Elolvastam amit írtatok, ezért kezdtem el foglalkozni a témával (pl. le is szarhattam volna, vagy mindenkit elküldhettem volna az anyjába ahogy egyesek szoktak), mert nem volt meggyőző, viszont BRUTÁLISAN drágának találom. Azért azt gondolom, hogy mielőtt 13.500 forintot kiadok érte, jó azt tudni, hogy ténylegesen mit tud a tank.
A véleményeket nagyban árnyékolja a játéktudás. Nem mindegy hogy egy Kewei szintű superunicum mondja, vagy 300WN8-as móricka, ezért elolvastam annyi cikket amennyit lehetett és annyi videót megnéztem, amennyit megtaláltam az interneten.
Tudom hogy tier limites, az összes tankról tudom hogy az. Ez nem egyenlő azzal, amit Cleverland mondott, miszerint 100 csata után is maximum olyan csatába került ahol 2-3 T9-es tank van. EZ a nem mind1, mert ezeket egyszerűen elkerülöd. Más az a T9 ahol 8 darab van és más az ahol 2, mert mindig lesz üres oldal. Ezért írtam, hogy amilyen tankokat lőttél az nem mérvadó, de ennek tudatában, amit Cleverland mondott, ez a normális (nem a teljesítményed lekicsinylése miatt írtam, pusztán tárgyilagosságból).
Megnéztem egyébként, hogy játszol a 110-el a wotlifeon és az átlagos értékeidhez képest jól (kb. 2000WN8), ami azt jelenti, hogy lehet vele jól játszani.
Tanácstalan vagyok az ügyben, szeretnék egy jó kínai prémiumot, de nem tudok dönteni.
Claymaker: a negatívumokat nem én mondom, hanem a tesztek és a super unicumok:
- kigyullad
- nagyon gyenge lower plate
- pocsék ágyú, ami lassan szűkül, pontatlan, kicsi az átütése
Pozitív oldalon:
- elég gyors
- brutális front páncél
Nem tudom eldönteni, melyik van túlsúlyban (és gondolod ide most azt is hogy 12250 arany).
amikor ...