Picit off lesz, de nemsokára megvan M6-ra az exp, pénzem is van rá, mégis azt szeretném kérdezni szerintettek várjak e mikor lesz akció árára? Nem gond mert T1el élvezet a játék (többnyire) meg legénység is fejlödik szépen Szerk: most meg majd pláne dőlni fog zseton,free exp h KV1 is elit lesz
Azon filoztam előre megveszem felszereléseket tankokra, néztem elemzéseket s picit bizonytalan vagyok Caffee-re tényleg kéne e töltés gyorsitó? Arty kap célzás,lővés gyorsitót (mennyi szemöldök lett most összevonva, fújj az otvar arty ) T67-en álcaháló,periszkop van eddig, 3nak mit vegyek azon filozok töltésgyorsitó esetleg?
Töltésgyorsító nálam az alap minden tankon .
Mostanában sok tankomon cserélem a ventillátort optikára.
Crusadert anélkül hajtom, és nem is hiányzik rá (gld, venti, optika), de a chaffee lénylegesen lassabban tölt és lényegesen gyorsabban céloz, úgyhogy arra mindenképpen töltésgyorsító
Azon filoztam előre megveszem felszereléseket tankokra, néztem elemzéseket s picit bizonytalan vagyok Caffee-re tényleg kéne e töltés gyorsitó? Arty kap célzás,lővés gyorsitót (mennyi szemöldök lett most összevonva, fújj az otvar arty ) T67-en álcaháló,periszkop van eddig, 3nak mit vegyek azon filozok töltésgyorsitó esetleg?
Töltésgyorsító nálam az alap minden tankon .
Mostanában sok tankomon cserélem a ventillátort optikára.
Crusadert anélkül hajtom, és nem is hiányzik rá (gld, venti, optika), de a chaffee lénylegesen lassabban tölt és lényegesen gyorsabban céloz, úgyhogy arra mindenképpen töltésgyorsító
Kösz szépen, Crusaderen álcaháló+távcső van Caffee-ra akkor majd veszek egy töltésgyorsitott, van egy tartalék raktáramban de M6-ra szánom Picit kezd beteges lenni h minden járműből amcsit fejlesztem vagy majd fogom)
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, M6-ot megéri megvenni? Csak mert 2-3 nap s kitudom váltanni T1-el szerzett exp-n, de annyi free exp-m van hogy kifejlesztem rajta tornyot, topp ágyút s marad free még t-29-re is, vegyem meg azt inkább? Vagy M6 s legénységet fejlesszem? Ami nem is lesz jó T29-be sajnos.
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, M6-ot megéri megvenni? Csak mert 2-3 nap s kitudom váltanni T1-el szerzett exp-n, de annyi free exp-m van hogy kifejlesztem rajta tornyot, topp ágyút s marad free még t-29-re is, vegyem meg azt inkább? Vagy M6 s legénységet fejlesszem? Ami nem is lesz jó T29-be sajnos.
Még nincs skill nekik, majd javitást teszem elsőnek.De egy új tag mindenképp kell. Lehet azt aranyé megveszem Vagy passz. De azé T1 megmarad, szeressem gép lett......)
Az M6 jó erős iparos munka. MIndenki maga dönti el, mire szórja el a szabad xp-jét, de szerintem, ha kifullozva megveszed az M6-ot, akkor az M6 szépen ki farmolja a T29-re valót.
Az M6-tal persze okosan kell játszani, mivel a páncélja nem igazán előre lépés a T1-hez képest. Már a saját szinteden is megfontoltnak kell lenni, ha az ellenfélnél KV-2, O-I, vagy T-150 van. De ez egyébként minden tankra igaz!
A legénységgel őszintén nem tudom mi a gond. Az M6 legénysége teljesen kompatibilis a T1-vel. A T29-be valóban át kell képezni az egyik lövészt töltővé, de ezt a T1-ről is meg kell tenni. Vagy indítani egy új lövészt a T29-be.
A T1-et te tudod, megtartós ötös nehéznek én még továbbra is a KV-1-et fejleszteném ki a helyedben.
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja#227679Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Köszi, végülis mit kapkodjak, jogos. A megfontolt játék meg minden csata előtti figyelmeztetés mentoromtol T1-el végülis nagyon jó játszanni, M6 is ha hasonló kár lenne kihagyni talán. Akkor free exp-én inkább Caffee-t veszem ki. Köszi srácok Szerk: KV-1 is megvan, megtartósnak,sőt már elit is
Amerikai nehéz ágon szerintem T1-től T32-ig minden tank nagyon szuper, az M103-ról és a T110E5-ről azért nem nyilatkozom, mert azok nincsenek meg, én biztos nem költenék a T29 kifejlesztésére free xp-t, mert az M6-al élvezetes a játék és könnyen össze lehet szedni a szükséges xp-t. Tény, hogy a nagy troll löveges behemótokra figyelni kell vele, de azért én ritkán tapasztaltam azt, hogy OI, KV-2 belémvernék a max sebzésüket, amit pl. egy korábbi 6-os nehezemnél az ARL-nél rendszeresen tapasztaltam, pont azért váltottam 6-os nehéz terén az M6-ra, mert elegem lett abból, hogy picit is fordítottam az ARL tornyát és már kaptam is a 700-as sebzést. M6-nak a tornya annyira nem puha, hogy simán átüssék a troll lövegekkel.
T69 mennyire használható a maga szintjén illetve SH-ban?
(Lehet megtartom az XP-t a T49-en az érkező Sheridan-hoz, és a T69-cel húznám ki a T54E1-hez szükséges XP-t + képezném a legénységet.)
Engem kicsit kiidegelt anno. 109 csata alatt tudtam túllépni rajta. Jó lenne ha 5-ös tára lenne vagy nem is legalább 6-os mint a franciáknak. Ezzel a jelenlegi 4*240-el nem sok mindenkit tudsz meghatni. AP átütés alacsonyabb tankokra jó de saját szinten már okosan kell játszani, 10-es szinten meg annyi. Vagy tolod csak HEAT lőszerrel de akkor meg viszi a házad is. Bár ha van kredit oly mindegy.
Egy szó mint száz. Odafigyelve el lehet vele lenni.
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja#227868Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Nah megvan M6, egyenlőre pihentettem amig fel nem tudom fejlesztenni fre exp-ből. Esti csatába 2x betette topp tiernek, én élveztem vele játékot, voltak kill-ek, sebzések, de HellCat csapattársam idézve: uninstall game idiot Szerintem stock gépnek jó 2-3 kill meg utolsóként életbe maradni (a HellCat tulaj meg bő nyálal..... mert csata első 3percébe kilőték aztán irányitanni probálta csapatot) Persze abban igaza volt h jobb lehetnék, sokat kell még, rengeteget tanulni, 8-ok közt meg semmi keresnivalóm.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...