11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja#54702Írta: Joci333
Megválaszolva: Joci333
Üdv. parancsnokok!
Szeretném megkérdezni, hogyan lehet túljutni a B1-en ép elmével, minimális gold lőszerrel? (A két unicum játékossal választ kéretik hanyagolni )
Valami taktika vagy mittudomén?
THX zombifing_333
Üdv. parancsnokok!
Szeretném megkérdezni, hogyan lehet túljutni a B1-en ép elmével, minimális gold lőszerrel? (A két unicum játékossal választ kéretik hanyagolni )
THX zombifing_333
Free XP-vel, akkor egy darab gold lőszert sem kell ellőjél, sőt simát sem
Üdv. parancsnokok!
THX zombifing_333
Free XP-vel, akkor egy darab gold lőszert sem kell ellőjél, sőt simát sem
A free xp választ is kéretik hanyagolni! Vajon hány csatát kell menni T3-4-es harckocsival, hogy 15000 free xp-t összekaparjak? (Ez már kicsit OFF)
Pedig a két unicum jó ötlet. Még két kevésbé unicum is jó, ha megtanultok együtt dolgozni.
Amúgy a top ágyú egész pontos, gyors és gyorsan céloz, szóval alkalomadtán kempelni is lehet. Ehhez mindenképp kell rá 6.érzék. Meg ha már kempelsz álcaháló és periszkóp is. Bár az álcaháló elég kétes eredménnyel kecsegtet, de legalább ingyen átrakható.
Lehet még sidescapalni is, mármint úgy kimenni az ellenfél elé, hogy csak az oldalát tudja lőni 15-20° -os szögben, hogy pattanjon. A 60mm tier4-ben elég erre, de meg ne próbáld tier6-ban. Ha erre vetemedsz egy szerszámos láda jól jöhet, segít visszarakni a lánctalpat.
Közelharcban érdemes gyenge pontokat lőni vele, ezzel a tűzgyorsasággal veszélyes is tud lenni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Joci333
Pedig a két unicum jó ötlet. Még két kevésbé unicum is jó, ha megtanultok együtt dolgozni.
Amúgy a top ágyú egész pontos, gyors és gyorsan céloz, szóval alkalomadtán kempelni is lehet. Ehhez mindenképp kell rá 6.érzék. Meg ha már kempelsz álcaháló és periszkóp is. Bár az álcaháló elég kétes eredménnyel kecsegtet, de legalább ingyen átrakható.
Lehet még sidescapalni is, mármint úgy kimenni az ellenfél elé, hogy csak az oldalát tudja lőni 15-20° -os szögben, hogy pattanjon. A 60mm tier4-ben elég erre, de meg ne próbáld tier6-ban. Ha erre vetemedsz egy szerszámos láda jól jöhet, segít visszarakni a lánctalpat.
Közelharcban érdemes gyenge pontokat lőni vele, ezzel a tűzgyorsasággal veszélyes is tud lenni.
Egy valamit rosszul tudsz (vagy csak nem figyeltél a komment írásakor), a B1 speciális MM-el rendelkezik, azaz max. ötösökkel találkozhat (kivéve, ha platoonban behúzzák nagyobbakhoz).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Joci333
11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja#54731Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Sejtettem Camper03. Nekem szerencsére nem volt, de nem rémlett, hogy összefutottam volna vele tier6-ban. Így már mondjuk a szakasz se olyan jó ötlet.
Marad a campelés, a sidescape meg ahogy elnézem jól hajlik lefelé a csöve, úgyhogy hulldown. Olyan mint az és MatildaIV-em egy tierrel feljebb. Vége a dalnak ha szembejön egy KV-1 vagy AT-2.
A B1 a DW2-vel nagyon jó szakaszban. A múltkor haverral úgy toltuk egy ideig. De amúgy tényleg ha jön szembe egy KV 1 vagy bármilyen más tier 5 heavy akkor nemigen ússzuk meg élve a találkozást. Hála a kis páncélátütésű ágyúknak. De szerintem a B1 jobb tank mint a DW2 azzal is szerencsétlenkedtem egy ideig de a B1-gyel most, hogy maxra ki van fejlesztve elég jó játszani. Nem kell már sok a Bodrogimhoz.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...