Jelenleg 91 vendég és egy Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
Tényleg szerencse. Akinek kell vigye. Nekem elég a többi. ...
györgy.tóth 2 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 4 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 21 órával ezelőtt
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 1 napja
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 1 napja
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 1 napja
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 napja
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 1 napja
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 1 napja
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 1 napja
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 1 napja
Nem. Én előre ittam a medve bőrére és az ...
RockyRuciano 1 napja

Prémium harckocsik

10 éve 10 hónapja #79799 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN
Múltkor megvettem, hogy majd írok róla egy kis szösszenetet, de vagy 5 meccs után agyérgörcsöt kaptam tőle és kukáztam.
Test páncél tényleg jó, ha sidescrapel vele az ember mindent megfog, de a torony...88mm páncél mindenféle döntés nélkül, ha kis esze van az ellennek, minden lövést átcsap rajta. Azt ugye nem játszhatod meg vele, mint az E-100-al, hogy elfordítod a fejed, míg töltesz, mert akkor meg nincs sebzés, bár akkor se bír 120 pennél többet.
A sebessége még hagyján, meg lehet vele békélni, ami brutálisan undorító az a 6° csőlehajlás arra a piszkavasra, gondolom nem fér el a toronyban...
Sokan mondják, hogy mennyire jó, meg minden, de akkor már inkább Ram2, ugyanaz az ágyú, 100x jobb mobilitás, páncélja meg a C3-nak sincs.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _HENTES_

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 10 hónapja #79806 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_

Múltkor megvettem, hogy majd írok róla egy kis szösszenetet, de vagy 5 meccs után agyérgörcsöt kaptam tőle és kukáztam.
Test páncél tényleg jó, ha sidescrapel vele az ember mindent megfog, de a torony...88mm páncél mindenféle döntés nélkül, ha kis esze van az ellennek, minden lövést átcsap rajta. Azt ugye nem játszhatod meg vele, mint az E-100-al, hogy elfordítod a fejed, míg töltesz, mert akkor meg nincs sebzés, bár akkor se bír 120 pennél többet.
A sebessége még hagyján, meg lehet vele békélni, ami brutálisan undorító az a 6° csőlehajlás arra a piszkavasra, gondolom nem fér el a toronyban...
Sokan mondják, hogy mennyire jó, meg minden, de akkor már inkább Ram2, ugyanaz az ágyú, 100x jobb mobilitás, páncélja meg a C3-nak sincs.

Ejj, most jól elvetted tőle a kedvem :unsure:

Pedig meg akarom/tam venni most majd az 50% akciónál. Még alszok rá :)

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #79809 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1

J A C K A L !
Íme, egy laza kör 112 vel.

És? Ez mit bizonyít?

Semmit. Megkésett reakció a tegnapi bejegyzésedre. A szarok nem keresnek jól.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas, Tiger205_Bp

10 éve 10 hónapja #79814 Írta: OdinHUN
Szerintem Matilda BP-vel kéz a kézben a legrosszabb prémtank a játékban jelenleg... :lol:

10 éve 10 hónapja #79817 Írta: Balista1
Kinek a pap, kinek a papné.

10 éve 10 hónapja #79821 Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas
Odin nem Téged akarlak cuffolni, de nekem a Matilda BP (is) bejött. Kevés Tank Ászom van sajnos de a T14-el, Matilda BP-vel ja meg az IS-8 sikerült. :P

10 éve 10 hónapja #79823 Írta: OdinHUN

Odin nem Téged akarlak cuffolni, de nekem a Matilda BP (is) bejött. Kevés Tank Ászom van sajnos de a T14-el, Matilda BP-vel ja meg az IS-8 sikerült. :P

És még nekem mondják, hogy szartank fétisem van. :lol:

10 éve 10 hónapja #79827 Írta: LordStiggy
Megválaszolva: LordStiggy
SU-100Y megéri? mit gondoltok? (fun faktorra,ill. hatékonyságra gondolok)
nem vagyok nagy td-s (viszont most vettem meg a su-100-at és máris bírom :lol: ), de az az alpha bíztató

10 éve 10 hónapja #79841 Írta: OdinHUN
Szerintem simán, valami brutális az ágyúja. Full goldal megpakolva iszonyatosakat üt, egyszer majd megveszem erre az accountra is és meglátjuk összejön-e vele a 2k átlagsebzés. :lol:

Camoja nem sok van, hatalmas és papír, de méretéhez képest meglepően gyors, 40 körül lazán lehet vele mászkálni, azt elég hamar el is éri. Az ágyúja elé meg nem szívesen áll ki senki. Pót ellátmány, full gold és adjad neki. :lol:

10 éve 10 hónapja #79843 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

J A C K A L !
Íme, egy laza kör 112 vel.

És? Ez mit bizonyít?

Semmit. Megkésett reakció a tegnapi bejegyzésedre. A szarok nem keresnek jól.

Elég csalóka amit feltettél, mert nem kellett goldot lőnöd és top tier voltál. Nézd meg kiket sebeztél meg, mind puha tank, kivéve az IS3-mat de az meg csak egy lövést kapott. AZ összes többi T8 keres ennyit ilyen sok sebzésre. A baj az, hogy ezt nem lehet minden 3. körben produkálni. De mondtam, hogy a tesztszerón kipróbálom.

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #79852 Írta: Jackal_hun
Találtam egy Cleverland videót, a 112-ről, amiben az hangzik el hogy a tier limit miatt az esetek 80%-ban top tier, vagy amikor nem 1-2 T9 van ellene. EZ azért eléggé jónak hangzik, ha igaz, lehet még is érdekel a dolog.

