Jelenleg 70 vendég és nincs Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
"Egyszerűen begyűjtheted: mindössze annyit kell tenned, hogy bejelentkezel bármikor ...
fsb 12 perccel ezelőtt
Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
Üdv! Nem vettem át a tankágat. Meddig ...
fsb 13 perccel ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
Tényleg szerencse. Akinek kell vigye. Nekem elég a többi. ...
györgy.tóth 3 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 6 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 23 órával ezelőtt
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 1 napja
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 1 napja
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 1 napja
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 napja
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 1 napja
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 1 napja
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 1 napja
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 1 napja

Prémium harckocsik

10 éve 10 hónapja #79511 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN

Brace yourselves...World of Second Accounts are coming. :lol:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 10 hónapja #79512 Írta: VindiqueV
Megválaszolva: VindiqueV

Az utóbbi hetekben az FCM kezd nekem némi csalódást okozni. Vagy rossz napokat fogok ki vagy korábban fogtam ki jó csatákat, de mostanság azt tapasztalom, hogy az ágyú közepes és nagyobb távolságokra leadott lövéseknél totál pontatlan. Vagy ellövök a cél felett/mellett vagy a találatot benyeli a lánctalp (persze leláncolás nélkül...).

Meggyőződésem, hogy kapott valami nem hivatalos nerfet a pontossága, arról nem is beszélve, hogy hiába van rajta látótávnövelő skill + álcafestés + álca skill meg minden kutya fa..a. Egyik tegnapi csatában egy IS-3 úgy lőtt be, hogy nem volt neki senki aki spotolja és én még a lövés után sem láttam...

A saját gondolataimat olvastam most éppen :lol:

Ugyanez a véleményem. Megvettem szeptemberben, mentem vele kb. 300 csatát, 1300 átlag dmg és 62% winrate volt rajta.
Kihagytam kb 1,5 hónapot, az utóbbi napokban kezdtem vele játszani újra, eredmény: 38% winrate, 700dmg. Szinte kívétel nélkül ugyanezen okok miatt, rengeteget lő félre/lánctalpba. :dry:
Különben bőven a kedvenc prémem. A csapatok és a random sem segít sajnos az ügyön. Jackal-lal is mentünk pár fcm szakasz kört de inkább nem is nyilatkozom az eredményekről :sick: :silly:

10 éve 10 hónapja #79513 Írta: HUNknight
Megválaszolva: HUNknight

Az utóbbi hetekben az FCM kezd nekem némi csalódást okozni. Vagy rossz napokat fogok ki vagy korábban fogtam ki jó csatákat, de mostanság azt tapasztalom, hogy az ágyú közepes és nagyobb távolságokra leadott lövéseknél totál pontatlan. Vagy ellövök a cél felett/mellett vagy a találatot benyeli a lánctalp (persze leláncolás nélkül...).

Meggyőződésem, hogy kapott valami nem hivatalos nerfet a pontossága, arról nem is beszélve, hogy hiába van rajta látótávnövelő skill + álcafestés + álca skill meg minden kutya fa..a. Egyik tegnapi csatában egy IS-3 úgy lőtt be, hogy nem volt neki senki aki spotolja és én még a lövés után sem láttam...

A saját gondolataimat olvastam most éppen :lol:

Ugyanez a véleményem. Megvettem szeptemberben, mentem vele kb. 300 csatát, 1300 átlag dmg és 62% winrate volt rajta.
Kihagytam kb 1,5 hónapot, az utóbbi napokban kezdtem vele játszani újra, eredmény: 38% winrate, 700dmg. Szinte kívétel nélkül ugyanezen okok miatt, rengeteget lő félre/lánctalpba. :dry:
Különben bőven a kedvenc prémem. A csapatok és a random sem segít sajnos az ügyön. Jackal-lal is mentünk pár fcm szakasz kört de inkább nem is nyilatkozom az eredményekről :sick: :silly:

3 szép napom volt vele aztán tegnap betette a kiskaput a szopóág. 11 lövés 5 találat 1 átütés így kezdődött..2X pattantam E 25-ről és 2X IS-ről 100 méteren belül. A többit már le sem írom....

10 éve 10 hónapja #79514 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov

Még a TOG is csak úgy suhan, hogy lobog a hajad, mi? :lol:

Mim???

lehet, hogy lehagyott egy ékezetet ? XD
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tiger205_Bp, DrangHun

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #79516 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Brace yourselves...World of Second Accounts are coming. :lol:

Úgy is kell még egy account valami normális klánhoz:D

Mellékesen ez eléggé arra hasonlít, hogy 3 ember csinál 3 second accountot és játszanak egymással platoonban, majd cserélnek és újra. De lehet én vagyok rossz indulatú és ügyeskedő:D

10 éve 10 hónapja #79521 Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas
WZ 111 csak a délkelet-ázsia szerveren van. T-34-3-ról nem merek már semmit mindani, mint noob ... de azt is lehet élvezni ... néha-néha. :silly:

Figyelem: Spoiler!

Én is akartam anno Type 64-et de aztán megláttam ezt:

Crew layout does not match tier VI - VIII light tanks

:( Kár

Ha már itt tartunk, a másik két kínairól a T34-3-ról és a WZ 111-ről tud valaki valamit mondani? Kb. sosem látom őket.

10 éve 10 hónapja #79523 Írta: Jackal_hun

WZ 111 csak a délkelet-ázsia szerveren van. T-34-3-ról nem merek már semmit mindani, mint noob ... de azt is lehet élvezni ... néha-néha. :silly:

Figyelem: Spoiler!

Én is akartam anno Type 64-et de aztán megláttam ezt:

Crew layout does not match tier VI - VIII light tanks

:( Kár

Ha már itt tartunk, a másik két kínairól a T34-3-ról és a WZ 111-ről tud valaki valamit mondani? Kb. sosem látom őket.

