Jelenleg 223 vendég és egy Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
"Egyszerűen begyűjtheted: mindössze annyit kell tenned, hogy bejelentkezel bármikor ...
fsb 7 perccel ezelőtt
Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
Üdv! Nem vettem át a tankágat. Meddig ...
fsb 8 perccel ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
Tényleg szerencse. Akinek kell vigye. Nekem elég a többi. ...
györgy.tóth 3 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 6 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 23 órával ezelőtt
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 1 napja
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 1 napja
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 1 napja
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 napja
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 1 napja
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 1 napja
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 1 napja
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 1 napja

Prémium harckocsik

10 éve 10 hónapja #79555 Írta: Tigibeeb
Megválaszolva: Tigibeeb

IS-6 annyiban jobb a 112-től, hogy erősebb a motorja, nagyobb a DPM-e és jobban keres.

Az ágyu sülyedést se hadjuk azért ki... ;)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 10 hónapja #79560 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth

IS-6 annyiban jobb a 112-től, hogy erősebb a motorja, nagyobb a DPM-e és jobban keres.

Az megegyezik.

Utánaolvastam, Garbad szerint IS-6 sokkal jobb statpadder (DPM), azonban carryzni jobb lehet 112 (főleg végjátékban). 112 nagyobb és jobb játéktudást igényel (mint IS-6), cserébe hatásos ST-I, E-75 ellen is és akár T95-tel is kiáll tradelni hull downban.. ami azért ugye...

Sajnos nemrég kapott egy csúnya nerfet: HEAT átütést levitték 300-ról 250-re.. (nagyon OP volt úgy).

Hard facts:

Mellékletek:

10 éve 10 hónapja #79564 Írta: TivadarToth

Szerintem a kép kicsit árnyaltabb, nekem a legnagyobb bajom a 112-vel az, hogy ahogy elnezem, ez az IS2 ágyúja, ami egy rakás szar, a HEAT meg sok esetben nem alkalmazható, mert a spaced armour benyeli. Itt most nem arra gondolok, hogy nem tudod hova kell lőni, hanem arra, hogy nem oda megy a lövés ahova szeretnéd (pl. oldalról nem a testre, hanem a láncra, mert össze-vissza lő az ágyú). Na ez az ami engem halálra idegelne.

Azt gondolom papíron lehet ugyanaz a neve, még az adatai is, de működés közben lehet, más dimenzióba kerül és a téridő szabályai megváltoznak. Ld. S-54 gun A-43-on...

10 éve 10 hónapja #79565 Írta: Tigibeeb
Megválaszolva: Tigibeeb

Igaz...elnéztem :P
Elnézést :)

10 éve 10 hónapja #79566 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Szerintem a kép kicsit árnyaltabb, nekem a legnagyobb bajom a 112-vel az, hogy ahogy elnezem, ez az IS2 ágyúja, ami egy rakás szar, a HEAT meg sok esetben nem alkalmazható, mert a spaced armour benyeli. Itt most nem arra gondolok, hogy nem tudod hova kell lőni, hanem arra, hogy nem oda megy a lövés ahova szeretnéd (pl. oldalról nem a testre, hanem a láncra, mert össze-vissza lő az ágyú). Na ez az ami engem halálra idegelne.

Azt gondolom papíron lehet ugyanaz a neve, még az adatai is, de működés közben lehet, más dimenzióba kerül és a téridő szabályai megváltoznak. Ld. S-54 gun A-43-on...

Erre mindig ugyanaz a válasz: ki kell próbálni a tesztszerveren. Én is ezt fogom tenni, hátha meggyőz:D

10 éve 10 hónapja #79581 Írta: DarkRaven73
Megválaszolva: DarkRaven73
Igen nagy tisztelettel szeretnék információt kérni, amennyiben akad ilyen, a T-34-85M-ről!

Esetleg egy összehasonlítást is szívesen vennék a T-34-85-el. B)

Köszönettel! :)

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #79582 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp
112
Igen, a WG elmehet a retkes belorusz anyjába, (részben) a HEAT miatt vettem meg, aztán lenerfelték 300-ra (na jó, a 320+ durva volt) de onnan is van lejjebb???

Mondjuk még így is jobb, mint az IS6 átütése...

Én egyformán szeretem őket, másra másra jók.
Lehet ennek jó napja, annak szar, vagy fordítva.
112 tornyozzál - is6 nyomulj a pofájába!

És az E75 fenékbe lövése mindkettővel iszonyú jó érzés... tegnap Jagdtiger került fölém (? !) annak is belelőttem kétszer a lágy alhasába IS6-6al...

10 éve 10 hónapja #79586 Írta: TivadarToth

112
Igen, a WG elmehet a retkes belorusz anyjába, (részben) a HEAT miatt vettem meg, aztán lenerfelték 300-ra (na jó, a 320+ durva volt) de onnan is van lejjebb???

Van. Most 250 a HEAT pen.