Van ezzel valakinek tapasztalata?

Két dolog még:

Shoots rather slowly, considering the IS-2 has the same gun, is a tier lower and shoots faster

Szóval az IS2 ágyúja és az ár: 12250 arany, MI VAN? EZ ROHADT DRÁGA

Fuel tank behind lower front plate results in frequent frontal fires

A 80 mm-es lower plate alatt még ott egy fuel tank is:D

Most komolyan, tényleg jó ez a tank?:D

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #79855 Írta: Balista1
Azért szédületes egy fazon vagy. Mindenkihez van egy rossz szavad. Olyan tankokat tudok sebezni, amilyenek elém kerülnek. Elindulok egy irányba - ha vezető tankom van akkor arra, amerre az ellenséges heavyk is szoktak - aztán lesz, ami lesz. Ha el is olvasnád azt amit irkálunk, nem csak válaszolnál mindenre, akkor nem lepett volna meg Cleverland videója, hiszen én is leírtam, hogy mind a mai napig IX nél erösebb ellenféllel ezzel a tankkal nem találkoztam. Az ágyú vonatkozásában is - mint másban is - helytálló amit Cleverland mond, de ezt kitárgyaltuk. Így pontot tehetünk a puhább ellenfelek kérdéskörére is.
A magam részéről, - bár minden tankomon van - de goldot csak kivételes esetben használok. Nem becsülöm azokat a tankokat, melyek gold nélkül nem bodogulnak, és rendre el is adom őket. Állandó kredithiányos állapotban luxusnak tartom, a gold használatát.
Prem. tankot általában kredit gyüjtési céllal vesz az ember, és pusztán csak azért írtam e tankról, mert e célra szerintem megfelelő és még játékélményt is nyújt. Rábeszélni senkit semmire /112/ nem állt szándékomban, annál is inkább, mert pont ez a fórum a bizonyték rá, mennyire másként ítélünk meg egy egy járművet, szituációt.

10 éve 10 hónapja #79888 Írta: Claymaker52
Megválaszolva: Claymaker52
Tehát ha jól értem: Jackal mondott valami negatívat a 112-ről, aztán megnézte hogy mit is tud a tank. Oké...

10 éve 10 hónapja #79891 Írta: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

Elolvastam amit írtatok, ezért kezdtem el foglalkozni a témával (pl. le is szarhattam volna, vagy mindenkit elküldhettem volna az anyjába ahogy egyesek szoktak), mert nem volt meggyőző, viszont BRUTÁLISAN drágának találom. Azért azt gondolom, hogy mielőtt 13.500 forintot kiadok érte, jó azt tudni, hogy ténylegesen mit tud a tank.

A véleményeket nagyban árnyékolja a játéktudás. Nem mindegy hogy egy Kewei szintű superunicum mondja, vagy 300WN8-as móricka, ezért elolvastam annyi cikket amennyit lehetett és annyi videót megnéztem, amennyit megtaláltam az interneten.

Tudom hogy tier limites, az összes tankról tudom hogy az. Ez nem egyenlő azzal, amit Cleverland mondott, miszerint 100 csata után is maximum olyan csatába került ahol 2-3 T9-es tank van. EZ a nem mind1, mert ezeket egyszerűen elkerülöd. Más az a T9 ahol 8 darab van és más az ahol 2, mert mindig lesz üres oldal. Ezért írtam, hogy amilyen tankokat lőttél az nem mérvadó, de ennek tudatában, amit Cleverland mondott, ez a normális (nem a teljesítményed lekicsinylése miatt írtam, pusztán tárgyilagosságból).

Megnéztem egyébként, hogy játszol a 110-el a wotlifeon és az átlagos értékeidhez képest jól (kb. 2000WN8), ami azt jelenti, hogy lehet vele jól játszani.

Tanácstalan vagyok az ügyben, szeretnék egy jó kínai prémiumot, de nem tudok dönteni.

Claymaker: a negatívumokat nem én mondom, hanem a tesztek és a super unicumok:
- kigyullad
- nagyon gyenge lower plate
- pocsék ágyú, ami lassan szűkül, pontatlan, kicsi az átütése

Pozitív oldalon:
- elég gyors
- brutális front páncél

Nem tudom eldönteni, melyik van túlsúlyban (és gondolod ide most azt is hogy 12250 arany).

10 éve 10 hónapja #79922 Írta: Claymaker52
Megválaszolva: Claymaker52
Tesztszerveren elég sok kört belepakoltam, szerintem a 9-es heavyk (meg T95 :whistle: ) kivételével más tank belövése nem lehet nagy gond olyannnak, aki ismeri a gyenge pontokat, ez ugyanis egy tipikus brawler tank, szóval a weak spotokat még Ennyi pontossággal is be tudod majd lődözni. Nekem személy szerint tetszett és nagyon jól ment vele (ez mondjuk nem mérvadó, mivel tesztszeró volt), szerintem nem rossz vétel, bár az FCM-et nem üti sem értékben, sem játékélményben :lol: De azért jó a 112 is, közeli pofozkodásra talán jobb is IS-6-nál, mert szemből a tornyát meg a felépítményt is nehezebb belőni. Ha ezen a tankon gondolkozol, akkor CT-n próbáld majd ki mindenképp :)
Remélem tudtam segíteni, ha nem akkor sorry :P nekem ha lenne pénzem akkor megvenném ;)

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 11 órája 37 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • Örömködő (2)
    • Dupla öröm, második "papírozás"  +...
    • Írta: bobitusz
    • 23 órája 42 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • Írta: VaFec
    • 7 órája 49 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 1 napja 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 6 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 4 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 6 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.