Lassan eljutok a Type 58 - ig, de már most félek a 128 - as átütéstől... A T34-85M - nek meg ugyanennyi van. (Na jó 2mm el kevesebb
)
Volt szerencsém az amcsi E8 - assal megtapasztalni mit is jelent 128mm átütés T8 - asokkal szemben...
Nekem van mindkettő és jelenleg is gyűröm őket.
Mindkét tank tökéletesen elég T6-ba és simán le lehet sebezni a saját HP-d (sőt jóval többet is...)
Mindkét tank - a hiedelemmel ellentétben - kellően jól mozog. Lassabb célokat még akár körbe is lehet táncolni, de az biztos, hogy könnyen lehet pozíciót felvenni és váltani.
Mindkét tank szórja a lövedéket, különösen az E8. Ha ellövi magát egy nehéztank, az újratöltésig simán kivesézed...
DPM-ben mindkét tank szuper ezen a szinten! A type kicsivel nagyobbat üt ritkábban, az E8 meg egy golyószóró.
Az átütéssel sincs gond. Igazából csak néha-néha keményebb T8 ellen kell aranyat tölteni.
Mind a két tank alul van értékelve, sokkal jobbak annál, mint amit gondolnak róla egyesek. Amit azért is sajnálok, mert a jelenleg futó CW eventre nem viszik az FC-k, pedig jó pár szituációban egy-egy ilyen tank hatékonyabb tud lenni, mint a standard setup.
Talán az a baj, hogy sok kezdő még tapasztalatlanul jut el erre a szintre és igazából a saját tapasztalatlanságát köti össze a tankkal. Én sokadik fejlesztési ág után már tapasztalattal a hátam mögött álltam neki a kínai és amcsi med vonalnak és nagyon élvezem mindkettőt.
Minden bizonnyal vannak akik jobban használják ezeket a tankokat mint én, de szerintem bátran mondhatom, hogy bőven átlag feletti az eredményem ezekkel.
amikor ...