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #79590 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Nekem nem volt IS 2 m soha, így nem tudom, hogy a 112 ágyúja azon hogy muzsikál? Jackal túldramatizálja a helyzetet. Ezzel a löveggel szedtem már ki Prohorovkán, a töltés ellentétes oldaláról, dombon lévő ellenséget. Írtam: meg kell várni a teljes szűkülést, és ezt lassan teszi. Kapásból tudnék sorolni egyel feljebb lévő T.-ben amerikai tankokat, melyeknek mérföldekkel szarab ágyúja van. / Nem teszem, mert félreviszi az eszmecserét, meg rámrohan a fan klub./ Mivel ez a tank nem német, ne is várjon tőle Tiger II precizitású löveget senki. De ez a tank nem is arra van kitalálva, hogy leskelődj, oldalállásoz, vagy csiki-csukiz a sarkon. Ha oldalról, és hátulról bitonságba vagy, ezzel be kell állni az ellenség képébe, és lőni a gyenge pontokat. És itt már nincs mellélövés. Egyébként Tivadarnak van igaza, ugyanaz az ágyú más tankokon másképp működik.
Persze a 112-nek is vannak "nem szeretem" ellenfelei. E75, IS3-8 szemből. Ezek pattintják a lövéseit. Hagyományos játékstílussal nincs esély ellenük. Viszont visszatérve az elöbbi gondolatra, épp a napokban, városban szembe találtam magam egy E75 el. Nekem is van, tudom mire képes. Ha elfordulok, visszatolatok a sarok mögé, csak idő kérdése mikor szed szét. Nekimentem szemből. Azért szerencsém is volt, mert olyan pzícióba szorult egy törmelék halmaz miatt, hogy nem tudott eltólni. Mivel magasabb tank, csak a kupolámat tudta lőni, arról meg lepattant minden. Én viszont el-el találtam a parancsnoki kupolát, és a periszkóp nyílást. Talán perceken át szarakodtun egymással zavartalanúl, míg egyszer csak elfogyott a HP ja. Igaz, nem volt fullon, ahogy én sem.
Nem állítom, hogy a 112 a tankok tankja. Viszont tud sebezni, és meglepetéseket okozni. Ettől van fun faktora. Nem olyan flusztráló vele a játék, mint a Panther M10 el, mely szintén jól keres, de a penje az hervasztó.

10 éve 10 hónapja #79591 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1

Szerintem kérj E25-öt a Jézuskától, nagyon kis fun "vakond" :)
Bár ha orosz legénységet húznál, akkor nem sokat ér.

Ahogy gyorsan futkároznak, nekem inkább a csótány jut róla az eszembe, de már nézegettem én is. Az igazság az, hogy inkább tankot szeretnék, mint TD-t.

10 éve 10 hónapja #79595 Írta: Jackal_hun
Nem fog rád szaladni a tömeg, mindenkinek a véleménye értékes aki normális stílusban adja elő és a tied normális volt. Elismerem, volt egy személyes utálat faktor az IS2 miatt abban, amit írtam, de ezért mondtam, hogy kipróbálom tesztszerveren és ha jó, lehet meg is veszem (és ha tévedtem, ide fogom írni:D)

10 éve 10 hónapja #79626 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Igen nagy tisztelettel szeretnék információt kérni, amennyiben akad ilyen, a T-34-85M-ről!

Használd ezt: tank-compare.co...25I172

10 éve 10 hónapja #79627 Írta: VindiqueV
Megválaszolva: VindiqueV
Holy rng is erősen benne van a megítélésben, tegnap mentem 6 kört az is-6-tal, 550k+ kredit, 3500 wn8 :evil:
Máskor meg 0 sebzéssel kapom a fókuszt 5 tanktól és ennyi..

(csatánként átlag 2200 dmg lepattanót szedtem össze szóval a páncél is tud ha akar..)

10 éve 10 hónapja #79630 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_

Én kiegészíteném még a kínai 6 - os Type 58 - al. Ugyanis a T34-85M szinte ugyanaz.

tank-compare.co...71I211

Lassan eljutok a Type 58 - ig, de már most félek a 128 - as átütéstől... A T34-85M - nek meg ugyanennyi van. (Na jó 2mm el kevesebb :) )

Nem tudom a T34-85M kap - e limitált MM - et, mert ha nem akkor az a tank azzal az ágyúval csak mazochistáknak való.

Volt szerencsém az amcsi E8 - assal megtapasztalni mit is jelent 128mm átütés T8 - asokkal szemben...

10 éve 10 hónapja #79632 Írta: Jackal_hun

Én kiegészíteném még a kínai 6 - os Type 58 - al. Ugyanis a T34-85M szinte ugyanaz.

tank-compare.co...71I211

Lassan eljutok a Type 58 - ig, de már most félek a 128 - as átütéstől... A T34-85M - nek meg ugyanennyi van. (Na jó 2mm el kevesebb :) )

Nem tudom a T34-85M kap - e limitált MM - et, mert ha nem akkor az a tank azzal az ágyúval csak mazochistáknak való.

Volt szerencsém az amcsi E8 - assal megtapasztalni mit is jelent 128mm átütés T8 - asokkal szemben...

Megnyugtatlak, én játszottam a Type58-al és király. Elég a pen, relatíve ritkán kerültem T8-ba. Kellemes tank, az egyik legjobb T6-ban (Cromwell és a T-34-85 azért előtte van), de a kínaiak ott vannak a szeren: T7-ben is és T6-ban is:D

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 13 órája 17 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • Örömködő (2)
    • Dupla öröm, második "papírozás"  +...
    • Írta: bobitusz
    • 1 napja 1 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • Írta: VaFec
    • 9 órája 29 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 1 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 8 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 5 napja 19 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 6 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.