Lényegtelen a statisztikád, a véleményed érdekel, de tényleg.

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #79527 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Korábban lehúztátok a kínai 112-t. Három hete van nálam, és nem bántam meg. Akkor én is megpróbáltam itt érdeklődni, de senki nem válaszolt, illetve Lidérc írta, hogy kipróbálta teszt szerón és neki bejött. Mint írtam, nekem is.
Van az elemzések között egy jó leírás róla, de azért mindnyájan másképp közelítünk dolgokhoz, és számomra fontos a járgány nyújtotta játékélmény is. Kimondottan kredit gyüjtésre vettem, mert a kis Panther M10 et már kezdtem unni.
Az előbb tettem le a 112-t. 1808 sebzésre 3 kilőtt enemy, győztes csata, bruttó 65e kredit. Egyszer kaszáltam vele 91 ezret, ma se értem, hogy mire kaptam ennyit. Átlag 40-50e mindíg megvan.
Szemből, szinte minden elé ki lehet pofátlankodi vele. Az ágyú lassan tölt, lassan szűkül, viszont brutális. Goldot csak elvétve igényel. Kell rá a klasszikus hármas - venti, töltés és célzás gyorsító. Hull-down ra is alkalmas, a kupak átlőhetetlen, pattintós. T9-nél nagyobb ellenféllel nem találkoztam, viszont gyakran vezető - első - tank a csapatban.
Kifogásolni szokták az ágyú pontatlanságát. Ezt távolra sem tapasztaltam, de kétségtelen, hogy meg kell várni a teljes beszűkűlést és ez ídő igényes. Fürgének nem nevezném, de mindenhova odaér. / Nem T28 prot, vagy T95 /
Afféle közelharcos, és van fun faktora.
A bajom az, hogy gondoltam karácsonyra kérek a Jézuskától egy FCM 50 et, de elvettétek a kedvem tőle. Most nem tudom mi legyen? Talán írok neki egy másik levelet, és átjavítom IS6-ra.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas

10 éve 10 hónapja #79532 Írta: HUNknight
Megválaszolva: HUNknight

Minden prém tank lövege gyengébb mit a normál tankoké ! ha pénzt akarsz akkor tanulj meg célozni a gyenge pontokra ! Aki goldal lő az vagy anyira béna hogy nem tud célozni vagy prémium előfizető de a legsüröb a kettő kombinációja nem tud célozni és prémium előfizető ! aki tud célozni annak nem kell prémium fiók mert ösze tudja hozni a Plusz kreditet ! Amásik dolog oylan nincs gogy egy csatában nem lehet semmit csinálni egy adot járművel mert ahova bedob random csapatba egy bizonyos tankkal azzal minden ellenfelet meg lehet sebezni !!!! CÉLOZNI KEL A GYENGE PONTOKRA Pl: hogy idióta epic játékosok felelőtlenűl köpködik a goold löszert és sirnak a topikokban hogy szar a prém tank nem lehet keresni vele.... Hát igy jártatok Mr Epikek ! megkéne tanulni célozni !!!

Ez a tanulj meg célozni duma az RNG-vel párosítva nagyon cifra dolgokat tud ám produkálni.

10 éve 10 hónapja #79537 Írta: OdinHUN
112 szerintem jobb mint az IS-6

10 éve 10 hónapja #79540 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth

112 szerintem jobb mint az IS-6

Huha. Akkor most aztán jól tanácstalanná tettél...

Próbálgattam mindkettőt, meg figyeltem is (112-t ritkábban) és IS-6 jobban tűnt, persze ez lehet a kis számú minta hibája is.

10 éve 10 hónapja #79541 Írta: OdinHUN
IS-6 annyiban jobb a 112-től, hogy erősebb a motorja, nagyobb a DPM-e és jobban keres.
Ezzel szemben 112-nek mérföldekkel jobb a páncélja (kivéve oldalt) és gyorsabb.
IS-6-ot már egy 200-as pennel bárki kinyitja a két oldalsó lemezen, a hasán, a sofőrnyíláson, a torony elején, de 112-t csak a hasán tudod belőni, vagy legfeljebb a torony gyűrűnél/kupolánál. Brawlolni sokkal jobb szerintem, persze noobokat mindkettővel csokorba szeded, de a kínai használ a jó játékosok ellen is.

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #79542 Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas
Jobb - rosszabb? :huh: Inkább más. Mintha azt írnád, hogy meggy pálinka jobb, mint a cseresznye, holott csak Neked jobban ízlik. :P

10 éve 10 hónapja #79546 Írta: MuldR69
Megválaszolva: MuldR69
Szerintem kérj E25-öt a Jézuskától, nagyon kis fun "vakond" :)
Bár ha orosz legénységet húznál, akkor nem sokat ér.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tiger205_Bp

10 éve 10 hónapja #79554 Írta: Jackal_hun
Szerintem a kép kicsit árnyaltabb, nekem a legnagyobb bajom a 112-vel az, hogy ahogy elnezem, ez az IS2 ágyúja, ami egy rakás szar, a HEAT meg sok esetben nem alkalmazható, mert a spaced armour benyeli. Itt most nem arra gondolok, hogy nem tudod hova kell lőni, hanem arra, hogy nem oda megy a lövés ahova szeretnéd (pl. oldalról nem a testre, hanem a láncra, mert össze-vissza lő az ágyú). Na ez az ami engem halálra idegelne.

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 13 órája 23 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • Örömködő (2)
    • Dupla öröm, második "papírozás"  +...
    • Írta: bobitusz
    • 1 napja 1 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • Írta: VaFec
    • 9 órája 35 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 1 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 8 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 5 napja 25 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 6 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.