Nekem nem volt IS 2 m soha, így nem tudom, hogy a 112 ágyúja azon hogy muzsikál? Jackal túldramatizálja a helyzetet. Ezzel a löveggel szedtem már ki Prohorovkán, a töltés ellentétes oldaláról, dombon lévő ellenséget. Írtam: meg kell várni a teljes szűkülést, és ezt lassan teszi. Kapásból tudnék sorolni egyel feljebb lévő T.-ben amerikai tankokat, melyeknek mérföldekkel szarab ágyúja van. / Nem teszem, mert félreviszi az eszmecserét, meg rámrohan a fan klub./ Mivel ez a tank nem német, ne is várjon tőle Tiger II precizitású löveget senki. De ez a tank nem is arra van kitalálva, hogy leskelődj, oldalállásoz, vagy csiki-csukiz a sarkon. Ha oldalról, és hátulról bitonságba vagy, ezzel be kell állni az ellenség képébe, és lőni a gyenge pontokat. És itt már nincs mellélövés. Egyébként Tivadarnak van igaza, ugyanaz az ágyú más tankokon másképp működik.
Persze a 112-nek is vannak "nem szeretem" ellenfelei. E75, IS3-8 szemből. Ezek pattintják a lövéseit. Hagyományos játékstílussal nincs esély ellenük. Viszont visszatérve az elöbbi gondolatra, épp a napokban, városban szembe találtam magam egy E75 el. Nekem is van, tudom mire képes. Ha elfordulok, visszatolatok a sarok mögé, csak idő kérdése mikor szed szét. Nekimentem szemből. Azért szerencsém is volt, mert olyan pzícióba szorult egy törmelék halmaz miatt, hogy nem tudott eltólni. Mivel magasabb tank, csak a kupolámat tudta lőni, arról meg lepattant minden. Én viszont el-el találtam a parancsnoki kupolát, és a periszkóp nyílást. Talán perceken át szarakodtun egymással zavartalanúl, míg egyszer csak elfogyott a HP ja. Igaz, nem volt fullon, ahogy én sem.
Nem állítom, hogy a 112 a tankok tankja. Viszont tud sebezni, és meglepetéseket okozni. Ettől van fun faktora. Nem olyan flusztráló vele a játék, mint a Panther M10 el, mely szintén jól keres, de a penje az hervasztó.
amikor ...