Lehet nem a témával kapcstos de, szvsz a legjobb prém tank számomra a type 64, igaz nem olyan pénzgyár mint a 8-as prémek de a legjobb fun és játékélményt nyujtja számomra...
IMÁDOM !!! 
Na ez az a prém (Type 64) amin nagyon gondolkozom! Szerintem mostani leárazásban meg is lesz (+ E-25 is, ha addig ki nem veszik a shopból

)
IS-6-on is gondolkozom, kell valami miután IS-3 helyére megjön az IS-8, legalább kicsit pótolja az érzést, bár erre még ráérek, mert a top
ágyut löveget ST-I-n farmolom ki inkább

.
KV-5-höz nincs sem elég nyugtatóm, sem pálinkám (kb. mint mostanában SP). Kínai egyik sem, semmiképp!
FCM 50t van - az nagyon fun tud lenni, főleg jó szakaszban, +2 IS-6 társsal, goldot talán összesen 5-10 darabot lőttem el eddig vele!
Jahh! Most jutott eszembe: ha féláron lesz veszek egy Church III-at is! Sógornál próbáltam - hatalmas!
Mielőtt valaki elkezdené osztani az szellemi sötétség termékeit, a miheztartás végett: igen, ezen kívül még aranyat is fogok venni, nem is keveset!
(Morphelo: mindig meg szerettem volna kérdezni, ami az avatarodon látszik az-e amire gondolok?

)
amikor ...