját szinteden is megfontoltnak kell lenni, ha az ellenfélnél KV-2, O-I, vagy T-150 van. De ez egyébként minden tankra igaz! :P
A legénységgel őszintén nem tudom mi a gond. Az M6 legénysége teljesen kompatibilis a T1-vel. A T29-be valóban át kell képezni az egyik lövészt töltővé, de ezt a T1-ről is meg kell tenni. Vagy indítani egy új lövészt a T29-be.

A T1-et te tudod, megtartós ötös nehéznek én még továbbra is a KV-1-et fejleszteném ki a helyedben.

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #227679 Írta: Tekagi
Köszi, végülis mit kapkodjak, jogos. A megfontolt játék meg minden csata előtti figyelmeztetés mentoromtol :) T1-el végülis nagyon jó játszanni, M6 is ha hasonló kár lenne kihagyni talán. Akkor free exp-én inkább Caffee-t veszem ki. Köszi srácok :) Szerk: KV-1 is megvan, megtartósnak,sőt már elit is :oops:

8 éve 8 hónapja #227695 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
Amerikai nehéz ágon szerintem T1-től T32-ig minden tank nagyon szuper, az M103-ról és a T110E5-ről azért nem nyilatkozom, mert azok nincsenek meg, én biztos nem költenék a T29 kifejlesztésére free xp-t, mert az M6-al élvezetes a játék és könnyen össze lehet szedni a szükséges xp-t. Tény, hogy a nagy troll löveges behemótokra figyelni kell vele, de azért én ritkán tapasztaltam azt, hogy OI, KV-2 belémvernék a max sebzésüket, amit pl. egy korábbi 6-os nehezemnél az ARL-nél rendszeresen tapasztaltam, pont azért váltottam 6-os nehéz terén az M6-ra, mert elegem lett abból, hogy picit is fordítottam az ARL tornyát és már kaptam is a 700-as sebzést. M6-nak a tornya annyira nem puha, hogy simán átüssék a troll lövegekkel.

8 éve 8 hónapja #227696 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
T69 mennyire használható a maga szintjén illetve SH-ban?

(Lehet megtartom az XP-t a T49-en az érkező Sheridan-hoz, és a T69-cel húznám ki a T54E1-hez szükséges XP-t + képezném a legénységet.)

8 éve 8 hónapja #227698 Írta: EnuresisNocturna
Megválaszolva: EnuresisNocturna

(Lehet megtartom az XP-t a T49-en az érkező Sheridan-hoz, és a T69-cel húznám ki a T54E1-hez szükséges XP-t + képezném a legénységet.)

Engem kicsit kiidegelt anno. 109 csata alatt tudtam túllépni rajta. Jó lenne ha 5-ös tára lenne vagy nem is legalább 6-os mint a franciáknak. Ezzel a jelenlegi 4*240-el nem sok mindenkit tudsz meghatni. AP átütés alacsonyabb tankokra jó de saját szinten már okosan kell játszani, 10-es szinten meg annyi. Vagy tolod csak HEAT lőszerrel de akkor meg viszi a házad is. Bár ha van kredit oly mindegy.
Egy szó mint száz. Odafigyelve el lehet vele lenni.

8 éve 8 hónapja #227700 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Maga szintjén szerettem, használható. Felsőbb szinteken már gond az átütése (arannyal kompenzálható).
SH-ra nem ajánlom, talán egyszer se láttam.

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #227868 Írta: Tekagi
Nah megvan M6, egyenlőre pihentettem amig fel nem tudom fejlesztenni fre exp-ből. Esti csatába 2x betette topp tiernek, én élveztem vele játékot, voltak kill-ek, sebzések, de HellCat csapattársam idézve: uninstall game idiot :silly: Szerintem stock gépnek jó 2-3 kill meg utolsóként életbe maradni :) (a HellCat tulaj meg bő nyálal..... mert csata első 3percébe kilőték aztán irányitanni probálta csapatot) Persze abban igaza volt h jobb lehetnék, sokat kell még, rengeteget tanulni, 8-ok közt meg semmi keresnivalóm.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 16 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 4 órája 23 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 16 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.