Egy "kis" tieres kredit farm tank beszerzésén gondolkozom. TOG-om van (mint szinte mindenkinek), de nagyon nem szeretem, nem is tudok vele mit kezdeni. Dicker Max és E 25 között vacillálok. Előbbi kicsit többet keres nagy átlagban (vbaddict alapján), az E 25 viszont szimpatikusabb a sunyisága miatt (sebesség,álca) . Vélemény?
Nyilván T8 prémek jobban hoznának, de mivel nem régóta játszom nem hiszem hogy jól menne a 8-10-es mezőny.
- FCM 36 Pak 40 (nagy fun, bár nem keres túl sokat)
- Ram II (szintén fun, bár már keresni is lehet vele)
- T14 (nem rossz, de nagyok között nem igazán tud mit kezdeni)
- SU100Y (egy vadállat) - SU 122-44 (fürge, legénységet csak az alsó TD ágra tud képezni, kicsit pontatlan
)
- Dicker Max (baromi lassú, kerüld el)
- E 25 (jelenleg jó játékos kezében jól muzsikál, de vannak hírek, hogy eltörlik a tier limitjét)
- Bármelyik orosz td legénységét tudod vele képezni. Jó páncélzat, T7-ben rohamlöveg. Oroszosan pontos, lassan céloz.
- VI. szintű löveggel VIII-nál feljebb?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lucfenyő
Egy "kis" tieres kredit farm tank beszerzésén gondolkozom. TOG-om van (mint szinte mindenkinek), de nagyon nem szeretem, nem is tudok vele mit kezdeni. Dicker Max és E 25 között vacillálok. Előbbi kicsit többet keres nagy átlagban (vbaddict alapján), az E 25 viszont szimpatikusabb a sunyisága miatt (sebesség,álca) . Vélemény?
Nyilván T8 prémek jobban hoznának, de mivel nem régóta játszom nem hiszem hogy jól menne a 8-10-es mezőny.
szia,ha nem játszol túl rég akkor esetleg érdemes elgondolkodnod a t-25-ön is.igaz az csak 5-ös,de elég jól hozza a kreditet.általában top tierbe dobálja az mm,nem igényel olyan egyedi játékstílust mint az e-25 és sokkal olcsóbb.nekem van vele kb 700 csatám és még mindig nem utálok vele játszani.kicsit olyan mint a panther két tierrel lejjebb.
T-25-ön is elgondolkoztam, de legutóbb kipróbáltam pár körre teszt szerveren és valahogy nem jött be. Olyan esetlennek tűnt..
Akkor marad az E 25, bár a tier limit megszűnése nem hangzik túl jól.
Köszi mindenkinek a véleményeket.
Excelsior, szerintem az egyik legjobb prémtank a játékban, nem csak kistierben.
Úgy megy mint egy med, nincsen gyengepontja, 110 penig auto bounceol mindent, jó látótáv, pláne optikával. Egy brutál gép, egy baja van, hogy nem lehet sidescrapelni vele.
Úgy megy mint egy med, nincsen gyengepontja, 110 penig auto bounceol mindent, jó látótáv, pláne optikával. Egy brutál gép, egy baja van, hogy nem lehet sidescrapelni vele.
mm mennyire kedves vele?mert lehet beruházok egyre a t-25 mellé farmolgatni a változatosság kedvéért .
mm mennyire kedves vele?mert lehet beruházok egyre a t-25 mellé farmolgatni a változatosság kedvéért .
Engem csak az alap lőszer 91-es penje riaszt kicsit meg hogy lassú a lövedék.
Tier6-ig rakja csak. Tier5-ben bedarálsz mindent, ha egy kicsit forgatod a tankot. Tier6-ban, meg lehet supportolni, 8°/10° csőlehajlással már lehet bohóckodni.
91 pen elég szokott lenni a legtöbb tier5 tankra közepes távolságokig, igazából csak 6-os heavykkel, meg az AT TD-kkel gyűlik meg a baja, de rájuk meg veretni kell a goldot, ha nem tudod megkerülni őket.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szekkernyak
Elég sok meccsem van mindkettővel. Inkább sok apró különbség van a kettő között, ami végül nagyban befolyásolja a játékélményüket.
Excelsior mobilisabb, szemből kicsit keményebb, viszont 38mm-es oldalpáncél, mögötte lőszerrekesz, na az fáj. 76-os ágyúk már overmatchelik.
T14 amennyivel kevesebb páncélt kapott az elejére, azt szétszórták rajta körben, lehet már vele sidescrapelgetni, viszont az ágyúja elég bénácska, mind dpm, mind pontosság terén.
Igazából mindkettő másra jó, Excelsior medeket szemből hátba talpalni, T14 meg mint egy boxzsák, menni szedni a sebzést és szétverni mindenkit.
amikor ...