Korábban lehúztátok a kínai 112-t. Három hete van nálam, és nem bántam meg. Akkor én is megpróbáltam itt érdeklődni, de senki nem válaszolt, illetve Lidérc írta, hogy kipróbálta teszt szerón és neki bejött. Mint írtam, nekem is.
Van az elemzések között egy jó leírás róla, de azért mindnyájan másképp közelítünk dolgokhoz, és számomra fontos a járgány nyújtotta játékélmény is. Kimondottan kredit gyüjtésre vettem, mert a kis Panther M10 et már kezdtem unni.
Az előbb tettem le a 112-t. 1808 sebzésre 3 kilőtt enemy, győztes csata, bruttó 65e kredit. Egyszer kaszáltam vele 91 ezret, ma se értem, hogy mire kaptam ennyit. Átlag 40-50e mindíg megvan.
Szemből, szinte minden elé ki lehet pofátlankodi vele. Az ágyú lassan tölt, lassan szűkül, viszont brutális. Goldot csak elvétve igényel. Kell rá a klasszikus hármas - venti, töltés és célzás gyorsító. Hull-down ra is alkalmas, a kupak átlőhetetlen, pattintós. T9-nél nagyobb ellenféllel nem találkoztam, viszont gyakran vezető - első - tank a csapatban.
Kifogásolni szokták az ágyú pontatlanságát. Ezt távolra sem tapasztaltam, de kétségtelen, hogy meg kell várni a teljes beszűkűlést és ez ídő igényes. Fürgének nem nevezném, de mindenhova odaér. / Nem T28 prot, vagy T95 /
Afféle közelharcos, és van fun faktora.
A bajom az, hogy gondoltam karácsonyra kérek a Jézuskától egy FCM 50 et, de elvettétek a kedvem tőle. Most nem tudom mi legyen? Talán írok neki egy másik levelet, és átjavítom IS6-ra.
amikor ...